SPÅRVAGN -THE TRAM

SER SPÅRVAGN LEDNING SOM DE ÅKER MED, HJULET PÅ SPÅRVAGNEN, MEN VÄNDER PÅ DEN, men finns saker som är inte perfekt. Men ser vänder på spårvagnen ,men vi följer och ser vad som händer med den.

Vi ser spårvagnen, men blixtrar när den åker. Men ser vänder spårvagnen och ser hjulen på den. Ser spårvagnen stannar på spåret. Men står i uppförsbacke. SER EN KVINNA SOM BÄR BURKA. Men folk tittar på henne ,som sitter i spårvagnen. Men ska kliva på spårvagnen.

Men förstår inte att spårvagnen kan stanna där. MEN FOLK LEVER I SKRÄCK IDAG. Folk vänder bort ansiktet ,och mår dåligt, svarta kläder ser ett par ögon tittar ut. Men usch fy , säger folk ,och vänder bort ansiktet och tittar ut från fönstret.

Men ska vi ha de här i Sverige ,men då får man lämna landet. Men får ont i magen, som såg burka bara svart ser folk. FOLK LEVER I SKRÄCK.

FOLK HÅLLER PÅ BLI SJUK GENOM ATT VI HAR EN GALEN REGERING ,SOM SKADAR OSS, OCH BLIR SJUK. Men ser inte REGERINGEN BURKA, NIQAB,BURQA, passar inte in i vardagen ens.

MEN VI HAR EN SVAG REGERING, jag skickar ett mejl till regeringen. SD att folk var skräckslagen och klev av bussen när de såg burka. Men fick ta bilen efter den händelsen. Men folk som har inte bil utan måste ta färdmedel spårvagnen bussen, då får regeringen ge oss en bil när de gör ingenting åt det. Men skickar till SD cirka 2 år sen. Men har skickat annat till dem. Men tar tid på sig när jag skickar till dem. Men händer ingenting förbjuda burka. FOLK HÅLLER PÅ BLI GALEN OCH SJUK, GENOM ATT VI HAR INTE DEN KULTUREN ENS.

Men vart kan vi sätta burka??? Kolla vart de kommer ifrån ,då måste regeringen göra någonting åt problem vi fick.

Men passar inte in i Sverige ens ,genom att vi har inte ens haft den hemska mörka kulturen lindar in kvinnorna och tjejer. MEN PASSAR INTE IN HOS OSS ENS. Men drar med sig så mycket problem hit. MÄNNEN ÄR INTE KUL ATT MÖTA ENS.

Men har hemsk kultur. Men vart ska regeringen sätta burka, niqab, burqa??? Vi har krig såklart. Men jobbigt folk, genom att de tjatar om BÖNEUTROP, som vi har inte ens. Men regeringen går burkas spår ,som kan skada oss. ALLA GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER KOMMER FRÅN DEM.

MEN REGERINGEN MÅSTE LÄMNA UT OM HUR SVENSKA FOLKET LEVER, INNAN DE TAR HIT DEM, GENOM ATT DE KOMMER FRÅN MÖRK KULTUR. Men även kläder som är extra viktigt att visa kulturen vi har.

KAN BARA SÄGA JA TILL BURKA NIQAB BURQA NÄR DE TAR SEDEN DIT DE KOMMER. Men går som oss såklart ,då kan de bo här utan problem ,annars kan de inte ens säga JA. Burka, burqa niqab är en kultur som är fruktansvärt att se. Folk blir rädd bara ser burka, niqab, burqa. Men ser fruktansvärt att se och möta dem. Men ringer det ingen signal inom regeringen?????

MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER OCH FÖRBJUDA BURKA, BURKA NIQAB BURQA, men regeringen i ett nötskal. Vad har vi regeringen till ,som kan inte säga NEJ TILL BURKA OCH HELTÄCKANDE KLÄDER??? Barnrumpor som sitter i regeringen, har inte vuxit upp och ska styr ett land när de tillåter Burka, men då har vi en galen regeringen men även skadar folk idag.

Men barn kan bli skadad ett helt liv tack vare de säger NEJ till burka niqab, burqa. Ser svarta spöken som har aldrig sett förut. Men får gå en annan väg med barnen. MEN MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

VILL INTE HA DEM PÅ SPÅRVAGNEN ENS. Men vill inte att folk som bär burka niqab, burqa åker med spårvagnen. Men stannar i uppförsbacken, men kan inte kliva på ens när spårvagnen står i uppförsbacken. Folk är glad att de slapp burka sitta där. Hon är så dum ,och tror att spårvagnen stannar där. Men folk vill inte ens komma nära burka, burqa niqab kvinnor, genom att de ser hemsk ut, och fruktansvärt att prata med dem.

SPÅRVAGNEN ÅKER VIDARE, Men Sverige accepterar mycket idag. Han som körde spårvagn hade turban på sig. Men ingen burka ska köra spårvagnen, men männen som jobbar såklart.

När folk flyr hit och lämnar sitt land, då ska de ändra om och leva som svenska folket lever idag. Men mycket folk kan leva i skräck idag när burka niqab, burqa dök upp i landet. Men vad gör regeringen ingenting utan acceptera allt. MÅSTE SLÄPPA SIN HEMSKA MÖRKA KULTUR NÄR DE KOMMER HIT.

Men andra länder tänker på sitt eget folk NEJ TILL BURKA. Men såg att Algeriet har sagt NEJ till Burka som är muslimskt land. Men folk ser dem utan för allt passar inte in hos dem.

Men Sverige som är inte ens muslimskt land ,men regeringen fortsätter skada folk ännu mer ,genom att fortsätter år efter år få folk möta burka ,som har inte med den kulturen ens. Men barn blir skadad av burka niqab, burqa. MÅSTE SLUTA SKADA FOLK NU.

Danmark har förbjudit burka. Men tänker på sitt eget folk såklart. Men vi har en regering, som kan inte styra rätt ens bara problem med dem, säg NEJ, men är det så svårt att göra rätt ,när så mycket andra länder säger NEJ till burka. Men kvinnor och tjejer passar inte in i Sverige ens. Men får även problem att leva i Sverige, genom att det blir så mycket kontraster i landet. DET ÄR BÄTTRE ATT HJÄLPA DEM RÄTT DÅ.

GÖTEBORG HAR PROBLEM IDAG MED BURKA, SOM DE HAR DRAGIT IN I LANDET. NIQAB, BURKA, BURQA SOM INGEN VILL MÖTA.

MEN DET FINNS ETT FOLK SLÖJOR, HIJAB FOLK KAN PRATA MED DEM. SER INTE LÄSKIG UT SOM BURKAN. Men det är rätt att lära dem rätt i samhället ,genom att även kvinnor och tjejer kommer från en förtryckt kultur. Men folk kan prata med dem ser inte hemsk ut.

Men får andra möjligheter i samhället kan prata med dem. Folk accepterar dem bättre än Burka ,som är fruktansvärt att leva nära dem.

Men får inte hjälp att släppa sin kultur, genom att folk accepterar slöjor, hijab. Egentligen har folk samma förtryckta kultur när de flyr hit. Men får även söka jobb, som bär hijab. Kan gå skolor ,men fortsätter leva kvar i sin kultur ,som är mörk kultur, som folk accepterar dem. MEN REGERINGEN KAN HJÄLPA FOLK LEVA FRÅN FÖRTRYCKT KULTUR, GENOM ATT ÄNDRA OM DEM. Vi lever inte som dem ens utan har andra kläder. Men följer modet i landet.

KAN BLI UPPROR MOT BURKA,NIQAB, BURKA, BURQA SÅG

FOLK KAN GÅ IN I KONFLIKTER, GENOM ATT FOLK HÅLLER PÅ BLI GALEN PÅ DEM.Men svenska folket kommer ta tag i det ,genom att regeringen leker med folk idag.

MEN SÄGER JA TILL BURKA,NIQAB BURQA FOLKET. Men låter folk leva kvar i sin kultur. SOM ÄR FEL MOT ALLA MÄNNISKOR. Men ser uppror som kan gå hårt till.

Men såg att folk är så arg på burka, niqab, burqa regeringen har dragit in. MEN DET ÄR INTE KONSTIG OM SVENSKARNA TAR TAG I DET. När vi har en regering som förstör ett helt land. Jag vill inte möta burka. Men bor i Östersund.

JAG KAN HJÄLPA FOLK NÄR JAG SER ANSIKTET. Jag ska vara ärlig jag älskar att prata och hjälpa folk som bär slöjor Hijab sjalar, men kan prata med dem. Men träffade för något år sen tjejer som bar slöjor. Men pratade med dem. Men tycker synd om dem när vi stod på HM, och letar till håret. Jag letar till mina barnbarn till håret ,sätta i håret. Men kan prata med dem utan problem, kan hjälpa dem om de frågar mig.

Men burka ,då har jag vänt bort mitt ansikte gått ut från affären. Men fråga inte mig, genom att de ser skäckinjagade ut då. Men får ingen hjälp av mig. Men måste ta av sig burka, då kan jag hjälpa dem. Men vi känner in, att det kommer bli problem FÖR REGERINGEN SÄG NEJ TILL BURKA NIQAB, BURKA, BURQA. KOMMER BLI KONFLIKTER OCH BRÅK.

GÖTEBORG LIDER IDAG AV BURKA NIQAB, BURKA, BURQA. Men folk som kom på 70-talet lider av burka. Men folk kommer ställa till för burka, niqab, burqa. Men såg vilket hat de gav mot dem. Kände hat hela tiden, men ingen gör ett dugg. Men folk lider idag när regeringen gör ingenting.

Men full med kvinnor som bär burka, niqab, burqa. Men regeringen verka gilla burka, genom att de gör inte ett dyft åt det. Men folk är trött i Göteborg, men kände in folk att regeringen har gått för långt idag. Folk tar saken i egna händer när vi har en sån svag regering.VI HAR EN SVAG REGERING ,SOM KAN INTE TA HAND OM OSS.

VI SER BILDER. Men folk springer hela tiden, mörkt på natten. Tänder en cigarett men fimpar den. Hör de säger, jävla skit de har dragit i Sverige. Pengar få de. Men ska vi ha den här skiten som gör ingenting. Jävla svin de har dragit in, ska vi ha dem här, han står och röker igen. Men fimpar cigaretten.

Han står på bron ,och tittar ner över havet. Ser bara vatten och bron han står på. Ser han står och är arg på folk regeringen sagt JA till. ser en bild på burka. Jävla skit regeringen tagit in till Sverige. Men ser att det kan bli ett uppror mot regeringens val. Folk är trött på folk regeringen dragit in i landet. HAN ASKYR BURKA, NIQAB, BURQA

En reaktion till “SPÅRVAGN -THE TRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.