KVINNA OCH MAN- WOMAN AND MAN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 082153f507ccaa22e731c846ed94a676.jpg

VI FÅR UPP BILDER OM MÄN OCH KVINNOR NU. Men måste följa allt ,som vanligt, även om det är inte kul alla gånger, att skriva om ämnen vi har inte intresse av då.

Men måste ta upp om den leken ,som kvinnor och män har. Men om båda är mer på det ,eller är det männen som hittar på allt med tjejerna de möter på.

KILLEN LEKER MED TJEJEN, ser grädde på underlivet på henne. Men killen har kul med henne. Men han sprutar massa vispgrädde. Men har en kul lek med henne. Men alla har olika saker för sig idag. Folk är öppen för alla saker idag.

Hon sitter fast i ett ben med en snara runt hennes fot. Men han har låst henne med en snara. Hon är naken och vi ser allt. Men snaran sitter runt hennes fot. Långt band som han hänger upp mot en sak, men hon får vika benet ,som är onaturligt att göra. Han vrider henne med benet, han sätter fast henne. HAN LEKER EN KUL LEK MED HENNE.

Tjejen har ljust hår. Han har mörk hud. Han har svart hår. Han har inte slät hår utan lite volym i håret. Hon är mager tjejen. Hon har smal vacker kropp, MÄNNEN GILLAR DEM. som gillar dem. Hon ser ut som en stjärna vacker. Ser hans mörka kropp, han har svart hud. Ser hans ansikte är mörkt och mörka ögon.

Han är ensam med henne. Det ser ut så. Han slickar på henne. Hon verkar redlös. Hon är inte medveten det han gör. Han håller på med henne, men hon ser inte vaken ut. Hon har långt hår. HON VERKAR REDLÖS.

MEN HON RÖR PÅ SIG SOM TUR VAR. Hon vinglar och drack för mycket alkohol. Hon har en kropp som är väldigt vacker. Men dricker och lägger sig i sängen. Hon ser borta ut. Han sätter sig på sängkanten. Hon dricker och är redlös. Hon går till fönstret och tittar ut. Vi känner in att tjejen är bara 18 år.

HAN SÄTTER SIG PÅ SÄNGEN, och tittar ner i golvet ,men drar fram under sängen saker där.

HAN BOR I HYRESHUS. Han har en påse med saker i. Men det känns som de bor väldigt långt upp. Höghus med flera våningar.

HON HÅLLER PÅ ATT VAKNA UPP ,och försöker ta sig undan han. Men han drar i benet på henne. Hon står och stampar ,och vill ut från lägenheten på en gång.

Men ser vinglig ut, men försöker sticka från han ,så fort hon kan. Hon hoppar runt hela tiden och vill ut på en gång. HON VILL UT FRÅN LÄGENHETEN SÅ FORT HON KAN.Hon drar på sig stövlar. Vi såg att hon hade fina klackskor med hög klack. Men nu ser vi stövlar.

Men måste ut från allt, men måste sticka från han. Vi ser att klackskorna ligger under sängen. Men hon måste bort från han. Det bara rusar i kroppen på henne. HON MÅSTE BORT HELA TIDEN. Vi ser upplever och känner stress när hon vaknar upp med honom. Som var inte hon hade tänkt sig.

VI SER TILLBAKA I TIDEN. Men hon kommer från bar hon träffar han på. Vi går tillbaka i tiden. Hon dricker och han hjälper henne att dricka. Vi ser vita tabletter lägger han i hennes glas. Hon blir mer påverkad när han lägger i tabletter där.

VI SER EN BAR DÄR FOLK DRICKER ALKOHOL. Kan fylla tjejerna där. Hon har ytterkläder på sig ,och måste bort från han. Hon springer in och hämtar skorna ,och lägger dem i en genomskinlig påse. Rummet ser inte så trivsamt ut mörk där han bor. Han tittar ut ,då ser vi en lång korridor. Han sätter på sig skorna ,men även han vill snabbt i väg. Han vinkar till folk där han bor. HAN DELAR MED FOLK LÄGENHETEN.

MEN STORSTÄDERNA KAN BLI UTSATT FÖR DET. REGERINGEN STÖKAR TILL ÄNNU MER. Men tjejer kan bli utsatt som vi fick upp då. Men hon klarade sig ,och ingenting händer med henne. Men hon vaknar upp ,och kände vem sover jag hos??? Men vänder sig om, och ser han som lekt med henne sen hon kom dit.

Men mår dåligt av det. Men vill bara glömma allt ,och plockar ihop alla saker på en gång. Men får männen leka med sina tjejer ,som han gjorde nu? NEJ SÅKLART ,då åkte han in på förhör, eller så blev han utsatt för större problem från hennes föräldrar, då hade han problem hela livet.

GENOM ATT DE HAR EN ANNAN KULTUR ÄN SVERIGE HAR. Men för den delen får inte göra som han gjorde nu. Men måste skydda barn från män som gör som de gör idag. Men han våldtog inte henne. Men det kan ses som våldtäkt genom att hon var så full ,och gav henne droger och då ser vi att hon blev våldtagen ,genom att hon var redlös ,och har ingen aning vad som händer.

Men är inte med på det ,när vi såg hur hon på engång måste sticka från han, då var hon inte ens med på hans knäppa sexlekar ens. MEN TJEJER KAN MÖTA PÅ DET. VI HAR ETT ANNAT FOLK IDAG.

Genom att vi fick upp det. Vi ser män kommer hit och leker med tjejerna ,som är 18 år var hon. Men kan fylla äldre kvinnor med alkohol ,men tar den som ser bäst ut. VI FICK UPP DET ,MEN TJEJER KAN BLI SÅRAD GENOM ATT MÄNNEN ÄR GIFT. SEX MOT SIN VILJA. Men det är våldtäkt fast folk ser inte det när han har sex med henne. Hon vet inte vart hon är då. Men har sex mot sin vilja, som kan hända idag.

HÅLL ER VAKEN GENOM ATT SKYDDA ER SJÄLV. Men sitt inte för nära männen när tjejerna går ut ,genom att lära känna dem ,innan ni bjuder in dem till er.

KAN VARA GIFT ,OCH NI BLIR LURAD AV DEM. Kan lova allt för er, men har en fru hemma ,som väntar på dem.

Men känner tjejerna sig säker att prata med dem. Men säker kan ni vara säker??? NEJ SÅKLART. Men har det, som en regel drick inte för mycket när ni går ut, genom att ni vet inte vem ni möter på idag, genom att männen är inte som ni är.

Men har en annan syn på tjejer och kan göra saker ,som gör inte hemma med sin fru ens. Men leken kan ta fart när de kommer till Sverige. Men frun har ingen aning ens. MÄNNEN VILL LEVA NÄR DE KOMMER HIT.

Nu fick vi upp gift kille när vi känner in frun. Han vinkar till han ska åka med. Men han har den leken när han kommer till Sverige. Men hans fru ,hon kan bära täckta kläder, som han ser knappt tån. HAN KOMMER FRÅN ETT LAND KVINNOR HAR TÄCKTA KLÄDER. Men lever i ett land där kvinnor får inte visa sig som här.

MEN HAR EN SNEDVRIDEN KULTUR, SOM FOLK FÅR LIDA AV ,som männen ändrar om när kommer hit. Men väljer en svensk genom att leva och ha kul. Men kvinnor och tjejer från dem kan inte göra som de vill ,genom att ingen ändrar om dem.

Men får inte göra ,som han gör med svenska tjejen ens. Men har sex ihop. Men inte som han har med andra tjejer han möter på. HAN LEVER ETT ANNAT LIV ÄN FRUN LEVER. Hon sitter hemma med barnen, han lever sitt liv med unga tjejer, som är så vacker att se på. Han gillar ljusa tjejer, som han brinner för.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är il201805171517165863.jpg

MEN FRUN VET INTE OM HANS SEXLIV ENS ,genom att de lever inte så ens ,utan vanligt sex de hade långt tillbaka.

Men han hittar sin njutning i livet med tjejer ,som han leker sin lek med henne. KAN LEKA, SOM HAN INTE FÅR MED SIN FRU.

Men en del tjejer vet inte, att han är gift ens, utan kan lura dem till max att de är inte gift. MEN HAN LEKER SITT LIV MED TJEJER MED DROGER OCH ALKOHOL, som han fyller henne med.

MEN MÅNGA AV MÄNNEN ÄR GIFTA OCH HAR FAMILJ. Men leker sin lek när han inte får den leken med sin fru ens utan vanligt sex har de.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sell-beautiful-angel-portrait-painting-portrait-art-home-decoration-lt014.jpg

MEN FÖR ATT SKYDDA SIG, var nykter när ni går ut. Men ha säkra vänner ,som ni kan lita på.

MEN GÅ INTE ENSAM NÄR NI SKA GÅ TILL BAREN ,genom att där hittar ni männen som vill ha kul med er.

Men kan lägga i tabletter ,som var vanligt förr i tiden. MEN MÅSTE VARA VAKEN. Vi ser att tjejen blir vinglig av tabletten. Tar tjejer, som ingen tänker på när de vill ha kul ,genom att hemma kan han inte göra så ,som han gör med svenska tjejer.

Han är familjefar ,och ingen ser hans lek med svenska tjejer. Han gillar tjejer när de klär sig fint. TA ALDRIG EMOT FRÅN MÄNNEN ETT GLAS KAN VARA FULL MED ALKOHOL OCH TABLETTER I. Vi ser tjejen blir dålig och sjuk och full. Köp själv så ni är säker. Men lämna inte glas när ni lämnar bordet, och går till toaletten, eller andra ställen, då får ni bära med glaset ,genom att ingen är säker idag.

Eller drick innan ni går till stället, baren eller andra ställen att ni tar hemma ,som är den säkraste att skydda sig idag. Men köp inte alkohol när männen är ute ,genom att de kan stöka till för dig såklart. OM NI SKA UT ,SÅ DRICK HEMMA INNAN NI SKA UT.

Men tjejer kvinnor tänker inte på det, genom att de ser en fin kille i baren, som bjuder på alkohol. IDAG SKA INGEN TA EMOT FRÅN MÄNNEN ,GENOM ATT NI KAN RÅKA ILLA UT IDAG. MEN ÄR SÅ MYCKET DROGER VIN SPRIT, som flödar över idag. Men ska hålla er vaken idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.