ENGLAND CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

VI SER EN MAN SOM MÅSTE KONTAKTA MÄNNISKOR ,GENOM ATT HAN ÄR SJUK.Ser en man som är så nervös att ringa. Han tar upp en liten lapp ur fickan. Han måste ringa en person. Han är så himla nervös killen. Han har mörkt hår lockar afro krull. Rakad nacke. Han gnuggar händerna och ringer. Men fryser lite grann. Han drar en man i benet. Han lägger hans knä runt hans arm. Men håller i han hela tiden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 926569.jpg

MEN SAMTIDIGT FÖRSÖKER RINGA FOLK. Han har lite pengar att ringa med. Men ser en röd telefonkiosk. Rutor med glas. Ser så gammal ut telefonkiosken. Men har telefonkiosk. Han har det jobbigt ,att dra på han ser medvetslös ut. Han ligger på backen. Han har vita tänder. Ser rinner från hans mun slem. Kommer upp vitt slem som bubblar i munnen. Han ser död ut.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 39973afd28460b7ed901cbe3571e431a.jpg

SER ENGLAND. Han mår sämre som håller i han som ligger på backen. Han vinglar ,som håller i honom. Han håller på att svettas enormt. Han torkar sig för pannan.

Han försöker ringa om hjälp. Han själv håller på att bli dålig. Måste ringa om hjälp. CORONAVIRUS. SWEDEN. Han försöker nå någon i Sverige.

VARFÖR FÅR VI UPP CORONAVIRUS? Folk har problem med virus, som de hade inte räknat med när de flyttar till länder. Har inte den försäkring som bor där. Ser folk sitter inne. England har inte samma skydd som Sverige har. Folk kan lätt gå till sjukhuset.

Om det händer någonting I ENGLAND ,DÅ FÅR FOLK PROBLEM DÅ, genom att de inte är född i England. Folk som lever där har skydd, vi ser papper som de skrivit på.

Om folk blir sjuk, då har England svårt att hjälpa folk om de blir sjuk. Måste bo i England, då kan de hjälpa dem. FÅR BETALA SJÄLV OM DE BLIR SJUK. BÄTTRE ATT HJÄLPA MÄNNISKOR I NÖD. KAN INTE RÄKNA PENGAR HELA TIDEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

England har sagt JA till flyktingar, men kan inte hjälpa dem så mycket ,när de blir sjuk coronavirus. Folk skrapar ihop pengar till sjukvården. ENGLAND HAR DÅLIG SJUKVÅRD ,NÄR DET KOMMER FRUKTANSVÄRDA SJUKDOMAR.

ENGLAND HAR PROBLEM ATT HJÄLPA FOLK, SOM KOMMER SOM FLYKTING ,genom att vi fick upp bilden tydlig. Folk dör över hela jorden när vi fick problem med coronavirus.

Men länder hjälper sämre och bättre. Vi fick upp England då förstår att sjukvården inte är bra där. VI FÅR INTE UPP ,OM DET ÄR BRA SÅKLART. MEN SVÅRT ATT ÖVERLEVA, SOM FÅR CORONAVIRUS.

MEN MYCKET FOLK DÖR I ENGLAND. När de fick möta på coronavirus. Folk dör även han som försöker hjälpa sin vän dör. Han blev smittad av coronavirus.

Men ingen gjorde något åt när coronavirus dök upp då. Men länder är drabbat idag. Folk lever på samma sätt ,tills de upptäckte att låsa gränsen ett litet tag. Men folk åker mellan England och Sverige ,och folk kan vara smittad när de kommer dit. MEN INGEN STOPPAR DET I TID ,GENOM ATT DET FINNS LÄNDER MED DÅLIG SJUKVÅRD.

ENGLAND DÖDSFALL – 41 705

SVERIGE – 5 864 Men Sverige borde vara bättre än andra länder ,att sköta om sitt land,genom att vi har bättre sjukvård än andra länder har. Sverige brukar hitta på det ena än det andra, när de får problem. Men 5 864 det var inte okej ,genom att ingen tänker på att stoppa i tid.

NORGE 266 Men kolla vad duktig Norge var mot Sverige lämnar bara döda efter sig. Norge har en annan syn på att skydda folk.

AUSTRALIEN 832 har ökat i snabb takt ,som låg bäst till av många länder.

ISLAND 10 DÖDA håller nere siffran döda. Men har lite döda . Island kan få spridning genom att har svårt att stopp det. Måste låsa gränsen genom att vi såg att Island hade 1 död men nu har det ökat hos dem. Men siffran är lite mot andra som dör hela tiden.

VI HAR FÖLJT EN DEL LÄNDER GENOM ATT SE SPRIDNINGEN. Vi tittar på en del länder genom att se hur det ser ut idag. Många läder har inte stoppat i tid ens. Vi har tagit upp om många länder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.