DJUR -ANIMAL HEALING

VI SER DJUR OCH HEALING ,men vi ser den bilden när djur får healing. Folk gav djuren healing.

MEN VARFÖR FICK UPP OM HEALING? Vi ser folk ger healing till djuren. Men vi har olika metoder i Sverige, JAG TAR REIKI-HEALING OCH LITE AURA HEALING, MEN DET FINNS SÅ OLIKA HEALING FOLK LÄRT SIG.

MEN DJUREN KÄNNER AV HEALING NÄR FOLK JOBBAR MED DET. Folk har en annan energi runt sig. Vi ser vit cirkel runt folk. Tjock energi runt folk. Men djuren ser healingen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpg

VI SER FOLK GER HEALING VAD SOM HÄNDER DÅ? Vi ser en glad hund. Han viftar på svansen. Lägger händerna på hunden, lägger sig ner. Hunden drar upp sitt ben, ser lite av magen.

SER HÄNDERNA PÅ HUNDEN , som de lägger på magen. Hunden ligger ner, men ser ansiktet på hunden, tungan åker ut på hunden.

Han verkar somna hunden. HAN SOVER AV HEALINGEN. Men jag använder Reiki -healing när jag ger healing. Men tittar från den metoden.

Hunden ligger ner, men somnar av healingen. Jag vet själv att man kan bli trött av den metoden. Hunden ben bara hänger på han, genom att han somnar. Men känner sig avslappnad. Släpper mycket runt sig. Ser magen på hunden. Hunden är svart ser hans färg. Han är så himla avslappnad av healingen. Han lägger ut sina ben ,men är så avslappnad då. Han bara ligger där. Han är så avslappnad av healingen. DJUREN FUNGERAR REIKI-HEALING PÅ.

MEN VAKNAR UPP EFTER ETT TAG, men klev upp och drack vatten. Hunden hade ont i lederna, men kände att de gav hjälp med healingen. Men är skönt för djuren att ta Reiki- healing ,genom att får värme som de älskar.

Men kan lämna när de fått nog med healing. Men sett från mina katter ,att de lämnar när de fått nog. KÄNNER NÄR DE FÅTT NOG.

VI HADE EN KATT SOM HADE SKADAT SIG SÅ MYCKET. Men kommer hem ,och är så sjuk och skadad från skogen. Men har varit med där ute ,och skadat sig så mycket. Men Bonzo kryper in till Anders armhåla. Men ligger länge där hos han. Han lägger händerna på Bonzo.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 15032260_10154858381969155_7389595084083587505_n.jpg

BONZO VAR EN VACKER KATT MED BLÅ ÖGON. Men var större än Sessan ,fast de var halv siames. Jag kunde sätta på koppel på Bonzo. Men tog en runda i skogen med Bonzo. Han gillar att följa med mig när jag var ute och gick. Men Bonzo gick själv när han tog sin runda i skogen. Han var så duktig att gå i koppel. Men var inte så gammal, men lärde sig snabbt den trista konsten gå i koppel.

Men var så sjuk, men kryper mer och mer in under hans armhåla. HAN LÅG BARA DÄR DÅ. Men han ville bara ligga där, genom att han var så skada när han kom hem. Men måste åka till djursjukhuset han var så skadad, men kunde inte rädda han då. Men fick somna in, som var bäst för Bonzo. Men han ville bara ligga hos Anders och ta healing från han. Men det hjälpte honom innan han dog av alla skador. Men fick värme från han som hjälpte Bonzo.

VI ÅKTE OCH HÄMDE EN NY KATT SOM VI DÖPTE TILL SNUFFSAN. Jag kunde inte vara utan katt. Vi hittade henne på landet utan för stan.

MEN FICK GE REIKI-HEALING TILL SNUFFSAN, NÄR HON SKULLE FÖDA SIN SISTA KULL MED KATTUNGAR. Men blev som en mamma för hennes ungar då.

Hon har fått så mycket kattungar utan problem för henne. Men den här gången blev det problem att föda. JAG ANVÄNDE REIKI-HEALING ,SOM HJÄLPTE HENNE FÖDA. Jag tänkte ta Snuffsan till djursjukhuset. Men fick problem med allt när jag måste få lite hjälp. MEN TOG REIKI- HEALING ,SOM HJÄLPTE SNUFFSAN. Men var rädd att det skulle gå fel. Men allt gick bra med healingen ,som är glad att jag lärde mig den formen. Som fungerar perfekt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a6d95f7c52bb568f3b6a8f83955793bf-art-children-kids.jpg

Men hon fick svårt att föda ,men jag bara gav henne Reiki-healing.

Men Snuffsan födde sina kattungar. Men dödfödd många av dem. MEN 1 KATTUNGE KLARAR SIG. Men Snuffsan var så trött efter den gången.

Men hon låg i soffan i sitt favorit hörn. Det var hennes plats. Hon var trött. Ingen fick ta platen.

MEN SNUFFSANS KATTUNGE GICK TILL MIG. Jag var hennes andra mamma då. Kattungen låg mycket i mitt knä ,och gick till Snuffsan när han skulle äta. Han höll på så. Jag blev andra mamma till kattungen ,genom att snuffsan orkar inte med den gången. Men hon var trött den gången. Men var så mysigt att hjälpa till. Men sprang till mig och sen till Snuffsan. Hon orkar inte med ,som brukar vara så noga med allt ,men den gången orkar hon ingenting.

SNUFFSAN KOLLAR OM JAG HADE SATT UPP SKYDD RUNT KÖKET. Hon och jag brukar gå runt och kolla köket genom att kattungarna kan krypa mellan diskmaskin, eller så mellan spisen, men alla hål skåpen ,och där det var hål täppte jag till med böcker. Snuffsan var speciell på många sätt ,men noga att jag gjorde rätt. Hon var en fin mamma till sina kattungar. Men kollar allt när hon skulle till föda kattungar.

Men Snuffsan kollar alltid när hon fick sina kattungar. Hon och jag brukar lägga upp böcker ,eller annat som stoppar för hennes nyfödda kattungar. KAN KRYPA IN ÖVER ALLT. Men vi gjorde så jämt när hon hade fått kattungar, genom att skydda dem. Men sista gången, har satt upp skydd för kattungarna. Men hon var som en människa men klok. Hon fick mycket healing av mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20200506_125153-2.jpg

JAG MINNS EN JUL NÄR SNUFFSAN HADE FÅTT KATTUNGAR. Men ingen av mina katter rev utan skötte sig bra. Men klär granen och kattungarna tittar på. Men satt och kollade på. Men var så intresserad när jag klär granen. Kattungarna gick under granen och kollade, men rör ingenting.

Men satte kulor längst ner ,som kunde riva om de ville det. Men ingen rörde utan satt och kollade på mig ,när jag klär granen. Men nosar på julkulan. Men ingen rev. Men jag hade kattungar under julen även från Fanny. Men fick vara med, och då händer det ingenting utan bara kollar på mina julkulor. MEN DET VAR EN MYSIG TID MED KATTUNGARNA.

Men fick aldrig vara på bordet och springa. Jag vill inte ha katter på bordet. Men när man tar kort ,då får de sitta där såklart. MEN TYCKER INTE OM NÄR KATTER ÄR PÅ BORDET.

JAG LÄRDE KATTUNGARNA TIDIGT ATT INTE KISSA INNE. Men tog alla jag kunde få plats ,och satt dem i kattlådan. Ibland ,då såg man var så liten ,och klättrar upp i lådan. Men var en kul syn när alla satt i kattlådan. Men det fungerar bra. Men såg aldrig kissa inne, genom att de fick lära sig gå på lådan på en gång. Men var så liten, men kravlar sig upp i lådan, men satt där sött och kissar då.

VI FLYTTADE FRÅN STÄLLET, SOM VAR FEL FÖR HENNE, hon kunde gå ut en liten sväng där vi bodde. Men hon kom in ganska snabbt när jag håller på att stänga dörren ,då såg man Snuffsans blick. Men stäng inte altandörren. Hon gick in på en gång. Men hon var nära mig, vi kunde sitta ute, men hon följde med in när jag gick in. Men måste kolla mig. Snuffsan hade alltid koll på mig ,så hon inte missar mig. Men hon var så genom att hon var rädd att bli lämnad ute.

MEN SNUFFSAN GICK UT NÄR HON VAR INTRESSERAD AV EN KILLE. MEN VAR FRISK HELA LIVET. Hon var aldrig till ett djursjukhus ens. Men Snuffsan tog sin råtta eller fågel eller tog mat inne. När hon hade fått kattungar ,men hon kunde äta ost , ost ,men morrar hon måste ha ost. Jag stod bara och hyvlar ost till henne. Men hon krävde ost efter hon fått kattungar. Men brukar ge Snuffsan filmjölk. Hon åt annat mat. Men såg när hon hade fått kattungar att hon ville ha ost. Hon var väl fattig på allt. Barnen tyckte det var kul när hon morrar så mycket. Hon krävde fylla på sitt behov.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c3fab86ea4afc99c83285a4cad08e0ef.jpg

Men annars var hon mer nära mig. Snuffsan var min katt ,och kände henne väl. MEN SNUFFSAN HITTAR SIN PRINS BLAND DEM.

MEN FRÅN FÖRSTA KULLEN FICK VI FANNY ,SOM VAR SÅ VACKER KATT.

Snuffsan hade hittat en fin kille ,SOM BLEV FANNY. Hon var blandad vit med flera färger, katt med långa smala ben. Men vackert ansikte med sneda ögon. Hon hade fin lurvig päls. Folk kunde se, att hon var raskatt. Men var inte det. Men jobbig päls. Men Snuffsans päls var lättare päls utan att tova sig. Men kommer från Snuffsan Fanny med jobbig päls.

MEN FANNY GILLAR ATT VARA UTE. Men luktar skog av henne. Hon älskar att vara ute i skogen. Men var aldrig sjuk utan frisk hela livet ,när hon bodde hos oss. Men tog sin råtta och fåglar. Men kunde hitta en hög med råttor, som hon hade lagt på gräsmattan. Men kommer in och kollar maten inne. Men går ut och käkar sin råtta, istället för maten som jag hade lagt fram.

MEN FANNY FICK KATTUNGAR OCH HITTA SIN EGEN PRINS BLAND VACKRA KATTER. Men Snuffsan var irriterad på Fanny ,genom att hon lämnar och går.

FANNY VILL UT OCH KOLLA UTE. Hon sprang mycket i skogen. Snuffsan arg på Fanny. Men glömmer aldrig den gången när Snuffsan är så arg på Fanny. Hon flyger på Fanny. Men är så arg den gången ,att Snuffsan fick sitta och vakta Fannys kattungar. HON VAR SÅ LESS ATT LIGGA OCH VAKTA KATTUNGAR, SOM VAR INTE HENNES DÅ.

Men bråkar och slåss med henne. Men var så himla arg den gången, att sitta där. Men Snuffsan sitter med Fannys kattungar, men det var Fannys jobb.

JAG MINNS FÖRSTA GÅNGEN FANNY SKULLE UT, jag sa till Snuffsan ,du får gå och kolla efter Fanny. Men hon går ut och kommer med Fanny. Men hon hade koll på Fanny. Hon hittar Fanny i buskarna utanför parhuset.

ANDERS VAR UTE PÅ JOBB OCH MÅSTE HÄMTA HAN. Men säger till Snuffsan och Fanny ,vill att de ska gå in genom att jag måste låsa dörren innan jag åker. Men blir borta ett tag. Men höjde väl rösten när grannen frågar vem pratar du med??? Jag pratar med dem. Men visste att Snuffsan blev orolig om jag var borta, bättre att gå in. Men Fanny klarar det bättre genom att hon gillar att vara ute.

SNUFFSAN VAR STARK ,genom att hon brukar öppna dörren åt Fanny. Det hände ibland att hon gjorde det. När hon skulle in ,då kunde hon ta tassen mellan altandörren och dra i dörren.

MEN FANNY VAR FRISK OCH FICK ÄTA ,SOM ANDRA KATTER FICK ÄTA, som katter är mer gjort för. Råtta och fågel, eller så hittar hon annat gått när hon var ute. Men har kollat på det. Men hon åt samma mat som Snuffsan.

FANNY KUNDE FÖLJA MED TILL AFFÄREN. Men hon var snäll och kunde göra som de ville med henne. Men Snuffsan var mer snäv och arg och sa ifrån. Men Fanny var snäll, men kunde hamna i problem. Barnen på gården fick jag vakta måste säga till, genom att Fanny var född med ett hjärta av guld. Men önskar hon kunde säga ifrån som Snuffsan. ANDERS SA, ATT DET VAR VÄRLDENS SNÄLLASTE KATT. HAN KUNDE GOSA MED FANNY ,MEN TOG ALDRIG STOPP NÄR HON SATTE IGÅNG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 15027733_10154861273764155_8177249815111069003_n.jpg

VI FICK EN KATT SOM FLYTTAR IN TILL OSS. Vän till mig ringer mig , de har hittat en katt i sandlådan. Men vi kallar henne för Sessan. HON FICK HETA SESSAN.

MEN SESSAN VAR SÅ TACKSAM, och gick runt och tacka mig och mamma, och barnen när hon dök. Mamma levde på den tiden. Men Sessan var halv siames ,men vacker med blå ögon. Men hon gick runt och tackar oss. Men sov på en stol och var jättetrött den gången. Men sen fick hon stanna hos oss såklart.

MEN ALLA GILLAR SESSAN ,MEN VAR SÅ HIMLA SNÄLL SESSAN. Men var rädd att folk skulle hitta ägaren. Men ägaren försvann som tur var ,genom att Sessan var rädd för män med stövlar. Hon har varit med en hel del. Hon fick en kattunge.

Men köpte en kompis till Sessan ,som var meningslöst. Hon gillar inte vackra Birman jag köpte till henne. Hon var så arg på han, när han gick runt i lägenheten. MEN SESSAN BLEV SJUK AV TUSSE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c3fab86ea4afc99c83285a4cad08e0ef.jpg

BIRMA RASKATT ,SOM STÖKAR TILL FÖR MIG ,GENOM ATT TUSSE BLEV SJUK ,OCH FICK ÅKA TILL DJURSJUKHUET. Men fick åka dit när han blev dålig. Men Sessan var hemma ,hon åkte aldrig till ett djursjukhus ens. Hon var frisk genom att hon var blandad siames.

Men birman var vacker med blå ögon, som fick åka in ganska fort. Men det är jobbigt med raskatter ,genom att de kan bli sjuk. Men kostar att åka till djursjukhuset. BÄTTRE MED BLANDRAS KATTER ,GENOM ATT DE BLIR SÄLLAN SJUK, SOM RASKATTER.

JAG HAR ALDRIG VARA NÄRA ETT DJURSJUKHUS än när Bonzo hade skadat sig. Men även Snuffsan måste jag dit ,när hon blev sjuk och fick dö där. Snuffsan gick mellan mig och Anders ,men ville lämna allt genom att hon blev sjuk av allt. Hon hade svårt att gå. Hon tittar på mig och på Anders och gick mellan oss och bad att få lämna oss. MEN DET VAR JOBBIGT ATT LÄMNA SNUFFAN.

Jag fick lämna tillbaka min vackra katt. Men han tog över för Sessan, Tusse ville ligga runt min hals. Men ville ha mycket närhet. Men Sessan blev sjuk ,och satt mycket under pallen ,och blev mager av han. Men ringde han tog tillbaka Tusse. Jag hade tänkt på Sessan slippa vara ensam genom att jag jobbar. JAT TÄNKER PÅ SESSAN OCH MÅSTE LÄMNA TILLBAKA TUSSE.

MEN KATTER ÄR SPECIELL, Jag jobbar mycket ,men tänkte på Sessan ska få en vän. Men hon klarar sig utan vänner har jag sett.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hundens-bc3a4sta-vc3a4n-birgitta-andlig-inspiraton.png

MEN SER TILLBAKA PÅ NÄR DJUREN DRAR TILL HEALINGEN. Jag är hemma hos Nathalie och hennes kille hade en Doberman, som var så himla snäll. Han kommer ofta när jag var där och ställer sig framför mig.

Jag lägger händerna på han. Han gjorde så ofta när jag var där. Men han kom och ställer sig framför. Men had en hund till Maja ,som var en pitbull, som låg mest och sov. Men hon kommer även till mig, och hälsar på mig. Men sen låg hon i sin vrå ,men sov lat hund. NERO SOM BEHÖVER REIKI-HEALING.

Men kunde kunde kliva upp när Emilia grät, då måste Maja upp, och kolla henne. Men Maja står gråter som Emilia ,hon blir så stressad när hon är ledsen ,som barn kan bli. MAJA GRÄT OCH GRÄT NÄR EMILIA GRÄT, men folk kan skratta åt det, genom att de är så känslig djuren. Men Maja kom aldrig som Nero. Han ville ha healing såklart. Men djuren känner av det själv. NERO VILLE HA HEALING.

MEN GRANNES HUND STOD PÅ GÅRDEN DÄR JAG BODDE FÖRUT. Men grannes hund hade fel, men kommer nära mig. Men vill bara komma till mig. Hunden känner av healing. Djuren är känslig för healing genom att de känner av healingen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.