KOKAIN – COCAINE

KOKAIN ÄR ETT PROBLEM I SAMHÄLLET GENOM ATT KOKAIN SKADAR FOLK SOM SYSSLAR MED DET.

MEN FÅTT EN TUFFARE VÄG IDAG ,ATT LEVERERA SITT VITA VACKRA PAKET TILL FOLK ,SOM ÄR BEROENDE AV KOKAIN. Men vi följer folk idag, och ser hur de kan gömma sig.

Men får svårt att leverera som förr i tiden. Nu kan de få käppar i hjulet hinder i vägen, genom att polisen jagar dem såklart. Men även andra jagar folk som säljer kokain. Men svårare att kunna leverera som förr i tiden. IDAG FÅR DE SVÅRT ATT LEVERARA ,MEN HITTA ANDRA VÄGAR SÅKLART.

Men folk kan leverera kokain, genom mellan händer som jobbar exakt, som de ska vara. Kan vara flera inblandad i det ,genom att det är svårt idag. Men ingen kan se hur person jobbar med kokain, GENOM ATT DE SKÖTER DET SÅ FINT, SÅ INGEN KAN SE DEN SÄLJER DROGER KOKAIN , genom att de kan sin sak att sälja kokain.

Men som även skadar folk idag. Men folk har fått upp ögonen för kokain. Men måste stoppa kokain till max ,genom att folk förstör hälsan såklart.
Men tror ni att folk lyssnar på det, SOM LEVERERA KOKAIN ,SOM HAR DET SOM BUSINESS SOM LIGGER STORA PENGAR I ,som ska ut till folk såklart.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpg

Men hittar annat sätt ,att dela ut vita paketet kokain till folk ,genom att gömma det på platser, som ingen tänker på ens. Men kan kasta ut till folk på stora felt ,men ingen ser att där ligger ett litet paket kokain. MEN KASTAR UT TILL FOLK DÄR FOLK BOR, men ser stora felt lägger ut kokain ,som de kan gömma i marken, så de kan gömma undan kokain, som folk köper av dem. Men vet exakt när de lämnar kokain såklart ,så ingen ser det. Men mörkt på kvällen ser knappt handen framför sig.

MEN FÖLJER HELA TIDEN.

MEN SER DE ÅKER, FÄRJA ,BÅT FARTYG ,som de åker på när ska hämta kokain ,kan sitta och vänta länge vid stranden, som gör att de får vänta.

MEN SER GULT FARTYG BÅT, FÄRJA HAR SAMMA FÄRG, SOM FÄRJAN BRUKAR HA.SER ÅKER FÄRJA. Folk kan ta en väg, som ingen tänker på då, att de tar den vägen. MEN ÄR SMYGVÄG. Men ser även de sitter vid vattnet ,men ser havet. Folk kan se Danmark där folk sitter.

BOR LÄNGST NER I SVERIGE. Men vet att folk bor längst ner i Sverige, som lätt hjälper folk, att leverera kokain. Vi ser klippa, som folk kan sitta och vänta på, att vara mellanhand kokain ,som väntar och tar pengar från den som säljer kokain.

Men ser kallt och blåser när de åker över. Men sitter gömd på en färja, som går mellan där. TAR FÄRJAN NÄR DE ÅKER ÖVER DÅ. Men tittar mot andra landet, men ser en bro där de sitter och väntar in kokain ,som ska sälja kokain.

Men kan vänta på ställen, som ingen tänker på, genom att kokain är problem att sälja, och då får de hitta bättre rutt att kunna leverera kokain, som ingen tänker på. Men gömmer på ställen, så ingen ska hitta kokain. Men måste få in pengar då. IDAG MÅSTE DE TA SMYGVÄGAR NÄR DE SKA LEVERAR KOKAIN.

SER ÄVEN KOKAIN DÄR DE HÅLLER TILL. Ser det blåser och är kyla och kallt där de står. Vi ser en bro och klippor ,som finns kokain bredvid står där. DE HAR MED DET ATT GÖRA. Men ligger så gömd kokain. Ser bron de väntar då står ,och tittar mot bron.

SER ÄVEN KOKAIN, gömmer i bostadshus under marken gömmer vitt knyte kokain. Men är så mörkt där lägger kokain. Lägger över kokain med brun fyrkantig träplatta. Det är som ett lock, som täpper till ,och ingen kan se att det har kokain där. Ser mörkt ut, ser några paket kokain. Men gömmer lite kokain på platser.

HAR STÄLLEN ATT LÄGGA KOKAIN PÅ. Men gömmer inte för mycket kokain ,genom att skydda sig själv. Lägger över skyddet, så ingen ska se kokain. Ser vita hus lägenheter. De har ett ställe att gömma kokain. Folk bor där ,som jobbar med kokain. Men hittar aldrig i lägenheten. Visar att de är ren och har arbete.

Hittar ställen att gömma kokain på ,genom att det är svårt idag att jobba med kokain. Men är mellanhand till folk ,får bra betalt när jobbar med det. MEN MÅSTE JOBBA MED EN HÅRDARE VÄG IDAG. Ser kan kasta ut kokain till folk där de bor, ser efter vägen. Men folk hämtar kokain.

Hur betalar folk kokain genom att det kostar pengar kokain? Det är inte så billigt att syssla med det. Ser 1 person som hämtar kokain. Men ser stort paket. Men är mörkt ute. Men tittar runt sig. 1 person lägger ett kokain paket där. Men pratar med varandra såklart när de ska hämta kokain. HAR HELA TIDEN KONTAKT MED VARANDRA. Vi ser mobil som de pratar från. Paketet är ganska stort vitt pulver som innehållet kokain.

Men måste hämta det på en gång. Har koll hela tiden med den som ska ha kokain. Idag måste de gömma kokain för alla som jagar dem. Ser mörkt ute kvällen och ingen ser det. Men kommer 1 person till som har pengar. Vi ser en bunt med pengar. Men måste betala den som levererar till dem. DET ÄR INTE SOM FÖRR I TIDEN.

Folk gömmer kokain på platser som ingen kan se ens. Men är smart som jobbar med det. Ingen kan se att de sysslar med kokain, men tvättar kläder, genom att det finns spår av kokain. Men vet att de har hundar som nosar fram kokain. Men är noga med att kläderna är ren från allt ,så ingen kan se den som jobbar med kokain. INGEN KAN SE DE JOBBAR MED KOKAIN ENS NOGA MED ALLT.

MEN HAR DET SOM YRKE ,och då visar upp ett sätt i samhället ,så ingen kan upptäcka dem. Men kan prata med dem ,men ingen ser att de jobbar som mellanhand kokain ,genom att tjäna pengar på det. MEN DET FINNS FOLK UNDER DEM SOM SKA UT MED KOKAIN. Men den som är mellanhand kan ingen se, genom att sköter det så fint ,så ingen kan upptäcka dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gif

Men ser att lämnar och och går. MEN TVÅ SÄKRA MÄNNIKSOR SOM JOBBAR MED KOKAIN. Kan gå runt i samhället ingen kan se det ,att de säljer kokain. Men ser vitt paket kokain och pengar.

Men delar på kokain. MEN GÖR OM PAKET TILL MINDRE PAKET TILL FOLK. Men folk står på en plats, och fixar kokain, som ingen kan se när de lämnar över. Men ska sen lämna över små paket kokain.

Men lämnar över ett stort paket kokain ,som ska delas upp på flera ,som ska sälja till andra människor. Kan dela upp i små påsar. Kan få till mycket påsar av 1 stort paket kokain. Men då håller de till på ett säkert ställe. Ingen tänker på om folk står och pratar ute på en åker, ATT DE HÅLLER PÅ ATT DELA UT JOBB TILL DEM. Men är så mörkt ute. Men står på en plats som ingen tänker på. De som är mellanhand får dela ut till andra köpare.

FOLK SOM ÄR MELLANHAND KAN LEVA ETT HÅRT LIV. Men måste passa alla ställen. Men ser åker färja och klippor ,men får vänta in leverans från folk, som tillverkar kokain. Men coronavirus men får inte åka över allt. Men sitter ändå på en färga och tittar ut mot havet. Men kan gömma sig när de åker färga. Kan vara stora båtar de tar. MEN SER BARA FÄRJA NU. Men ser bara står och tittar ut över vattnet. Ser större båt. Men åker bara över där. Men kan vara jobbigt att sitta där ,men tar det som jobb och tar in pengar då.

MEN SITTER ÄVEN PÅ VINTERN har jobbat länge med det. Kallt ute när de åker över. Men gömmer sig på en färga båt. Kan sätta sig i en hytt. Men går väntar på folk. Men betalar folk när åker över. Folk har svart hår som jobbar där. Men har mörkt svart hår. Har kraftigt hår. Men har ljus ansikte. Men är inte svart men brun mellan ljus hud. Svarta ögon mörka ögon. Ser flygplan. Måste ta båten nu. Men är svårt idag att leverera kokain. Folk har upptäckt att det farligt att syssla med droger.

SER FÄRJA BÅTAR som de kan frakta saker med. Leverera saker till folk. Ser ut som gula båtar färja ser gammal ut. Men fraktar saker mellan som jobbar med den biten. Men sysslar inte med kokain. Men kan se att de säljer det. Men vill inte själv hamna i nätet kokain. Men ser kokain. Men betalar dem att åka över.

Men får sitta och vänta, Folk sitter bara och väntar på kokain. Ska sälja det. Ser svart bil. Men ser blank svart bil. Men ser Audi ringar på bilen. Men svart bil. Kör med dyr bil. Sitter i dyr bil skinn, men stor är bilen. Suv modell. Men kommer till kanten. Männen är mörk och svart hår, men lämnar över ett kokain. MEN SER PENGAR MELLAN DEM som ska jobba som mellanhand. Men tar med fingret och kollar ,så det är rätt kokain. Flera paket kokain som ska över. Men ser stor ut. Folk står och pratar med männen. Men träffs på en plats som ingen kan se. Men måste hitta nya gömställen hela tiden.

Han ror ekan med kokain i. Ser havet som ro båten med kokain i. Ser mellanhanden han åker båt fartyg. Han ror med båten mörkt på natten. Ser en strand klipper där. Han som är mellanhand väntar bara på roddbåten ska komma i land. Men är en vanlig strand barn kan bada eller familjer. Kan hoppa från klippan och bada men ingen ser det utan en vanlig strand med badande barn familjer eller ungdomar. Men är mörkt på natten när båten dyker upp men får vänta länge genom att havet är inte kul att ro med en liten båt. Ser båten dyker upp som allt fungerar med kokain i båten. Han säger att han är ute och fiskar om de kollar han. Men kan se om polisen är på väg. Men gömmer dyrt kokain i båten. Ser fisk i båten han fiskar ingen tänker på att han håller på att lämna över kokain. Han drar upp fisk hela tiden men lägger fisken över kokain. Om folk jagar dem då kan de även lägga under båten. Ser en lång påse som ligger kokain i. Men hänger under båten. Folk tänker inte på folk som fiskar ska syssla med kokain. Det är en enkel väg att ta in farligt medel kokain.

FOLK MÅSTE FÅ ÖVER TILL SVERIGE, Kan hamna i konflikter ,genom att de jobbar med farliga saker nu. Kokain som ska föras över då. Ser en bro. Ser en båt, som sitter och fiskar. Ser fiskespö en liten eka. Folk kastar i kokain i ekan. Men som sysslar med mellanhanden sitter på färjan båten igen.

MEN SER LIGGER KOKAIN I EKAN EN LITEN BÅT. som ligger kokain i ,han sitter och fiskar. 1 person, som sitter i ekan med kokain. Han har svart hår och mörka ögon. Han sitter och fiskar.

1 PERSON SOM ÄR MELLANHAND JOBBAR MED DET, sitter och väntar in där ingen tänker på, att kokain väntar på. MEN MÅSTE HITTA PÅ NYA PLATSER ATT GÖMMA KOKAIN. Genom att de måste ut till folk kokain.

MEN KOKIN ÄR FARLIGT, GENOM ATT KOKAIN INNEHÅLLER BENSIN, CEMENT, ACETON KAUSTIKSODA KOKAIN BLOMMA, som är livsfarligt att använda.

MEN FOLK FRÅN DESSA LÄNDER TAR 1 BLAD, OCH LÄGGER MOT KINDEN. Men folk har tagit länge det, genom att de kan pigga upp folk. Men förstör allt ,genom blanda i så farliga ämnen bensin, aceton , cement kaustiksoda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 375px-c396mossa_31.jpg

MEN FOLK FRÅN DESSA LÄNDER HAR INGEN KOLL PÅ DET. Men hittar på farlig blandning, som vi använder till att tanka bilen lastbil andra motordrivna motorer bensin ,som vi tar till bil ,eller andra motordrivna medel.

FARLIGT ÄMNE DE SYSSLAR MED. Men ni ser vilken kunskap de har när de gör kokain. Men bensin förstör även jorden med alla utsläpp från bilar andra fordon ,JORDEN FÅR TA EMOT. Jorden har fått tagit emot mycket från bensin. Men hur ser folk ut ,som sniffar bensin kokain.

HAR INGEN KUNSKAP ENS när de blandar i så farliga ämnen.

BENSIN då hör alla att de har ingen kunskap överhuvudtaget. Bensin vad gör vi med bensin ,och vad gör de med bensin blandar i kokain och vi tankar bilen eller andra motordrivna medel. MEN HAR INTE KUNSKAP NÄR DE GÖR KOKAIN, HAR 0 KUNSKAP SOM KOMMER FRÅN DESSA LÄNDER.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cement-2-1.jpg

CEMENT Cement till yttre ting. Hem vi kan lägga cement med ,men även ute på ställen kan folk ta cement, genom att cement är hårt ämne bra att använda till yttre ting. Kan blanda ute på ställen ,som de behöver cement. Balkong kan de lägga cement. HÅRT ÄMNE CEMEN ,NÄR DE LÄGGER PÅ BALKONG, ELLER ANDRA STÄLLEN. LÄGGER ÄVEN UTE PÅ VÄGAR.

MEN NI SER VILKET FOLK, SOM SKADAR FOLK KOKIN.HAR INGEN KUNSKAP. DET MÅSTE BLI STOPP PÅ KOKAIN.

Men vad gör de lägger i kokain cement ,som vi bara använder till yttre ting. Vi kan ta även ute på vägar, men även tar cement när de bygger. Men vi är inte så galen som de. MÅSTE BLI ETT STOPP MED ALLT TOK NU.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 668563.jpg

KAUSTIKSODA. Men vi kan ta kaustiksoda när vi har stopp i rören i badrummet. Men även köket kan vi ta kaustiksoda att lösa upp proppar med. Men kan även vara så stark att lösa upp rören. Kan förstöra rören fräter. genom att det är så starkt medel. MEN DET FINNS EN DEL LÄNDER SOM TAR KAUSTIKSODA. Men känt att folk får problem med näsan när de sniffar kokain, som har fått från länder som har kaustiksoda i. Men är frätande ämne, men skadar dem som tar kokain. MEN ÄR GALEN SOM TAR KAUSTIKSODA. Men är så stark så vi kan inte ta det på en del ställen genom att kaustiksoda fräter sönder rören. MEN VAD GÖR DE HÄLLER I KOKAIN, NI SER VAD GALEN DE ÄR.

Kaustiksoda är en frätande propplösare ,som kan orsaka allvarliga skador på både människor och avloppsrör. Bättre lösningar för stopp i avloppet! Varnar för kaustiksoda. SER NI VAD FARLIGT KAUSTIKSODA ÄR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är original.png

ACETON. Vi använder till naglar. Starkt medel ,att ta bort nagellack. Aceton irriterar och avfettar huden vid långvarig eller upprepad kontakt kan ge icke-allergiskt kontakteksem. Ångorna irriterar andningsvägar och ögon. Inandning kan förorsaka illamående, yrsel och huvudvärk. Vid mycket höga halter medvetslöshet. MEN VAD GÖR DE LÄGGER I KOKAIN ACETON ,SOM ÄR FARLIGT ÄMNE ATT BLANDA I KOKAIN. Men måste få stopp på alla galningar idag, genom att de förstör för folk idag.

Men har förstört många människor som har tagit kokain. Men länder har förstör folk, som har inte kunskap som vi har. Vi lägger inte i den blandning de kör med då, genom att vi kommer inte ens på det ,om vi förgifta folk. Men vi vet vad alla medel är bra för. MEN HAR INGEN KOLL ENS NÄR DE BLANDAR I SÅ FARLIGA ÄMNEN.

LÄS VAD KOKAIN INNEHÅLLER ,SÅ KOMMER NI SLUTA MED KOKAIN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.