BARN – CHILD

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6200677-dfncjhwe-7.jpg

BARN SITTER PÅ HUVUDET PÅ EN MAN. Vad har vi fått upp för bild barn sitter på ett huvud. Ser barnet sitter på huvudet på en kille. Han lyfter ner barnet och sätter barnet på axlarna. Ser små barnhänder håller om huvudet. Knubbiga små händer. Ser knubbig hand och fingrar. Barnet leker och vrider på hans huvud. Killen har tjock nacke. Ser veck på nacken. Hans hals är full med veck.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0763ff28c2e0e63aa75aaaf1d3b74524.jpg

VARFÖR FÅR VI DEN BILDEN BARNET OCH KILLEN. Ser barnet han vänder på barnet. Han sätter barnet framför sig på magen. Ser knubbig arm. knubbig hand. Barnet är väldigt rund och mulligt barn. Han slänger runt barnet.

BARN HAR KRAFTIG KROPP. Har barnet på magen. Barnet har kraftiga handleder ,ser veck runt handleden. Barnet har kraftig kropp.

BARNET HAR FÖRÄLDRAR ,SOM HAR SVÅRT ATT TA HAND OM SITT BARN. Men ser vecken på armarna ,och är överviktig ser vällingflaska ,som föräldrarna ger barnet. Men ser inte så bra ut ,då har vi inte fått upp det. Föräldrar ger vällingen till sitt lilla barn. Det är inte bra, att ge för mycket välling. Men ser baksidan på paketet. Det finns välling ,som är inte bra att ge till sina barn.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fc33814054e4437cb1a712ddabd092b0-angels.jpg

VÄLLING ÄR INTE SÅ BRA ATT GE ALLA GÅNGER, GENOM ATT BARN LÄGGER PÅ KILON ,SOM GÖR ATT BARN FÅR SVÅRT LEVA NORMALT LIV. Men bär på tyngden när de leker ,som gör att barn är inte gjort så, bära sin tyngd ,som gör att barn får problem med magen.

Ser leder på barnet när hoppar ser rött runt om benet. Huden blir spänd. Viker benen. Hoppar med benen. Barnets fötter är knubbig och rund. Men står stadigt på fötterna, och räcker sig upp mot saker barnet ser. Men sätter sig ner på stjärten. Men kryper iväg. BARN KAN FÅ PROBLEM MED LEDERNA.

Barn har rund kropp, men rör sig ändå, men kan röra sig fast har rund kropp. Men kliver upp och ramlar och slår sig. Har oblans ,men kryper iväg. Barn har problem att bära kroppen ,när de är rund mulligt överviktig ,OCH HAR SVÅRT ATT TA SIG FRAM. Barn kan ha kraftigt skelett, som fungerar bra ,men lägger på sig mer och mer ,som gör att barn får problem att leva och röra sig fritt.

Det finns föräldrar som stökar till för barnen när de har problem, att ta hand om sitt barn rätt. Men ser inte det i tid ,stoppa mycket onödig övervikt för barn, att ni kan bromsa det i tid innan det går för långt. MEN KOMMER MYCKET FRÅN VÄLLING KAN STOPPA DET I TID, som är lättsamt att ge välling till barnen då. Men barn får det i sängen innan de somnar vällingflaska till natten.

Men titta på innehållet på vällingpaket, vad de innehåller läs igenom allt. Genom att kolla upp vad vällingen innehåller, som inte alla ser ,utan kan köpa med en massa socker i. Eller så köper ni välling, som är inte bra för barnet, genom att vi fick upp välling ,och det finns fullt i butiken välling att köpa till sitt barn. KÖP HEM VÄLLING ,SOM ÄR BRA FÖR BARNEN GENOM ATT VI FICK UPP VÄLLING.

Ser en halv flaska välling, som barn kan dricka genom att det är svårt att sluta med välling när de är van. Måste läsa på paketet ,vad välling innehåller, ni kollar till barnen vällingen så det blir rätt. VAR NOGA INNAN NI KÖPER VÄLLING TILL BARNEN. LÄS GENOM ALLT VAD DEN INNEHÅLLER DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är angel-tuck-us-laurie-snow-hein.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.