BARN- CHLDREN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4f2ebfbe5ead8727447941eaa86baa9a.jpg

FÅR EN BILD LÄGGER ARMEN RUNT HALSEN, TAR SIN NÄVE OCH SLÅR MOT PANNAN BARN. Men håller runt halsen och slår och slår med knytnäven. Slår mot pannan med knytnäven. Men kan köra med den leken. Men fick upp den leken ,och då var inte leken så bra när vi fick upp det.

VARFÖR FÅR VI UPP SLÅR MOT PANNAN MED KNYTNÄVEN. Men håller runt halsen och slår mot pannan???

SER PANNAN PÅ BARNET. Vi ser slår flera gånger mot pannan. Blir röd över pannan. Men trycker in sin näve mot pannan.

MEN HÄNDER INTE SÅ MYCKET DÅ. Blir röd över pannan. Han ligger på backen ,men sätter på sig glasögon, genom att barn hade glasögon. Händer inte så mycket, än fått sina glasögon spräckt. Sätter på sig glasögonen.

VARFÖR FICK VI SE DET HÄR???

Vi ser pannan på killen blev röd, ser glasögon som blev skadad på killen. Han får ont i magen oro. Det här är ett problem bland barn ,som kan bli utsatt i tidig ålder, kan även skada självförtroendet på killen. Han sätter på sig glasögonen, men säger inte så mycket när han kommer hem. Men det händer ibland att barn kan bli utsatt för det. KILLEN BÖRJAR FÖRLORA SJÄLVFÖRTROENDET.

Men är barn ,och möter det när de är barn ,och ska växa upp i ett tryggt samhälle ,som är svårt att göra idag. När barn kan börja tidigt att skada varandra. BARN SKA VÄXA UPP I ETT TRYGGT SAMHÄLLE. MED BRA VÄNNER SOM GÖR LIVET MYCKET BÄTTRE DÅ.

VI FICK SE PANNAN OCH KNYTNÄVEN ,som slog killen i pannan. Men fick han problem med pannan blev skadad??? Alla barn föds frisk flesta barn föds frisk. Men finns barn ,som föds inte frisk när de kommer till jorden. Men föds friska barn ,som har inte så mycket fel. Men vad händer med han som fick en näve i pannan??? HAN MÅR INTE BRA UTAN PSYKISKT DÅLIG AV DEN HÄNDELSEN.

MEN KILLENS PANNA SOM SLOG MOT DÅ. VAD HÄNDER DÅ??? Han klarar sig, men sår av händelsen sitter kvar hos han. Men pannan har ett starkt skydd ,som gör att han tål smällen från näven. Pannan tål ganska mycket ,men psyket blev värre för killen, genom att han blev mobbad av killar när han var på väg hem från skolan.

DET HÄNDER LITE DÅ OCH DÅ ATT BARN BLIR UTSATT FÖR MOBBING I SAMHÄLLET. Pannan tål smällen ,men händelsen sitter kvar ,genom att vi känner oro i magen efter händelsen. Barn kan vara grym idag. Barn tål inte den händelsen när de blir utsatt för mobbing. Killen går hem, hänger av sig väskan. Han säger ingenting hemma utan går in på sitt rum. Han är tyst och mår inte bra efter den händelsen.

VAD HÄNDER MER MED KILLEN??? Han får problem när han ska till skolan. Han plockar i väskan efter sakerna. Har bara ont i magen vill inte gå till skolan ens. Vill vara hemma då. Han måste till skolan såklart. Alla har skolplikt i Sverige. Killen har svart hår. Har ingen lust att gå till skolan ens. Killen har kolsvart rakt hår och mörka ögon. Han börjar må sämre och sämre. Skolan är pest för han. Han vill inte möta det igen. Ser han sitter och äter. Tar en smörgås.

Vad händer mer med killen???

Det händer ofta idag, att barn blir utsatt för mobbing, som har inte rättigheter att skada varandra. Men det händer över hela jorden, att barn bli skadad mobbing och kränker dem, som även ska klara av en skola idag. HAR INTE RÄTTIGHET TILL ATT KRÄNKA OCH KÖRA MED MOBBING.

Men mycket länder måste gå skolor, och flera efter varandra idag, genom att så mycket länder har höga krav på barn idag. Men alla är inte där som andra är. Kan bli mobbad för den de är ,genom att barn är olika idag. Föds till familjen barn som kan ta in all kunskap, men så finns det barn ,som har dåligt från början att lära in. Men får kämpa sig igenom och ta ett betyg. MEN VEM HAR RÄTT ATT UTSÄTTA BARN OCH MOBBA DEM????

INGEN HAR RÄTT TILL ATT UTSÄTTA BARN FÖR MOBBING OCH KRÄNKER BARN IDAG. Men världen har blivit grym idag. Men måste bli ändring på det, genom att barn ska leva när de föds. Genom att barn är inte ,som den eller den, då kan de bli mobbad för att de är olika ,som är så galet idag. MEN BARN LÄR SIG EFTER SIN FÖRMÅGA, SOM FOLK MÅSTE FÖRSTÅ DET.

MEN MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET ,BARN HAR RÄTT ATT FÅ LEVA ,NÄR DE FÖDS TILL JORDEN. Har samma rättigheter, som alla barn som föds till jorden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.