GUD HJÄLPER FOLK ATT RENA SIG.

GUD HJÄLPER FOLK ATT RENA SIG.

VI SER BILDER SOM VI MÅSTE REDA UPP SÅKLART. Ser vatten som flödar över en person. Han står i vatten, men flödar i vatten ,som är fullt med vatten över han.

Han är full med vatten så man ser nästan inte han. Men hon står bredvid han och ser flödar vatten. Men kommer inte åt varandra ens genom att hela rummet är fullt med vatten. Hon ser han men kan inte få kontakt men finns vatten mellan dem som gör det extra svårt att nå han.

MEN VAD HA VI SETT NU???

Vad betyder bilder vi fick då???

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är source.gif

VI SER MÄNNISKOR SOM HAR SKIT OCH SMUTS RUNT SIG. Ser svart runt han på sidan. Tvättar sig under armarna, men ser tvålludd under armhålan.

HAN HAR SVART BÅGE RUNT SIG ,SOM ÄR SKITIG OCH LORTIG. Ser tjockt svart runt han ,som är inte rent. Bred kant runt han. Ser tvålludd som åker nedför benen. Ser hans håriga ben. Ser en bit av stjärten. Han tvättar sig.

Han har hård kant runt sig, som är svart. Han tvättar foten. Han tvättar underlivet. Ser stjärten, tvättar den. Men ser ändå svart runt han. Han tvättar hela ryggen. Ser hur det rinner nerför ryggen på han. Han tvättar igen under armarna andra sidan. Men vattnet rinner över han. Sätter tillbaka duschhandtaget på plats. SER SMUTS FAST HAN HAR DUSCHAT ,HAN ÄR REN SÅKLART.

Hon har också svarta fläckar på sig. Men inte så mycket fläckar som han. Ser knät. MEN HAN OCH HON ÄR REN. Men ändå skitig.

SER VITT LJUS FOLK MÅSTE STÄDA AURAN SÅKLART.

stairs in sky

Vi går i dyngpöl med regn, men är skitig, blöt om fötterna blir skitig. FOLK TVÄTTAR SIG ETER DE VAR UTE. Tvättar hår och allt genom att de blev skitig. Men har en svart ring runt oss med skit. Men har duschat.

FOLK TÄNKER VITT LJUS ÖVER SIG MEN BADAR I VITT LJUS. Tänker vitt ljus över sig ser vitt ljus. Badar i vitt ljus. 1 person blev ren, men även svarta fläcken försvann när de tänker vitt ljus. Vatten hjälper inte ens att bli ren, utan vitt ljus ,genom att städa bort mörka svarta energi runt oss.

Men folk kan vara så sjuk efter mycket jobb, men drar med sig mycket hem, som kliver in i duschen eller tar ett bad när de vill tvätta av sig alt. Men är svart ändå ,genom att auran kan vara så skitig av allt de går igenom. MEN TÄNKER ELLER SER VITT LJUS, TAR EN DUSCH VITT LJUS, SOM STÄDAR AURAN, som städar bort mycket mörker vi drar runt med auran.

HUR GÖR FOLK DÅ NÄR DE SKA RENSA SIG MED VITT LJUS?

BEHÖVER BARA TÄNKA VITT LUS ÖVER SIN KROPP, som en extra rening ,som rensar energier från dem. Vi drar in hela tiden när vi lever på jorden.

GUD GER HJÄLP TILL FOLK ,VISAR TA EN DUSCH VITT LJUS, GENOM ATT RENSA ARURA MED VITT LJUS. Men folk har börjat långt tillbaka att utveckla sig. Men står en dusch med vitt ljus gör att auran får rening.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.