HUS – HOUSE

VI HÖR HELA TIDEN, JAG GÅR INTE DIT UPP. NEJ, JAG GÅR INTE DIT UPP. Men varför får vi in så knepig ord. Hör så bestämt går inte dit upp, NEJ är så himla bestämd att inte gå dit.

MEN VAD HAR VI HÖRT NU??? Vi ser en trappuppgång. Folk lyssnar utanför dörren. Nej kan inte ringa på går in igen och får ont i magen. Folk får ont i magen när de hör allt från dörren de stod utanför. Oro känner från dörren ringa på nej, blir rädd att göra det. När folk inte vågar ringa på ,då har de problem att säga till folk.

Men ser trappan slingrar sig upp mot andra våningen. Vi ser att huset är gammalt hus. VILL INTE RINGA PÅ ENS, VILL TA SIG DÄR IFRÅN. Men springer ner och låser om sig. Men det är människor de vill inte kontakta ens.

PROBLEM ATT RINGA PÅ. Men vi ser problem i samhället ,som kanske måste ringa på. Vem bor där ,som vågar inte säga till dem??? Det är äldre människor som bor där. Visar finare område. Lägenheten kostar pengar. Men svårt att ringa på.

VARFÖR MÅSTE DE RINGA PÅ ??? Hör högt ljud från lägenheten. Men dunsar i lägenheten. Men tittar upp åt taket. Men hör massa ljud. Men rädd att säga till som bor där. Men ser en äldre man med grått hår. Han dricker mycket vin. Han lever dåligt som folk har sett. Men säga till är svårt när han är igång. Han har pengar när vi ser hur han lever då. Folk har svårt att säga till han. Han stör folk men ingen verka göra något åt det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är doors-door-decorations-exterior-design-art-thumb640-2.jpg

MEN EN DAG LIGGER HAN PÅ GOLVET OCH RÖR SIG INTE ENS. Han drack hela tiden. Men ligger på golvet och är sjuk, men ingen går upp och kollar han när han är igång. Men retar sig på han.

MEN RINGA PÅ OCH SÄGA TILL. Det gör ingenting, vi ser ingen vill ringa på. Kan leva med pengar, och folk har svårt att störa han, och säga till han när han är igång. Men lever i finare område.

Men ligger på golvet och rör sig inte ens. Han är borta från allt liv. Men hör inte från han ett ljud ens. Men det blir mörkt ute. Solen skiner genom fönstret. Han ligger på golvet. Ser en säng längre bort. Han verka bo ensam. IBLAND ÄR DET SVÅRT ATT HÅLLA KOLL PÅ HAN.

Vi får en siffra från han. HAN LÅG I 24 DAGAR. Han dog på golvet, och ingen var och kollade honom, genom att folk är rädd ,att gå upp och säga till. Vi ser massa papper och räkningar, som låg framför dörren. Han fick svårt att betala hyran när han dog. Men tog tid innan han fick hjälp.

FOLK KAN HÖRA LJUD MEN INGEN VÅGAR GÅ UPP OCH KOLLA HONOM. Men folk dör i lägenheten och kan ligga länge, innan de upptäcker folk idag.

GENOM ATT DE HAR ETT DÅLIGT SYSTEM ATT SKYDDA FOLK ,OCH FOLK KAN BO ENSAM UTAN KONTAKT MED FOLK IDAG. Har dålig kontakter som är bekymmer, genom att hålla koll på folk idag.

HYRESVÄRD MÅSTE HITTA PÅ ETT SYSTEM ,SOM HYR UT LÄGENHETER. GENOM ATT VI FICK UPP DET. Han kan klara sig om folk kommer i tid. Vi ser de rullar ut en bår ,och åker in på sjukhuset. Folk är oftast rädd, när ska ringa på störa folk eller andra saker.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lc3a4genheter-birgitta-andlig-inspiration.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.