SOLEN – SUN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hqdefault.jpg

VI SÄTTER IHOP BILDER. Folk vrider på huvudet med händerna. Håller i huvudet och vrider på huvudet. Ser död ut har inget liv i sig. Hänger med halsen, ser död ut. Har ingen energi ser död ut.

MEN VAD HAR VI SETT NÄR FICK DEN BILDEN??? Vrider på huvudet. Hänger bara huvudet. Men varför hänger huvudet på dem och ser död ut???

SER EN PARKBÄCK SITTER PÅ. Det sitter en person på parkbänken. Men kommer folk som tittar till, som sitter och hänger med huvudet. Ser död ut ,men bara sitter där, och folk håller på att kolla på ,som sitter där. Han sitter med bredda ben och hänger med huvudet. Han har blivit sjuk ser solen.Värme ute.

SER SOLEN VARMT UTE. Men börjar och svettas hela tiden. Han svettas över pannan. Har kläder på sig. Han är fullt påklädd. Han hänger med huvudet.Folk lyfter upp huvudet. Han ser död ut. Men värmen tar död på han. Han svettas och svettas och torkar pannan med en pappersnäsduk. Men blir sämre och sämre. Han bara faller ner.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-image-825210305jpg.jpg

MEN VARFÖR HAR VI SETT ALLT? Ibland kan folk få problem med solen när inte dricker nog med vatten under solens starkaste tid.Men annars händer inte så mycket, än att de kan vara ute i solen ,utan att det händer så mycket då.

MEN HAN VAR UTE NÄR SOLEN VAR, SOM STARKAST PÅ HONOM ,MEN SOLEN SKINER ÖVER HANS HUVUD ,OCH SITTER UTAN SKYDD. Men blev sjuk när han satt länge i solen, men har även hjärtfel som försvårar hans liv. När folk har problem med hjärtat ,då kan de få problem med hjärtattack, som han fick när folk hittar honom.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3128530-maamzqxb-7.jpg

HAN SITTER LÄNGE I SOLEN MEN INGEN MÄRKER HONOM ATT HAN HÅLLER PÅ ATT FÖRSVINNA SAKTA FRÅN JORDEN, genom att folk går förbi utan att tänka på att han sitter på bänken som folk gör. Men ser inte att han kan få problem när hans huvud faller framåt. Men folk tänker inte så mycket då,genom att folk kan somna så. Men även män kan dricka för mycket ,och då tror folk att han är full ,och då kan folk bara gå förbi honom.

Men ser människor full, som ligger på bänken eller sitter som honom, som är svårt att se att han håller på att dö av solen ,SOM INGEN TÄNKER PÅ DÖ AV SOLEN. Men solen kan vara stark på många ställen. Han satt barhuvad utan solhatt eller solparaply ,eller gick och drack vatten, som är bra att göra ,genom att kroppen torkar ut kroppen när solen är som värst då.

MEN VAD HÄNDE MED KILLEN SOM SATT PÅ BÄNKEN? Han dog ,vi ser folk får lyfta han från bänken. Lägger han på en bår och åker med med ambulans.

MEN DET HÄR KAN HÄNDA OM VI INTE TAR HAND OM OSS SJÄLV, genom att se signaler när solen är som värst. Ser vi går in och skyddar oss. Men är det bästa att göra när solen står rakt upp från oss ,genom att skydda oss. Men sitt inte i solen om ni har problem med hjärtat, genom att skydda er.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png

HAN FICK EN HJÄRTATTACK NÄR HAN SATT PÅ BÄNKEN.Ser parasol är bra att sätta upp mot värsta solen när den står rakt upp från er.

Men bäst av allt, gå in eller hitta skugga när solen är varmast. Men det finns länder ,som tål inte solen så bra, men finns länder som tål solen mycket bättre ,ÄN FOLK SOM HAR LJUS HUD. Han hade ljus hud, och rakat huvud. Hår skyddar oss. Men han skulle haft en hatt på huvudet ,genom att skydda sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.