JEANS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb-1920-694155.jpg

SER STRESS OCH ORO NÄSTAN ÅNGEST. Men måste iväg snabbt. Försöker dra på sig stuprör jeans ,men är så smal och trång. Svarta jeans, som ser ut som stuprör som folk har. Men följer hela vägen ner över benet, ser foten sticker ut, men är så trångt runt foten. Ser har även svårt att stänga jeansen, genom att jeansen är trång.

MEN SER SÅ TRÅNGA JEANS, SÅ HÖFTEN STICKER UT ,så vi ser höften sticker ut ,genom att pressa in sin kropp i jeansen, kan vara så trång men måste stänga jeansen. Kan även ta liten storlek ,som förvärrar kroppen och höften. Ser att kotan sticker ut när försöker stänga jeansen. Men måste stänga jeansen. Men lägger sig på golvet måste få platt mage ,genom att stänga jeansen som är svårt om det putar ut fett överallt. Men måste stänga jeansen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 700544-2.png

HON HAR SÅ TRÅNGA JEANS. Men kan även vara svår att stänga, men ska stänga dem genom att ta bort allt fett ,som sticker ut. Men ser bär en kort topp, men ser lite av naveln. Men har ljust hår med lockar. Men har lite för brottomt ut ,och ska hänga med andra. Men har skor att sätta på sig. Höga klackar som kvinnor bär. Men måste ut hela tiden och stress runt dem.

MEN VAD HAR VI SETT NU??? Vi såg en tjej med tajta jeans. Men ser håller åt så man ser kotan sticker ut , försöker dra ihop byxorna. Ser dragkedjan, som har problem att stänga byxorna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

MEN FOLK HAR LEVT MYCKET SÅ, men tiden har ändrats om ,som tur är med lite större byxor. Vi ser stora pylsiga byxor.

FOLK ÄNDRAR OM MODET. Men folk har ändrat om modet idag. Men förr då var det bara tajta jeans.

Men tiden har ändrats om som tur är ,GENOM ATT HÖFTEN FÅR SIG EN SMÄLL, MEN GÅ MED TAJTA JEANS höften kan få sig en smäll, gå med så tajta jeans, som även köper för liten storlek, kan bli bara problem med höfter, som ska fungera perfekt.

Men trycker in höften, så vi kan även skada kroppen ,genom att vi föds med ett skelett, som ska hålla hela livet. Men trycker in, som kan få skador efter ett tag, genom att ni trycker ihop höften, som ska vara som den vi är född med.

Genom att vi är född med breda höfter eller smala höfter ,och då får vi lära om det. Men förr då kunde tjejer göra så när de skulle ut. Men tajta jeans var mode då, som är slut idag. Det finns så lite av den gamla tiden. Men folk kan köpa tajta leggings idag ,istället för tajta jeans ,som ska försöka dra igen dragkedjan med för trånga jeans, som var på mode då. MEN SKADAR SIG SÅKLART.

Idag har folk ändrat om modet idag ,än förr i tiden. Tajta jeans ställer till problem för tjejer som bär dem. Men det finns än att köpa tajta jeans, annars har vi inte fått upp det. Men har ett annat material idag. Tyget har töjbar tyg när köper jeans. TJEJER FÅR INTE PRESSA IN SIG I TRÅNGA JEANS ,GENOM ATT VI SKADAR KROPPEN.

KROPPEN FÅR SIG EN SMÄLL ,NÄR DE HAR TAJTA JEANS. MEN ÄVEN KILLAR KÖPER TJAJTA JEANS. Vi trycker ihop höften, som inte är bra ens att göra med kroppen. Det blir för hårt tryck mot höften. Idag har folk köpt jeans som är töjbar ,som är mycket bättre att göra då. Kan skada sig om tjejer kvinnor använder det för ofta tajta jeans. Jeans som är inte töjbar ,som skadar höften om de kör med tajta jeans ,genom att tyget är stumt och hårt som förvärrar för dig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2jb1usi1.gif

VI SOM VILL FÖLJA MODET KÖP TÖJBAR JEANS, ISTÄLLET FÖR HÅRDA JEANS ,SOM FÖLJER INTE KROPEN NÄR VI BÖJER ETT KNÄ. Vi får problem när vi ska gå och röra oss. Kan få problem med höfter, som kommer senare i livet. Vi får inte ha stumt tyg ,utan töjbart tyg som är bäst när vi ska gå och röra oss.

MEN MYCKET KOMMER SENARE LIVET VI KÄNNER AV HÖFTEN BENEN. Men folk måste ändra om när de börjar få problem med höfter och ben.

VI VARNAR FÖR DET ,GENOM ATT ALLT KOMMER SOM ETT BREV PÅ POSTEN, VI BÖRJAR FÅ ONT I BEN HÖFTER.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb-1920-694155.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.