FOLK HAR INGEN KUNSKAP IDAG.

HITTAR PÅ EGNA SAKER. GÖR SIN EGEN BEDÖMNING.

IDAG HAR VI ETT SAMHÄLLE ,SOM ÄR GRYMT ATT SE NÄR INGEN LÄR SIG OM MÄNNISKOR

Men går långa skolor om människor ,men ändå kan de inte se varför människor mår dåligt. Men kan till och med stoppa i dem tabletter ,för de kan inte se ,att de mår dåligt för en del händelser i livet. HAR VARIT MED OM SAKER OCH TING.

Men kan inte se, varför de plötsligt blir sjuk vid vissa tider på året, då kan folk bli sjuk. Men varför då, vid den tiden kan till och med bli sjuk? Läkare börjar tillverka tabletter mot gamla händelser, som finns med efter den gången eller den gången. MEN KAN INTE LÖSA DET ENS MED EN LITEN TABLETT, genom att de ligger kvar hemska minnen från förr.

Men kan bli så sjuk en tid ,men så försvinner det, genom att tiden när saker hände, då kan de bli sjuk. Men kan fråga sig varför blir de sjuk vid den tiden, men mår bättre sen efter de kommit förbi tiden. DET KAN BARA VÄNDA DÅ OCH MÅR BÄTTRE.

Men höst och vår kan folk bli sjuk eller ,så kan folk känna av sommaren. MEN SER INTE VARFÖR DÅ.

Men har ingen förklaring att även vintern kan folk känna av mer än andra tider på året. MEN KOMMER MINNEN FRÅN FÖRR.

Men läkarna börjar hitta egna saker ,och ger tabletter mot det, eller så försöker de stänga av hjärnan på folk ,som blir sjuk vid den tiden. Men måste vara fel på den personen. SOM MÅSTE LÖSA UPP DET.

 Men det är inte så fel ens ,genom att under tiden gick den personen igenom en svår händelse, SOM SÄTTER SIG I KROPPEN PÅ DEM som ingen verkar förstå ens när de blir sjuk.

Men kan vara frisk under uppväxten om ingenting har hänt. SOM ÄR BÄST FÖR DEM.

Men barn kan gå igenom svåra skilsmässor, och får problem med sina händer. Men får sår på händerna ,och penslar dem såklart. MEN BARNET MÅR DÅLIGT ,MEN SÄTTER SIG I KROPPEN INRE STRESS.

Men får problem med händer ,som kan hända barn när de går igenom en svår skilsmässa ,som kan påverka så mycket när föräldrar skiljer sig. MÅR INTE BRA ATT FÖRÄLDRAR SKA LÄMNA VARANDRA. BARN KAN BLI SJUK, men skapar inre stress när de bara dyker upp på händerna.

Men kan barn bli så sjuk av skilsmässa???

JA, barn kan börja visa beteende vid den tiden. Jag vet med säkerhet att Nathalie blir sjuk när vi gick igenom en svår skilsmässa. HON DRABBAS OCH FICK ASTMA VID DEN TIDEN. MEN BARA VID DEN TIDEN BLEV HON DÅLIG.

Hon får astma vid den tiden när jag och pappa henne skulle gå skilda vägar. Men hon blir alltid sjuk vid den tiden när jag flyttade hem till Östersund. MEN PAPPA FÖR NATHALIE BLEV PROBEM FÖR HENNE, HON KÄNNER SIG KOPPLAD TILL HAN. Vi gick varsin väg den gången.

Men hon känner av när det hände ,då förlorar hon sin pappa till hans frus andra barn. Men han håller kontakt med Nathalie, men det hjälper inte, genom att hon får astma vid den tiden. NATHALIE FÅR UPPLEVA SORG VID DEN TIDEN, HON SAKNAR SIN PAPPA. Hon ska känna sig älskad lika värda, som andra barnen. Kärlek för henne är viktigt, men hon blir sjuk av det.

Men har med kärlek att göra. Men hon väntar på han. Men känt så mycket saknad ,fast Nathalie växer upp. När hon var liten ,då väntar hon på att han ska komma hem. MEN BLEV BESVIKEN PÅ SIN PAPPA. När vi hade flyttat hem ,då hälsar han på lite grann. När han var hos oss, då kunde han gå ut och träffa kompisar. Han är turk kurd kompisar för dem.

Han kom även och fira julen ihop. Han var ute och hälsar på kompisar. Men hon satt uppe och väntar ,tills han kom hem. Men hon har minnen från den tiden. Pappa för henne är allt för henne. Hon följde med till Turkiet. Nathalie måste med, fast jag sa flera gånger, att du kanske längtar hem när du är där. Kan inte ta flyget hem som du vill. Men åkte bil med pappa sin. Hon måste med pappa, men försökte övertyga henne ,att du kan inte åka som du vill om du längtar hem. DET SPELAR INGEN ROLL ,HON SKULLE MED TILL VARJE PRIS.

Men Nathalie vet om varför hon fick astma. Vi har kollat igenom det. BARN KAN VARA SÅ KÄNSLIG, men vi tänker inte på det, vi skadar barnen vi född till världen. Men det är bara Nathalie som har astma. Yasmine och Linn har inte det. MEN FAMILJEN TILL ÖMER HAR ÄVEN SKADAT BARNEN, MEN ÄVEN HAN SJÄLV ÄR SJUK EFTER DET. Men sätt er in ,att leva med en människa ni älskar inte. Men hans pappa levde i Tyskland ,och gjorde som Ömer. Han valde en fru i Tyskland. HAR SÅ KNÄPPA LAGAR, SÅ MAN BLIR BARA SJUK AV DEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vladimir-volegov-tuttart40-30.jpg

Yasmine har jämt varit konflikter med sin pappa. Yasmine är mer mamma för henne. Jag har alltid haft den synen pappa är viktig. HAN HAR SAMMA RÄTT TILL BARNEN SOM JAG. MEN DÅ FICK JAG ÅKA MED. Men har samma pappa till dem. Hon vill inte följa med när Nathalie skulle ner till Göteborg. Men frun är inte så kul. Jag fick följa med när hon skulle hälsa på sin pappa. Han fixar så jag kunde bo bra. Men de gör så ,som kommer från andra länder. Men är inte som oss. Nathalie och Yasmine hade problem med frun till pappa sin.

Men det går inte ändra om ens,jag lämnade han för han hade en fru i Turkiet. Men han ville ,att vi levde ihop här och hon där. Men orkar inte det, men jag kan tänka tillbaka viket skit liv jag fick sen. Men kan inte ändra på det. Men hade ett lättare liv på den tiden. Idag känner jag skuld mot Ömer vilket skitliv jag gav han. IDAG EFER ALLA ÅR SER HANS HEMSKA LIV. LEVA MED EN FRU ,NÄR HAN HADE SITT HJÄRTA HOS MIG. Men hörde från en kvinna han brukar träffa, att jag var hans första kärlek. Hon måste vara snäll med mig. Jag fick bo en stund hos henne, innan jag skulle till Nathalie.

Men jag var så svartsjuk på hans fru i Turkiet. Han åkte hem och träffar henne. MEN HAR ALDRIG ÄLSKAT HENNE. Men hon får aldrig som mig och Ömer ens. Genom att vi kände äkta kärlek för varandra. Men vi grät ihop. Har inte släppt en tår ,genom att känslor för dem fanns inte.

Vi fick kämpa med varandra ,genom att familjen kunde förstöra för Ömer. Han måste lämna mig. Hennes frus familj hade tänt på hos fåren. Men varnar Ömer att lämna mig ,annars kan de bli mer problem. MEN NI SER VILKET GALET FOLK ,SOM GÖR SÅ MOT SINA BARN. SJUKA MÄNNISKOR SOM GÖR SÅ.

Men ni hör vilken sjuk lag ,SOM MÅSTE BRYTAS bara för att de gillar kusiner, som är inte ens bra. Han fick gifta sig med sin kusin. Men sett ,det är inte så bra att göra det.

JAG HJÄLPTE ÖMER NÄR HANS SON HITTAR SIN BIG LOVE. Men vilket liv det blev den gången. Men frun är med och styr bort hans stora kärlek han mötte på. Har inget hjärta alls. Men Ömer ringer till mig som tur var. Han berättar om hans son och hans stora kärlek. Men ville ta bort henne genom att det var fel på allt ting. MEN NI SER HUR DE GÖR ,OCH SKADAR BARNEN.

Men skickar han till Tyskland, men tror att det skulle gå över kärleken. Men hans son höll fast vid samma tjej. Men det var fel på allt ,genom att de älskar kusiner gifta sig med. MEN MÅSTE VÄLJA SJÄLV, som kan inte välja till hans son. Hon kom från samma kultur.

Men pratade med Ömer vill du ge din son samma som vi fick det. Men pratade länge med han om hans son. Men han ändrade om det ,och han fick gifta sig med den han hade hittat då. Men första dottern styrde frun hans. Men fick gifta sig med sin kusin. Men ni ser lagar som ska bort idag. Men gifta sig med en man eller kvinna och känner så lite kärlek för. Men är glad jag kunde hjälpa till den gången med hans son. HAN FICK SOM HAN VILLE.

Men hon får aldrig som mig. Men även sätter lag på han att de ska sex 1 gång i veckan. Men ni hör vilken knäpp lag. Men har hört det ,men tycker så synd om Ömer idag. Vilket helvete han fick ,när han tog hit henne. LEVA MED EN KVINNA HAN ÄLSKAR INTE SOVA IHOP MED. Det är fruktansvärt att se det. Leva med kvinna, men måste även ha närhet när de lever under samma tak. Men vi hade kul ihop. DET HÄR ÄR LAGAR SOM MÅSTE BRYTAS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-liv-birgitta-andlig-inspiration.png

Men vi fick hjälp av hans släktingar, som var vanligt. Men frågar hur man mår ,som ingen svensk är bra på. Men sett så mycket från dem. FOLK TÄNKER PÅ DEM NÄR DE MÅSTE HA HJÄLP.

FOLK FICK HJÄLP PÅ EN GÅNG när hade problem i relationen. Men fick så mycket hjälp med allt ,som ingen svensk jag sett gjort för folk, när man måste ha extra hjälp, när man har problem i relationen.

Men åkte till folk ,som hjälpte till blandar inte in utanför dem, utan släkten och vänner som hjälpte till när man hade problem. JAG HADE ÖNKAT ATT SVENSKAR VAR SOM DEM. VILKET LÄTT LIV JAG FÅTT DÅ.

Yasmine har inte astma, men hon kan känna av dagis ,som hon var på. Men barn kan få saker efter sig när de växer upp. Men måste lära sig leva efter den tiden, när de var barn. Jag har gått igenom med Yasmine. HON FICK PROBLEM FRÅN DAGIS. Hon förstår varför ,men ändra på allt. Yasmine har egna barn. VI LEVER I ETT STRESSAT SAMHÄLLE.

Men vi lever i en stressad värld ,som barnen får lida av nu. Jag har gått igenom med henne. Egentligen ville jag vara hemma med Yasmine. Ville vara hemma med alla barnen. Men svårt genom att ekonomin styr oss. Men var hemma tills Yasmine var 3 år. Men hon känner av dagis fast jag trodde hon gillade vara där. Hon var populär bland folk som jobbar där. Yasmine grät varje gång jag lämnar henne. Men det var en jobbig tid. När jag skulle hämta henne ,då ville hon inte hem ens. Hon ville stanna med sina kompisar. Jag fick tjata att hon skulle följa med hem. Yasmine blev dålig när hon blev äldre. Vi har gått igenom med henne. MEN YASMINE HAR KÄNT AV DAGIS FAST ALLT VAR BRA. MEN MAMMA VAR INTE DÄR.

Men det är mycket skilsmässor som gör att barnen blir utsatt idag kan bli sjuk av det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 40f3029e50ae760d29cc06778c93be23.jpg

LINN HAR PROBLEM FRÅN DAGIS. Jag fick plocka ur Linn från dagis. Hon blev mer och mer sjuk från dagis ,så jag måste säga upp dagisplatsen. Men kunde inte ens gå förbi dagis. Men såg när vi hämnade Linn, att hon plockar ihop sina saker fort. Men hem på en gång. Men såg även när vi lämnade Linn, att hon mår inte bra. Men brukar gå över. Men det gick inte över ens. HON TRIVS INTE PÅ DAGIS ENS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är min-dotter-och-jag-birgitta-andlig-inspiration2.png

Jag träffade en kvinna som kan barn. Jag berättar om Linn. Hon såg på en gång Linns beteende när hon gör så, DÅ SKA DU TA UT LINN FRÅN DAGIS PÅ EN GÅNG.

Hon blev biten av en tjej, som var inte så snäll, som satte i Linn. LINN VAR SÅ LYCKLIG DEN GÅNGEN OCH SA ,TACK SNÄLLA MAMMA. Jag och Anders fick hitta på lösningar. Men hon fick vara hemma tills hon börjar förskolan.

Tjejen bet Linn ,och hon blev rädd för dagis när hon bet henne. Barn i den åldern blev rädd att gå dit. Men synd att ingen gjorde något åt tjejen, som bet Linn. VI FICK PROBLEM MED DAGIS.

MEN VI BYTTE DAGIS SOM BLEV PROBLEM ,som blev problem ,genom att folk som jobbar där var inte bra ens. Men första dagis var bra. Linn var inte rädd folk, men även fick vara populär på dagis. Men vi skulle aldrig bytt dagis, genom att de hade bättre personal där. VI ÅNGRAR VI BYTTE DAGIS.

Det var ett par som gick skilda vägar.

LINN VAR LIVRÄDD ATT VI SKULLE DELA PÅ OSS Linn var livrädd att även vi kan sära på oss.

Men hon känner av även nu ,när vi har problem ,jag och hennes pappa ,genom att familjen är viktig för henne. LINN KÄNNER AV PÅ EN GÅNG ,GENOM ATT FAMILJEN ÄR VIKTIG FÖR LINN.

MEN KÄNNER AV NÄR FOLK SKA SKILJA SIG. Men hon blev så dålig av det. Men var rädd att jag och hennes pappa skulle skilja oss. Barn kan regera så och blir så sjuk.

JAG SKA BERÄTTA SÅ NI KAN FÖRSTÅ BARNEN MER. Jag pratade med Linn den gången om 2014. Vi tog upp om 2014 när vi satt och redde upp hennes liv och mitt liv. Vi brukar prata och reda upp varför då.

Men Linn fick för sig 2014, att jag skulle skada mig ,genom att jag fick problem med lokalen, och igen räddar mitt jobb och ekonomi. Men hon fick för sig ,att jag skulle försvinna från allt, när jag hade problem med ekonomin. JAG FICK PROBLEM ,MEN LINN KÄNDE IN RÄTT, ATT MIN EKONOMI ÄR INTE DET BÄSTA ,NÄR JAG FÖRLORADE MIN INKOMSTKÄLLA.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2jb1usi1.gif

LINN LED MYCKET AV PANIKÅNGEST. Linn fick så mycket ångest och panikångest den tiden. Hon fick bara panik och ångest, att jag skulle försvinna. Men sa, har inte tänkt det. Men hon blev så sjuk av sin mamma hade problem ,då fick hon ångest panikångest när vi hade problem. Men Linn led den tiden fram och tillbaka då.

Jag får inte ångest som Linn får. Men hon kan ringa till sin mamma ,nu har jag problem med jobbet eller andra saker. LINN VET ATT JAG KAN DEN BITEN. JAG LÄR MINA BARN SÅKLART Men vad gör vi då???

VI GÅR IGENOM LINNS PANIKÅNGEST, SOM ÄR RÄDDNINGSKAPSELN, som är räddningskapseln, jag måste fly från sitt arbete som utsätter henne. Kan behandla henne dåligt eller andra saker.

Men då tittar vi på det, och sen lämnar Linn sitt jobb, och söker annat jobb. Hon ska hitta bra arbete såklart. Men hon lämnar och mår mycket bättre sen. MEN SLIPPER PANIKÅNGEST, NÄR HON LÄMNAR PLATSEN SOM UTSÄTTER HENNE.

Jag har ringt och sagt till chefen ,men inom vården pratar folk skit om varandra då. Folk måste vara tuff när de jobbar inom vården. När de stänger dörren ,då pratar de skit om dig. Men vården hemsk att jobba med. MEN MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ DET. Men är inte kul att gå till ett arbete där de pratar bakom ryggen på dig. Ni skulle lämna stället och hitta bättre plats.

Det är konstig att de gör så lite åt det, genom att folk bli sjuk som jobbar där ,eller så slutar folk ,genom att jobba med folk ,som har ett hemskt beteende. DET ÄR NÅGOT NI MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT. Folk kan prata i förtroende till dig, men då stannar det hos dig. Men folk kan sprida runt ,som är hemskt att jobba där. MÅSTE TA HAND OM PERSONALEN.

Men Linn har lärt sig om panikångest. När bankångest kör igång ,då vet Linn att det är dags att ändra om när hon får det. Hon ändrar om, och mår mycket bättre när hon ändrar om, GENOM ATT PANIKÅNGEST ÄR ETT ROP PÅ HJÄLP. Men måste rädda mig själv, nu på en gång. Men folk kan sitta fast i dålig relationer.

NÄR PANIKÅNGEST DYKER UPP, DÅ MÅSTE NI ÄNDRA OM. Men får panikångest när de måste ta sig ifrån, som de lever med. Men barn kan få problem med skolan, kan inte gå dit ,genom att läraren är inte så kul ens, eller klasskompisen kan börja skada dem, eller kallar dem för allt. Barn kan bli utsatt på många sätt idag. Men lever i en tuff värld idag.

Men då får barn panikångest ,men måste ändå gå dit ,fast de är sjuk av skolan då. Men måste ta betygen ,genom att vi har ett land som kräver betyg såklart. MEN BLIR SJUK AV SKOLAN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2jb1usi1.gif

Men ingen tablett hjälper mot panikångest genom att den kommer och går när de har fel runt sig. När folk får panikångest ,då är det en räddning till folk. Nu sitter du fel. HAN KALLAR DEN FÖR RÄDDINGSKAPSELN. Vi ska följa det när vi känner problem i samhället, när ni får panikångest. Det är en räddning ,när ni känner panikångest ,att ni kan känna problem när ni får panikångest. VI SKA RÄDDA OSS SJÄLV ,OCH INTE STÄNGA AV DEN KANALEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpg

Men sett barn fått problem med händerna när föräldrar delar på sig. GENOM ATT BARN GÅR IGENOM PROBLEM MÅR DÅLIGT.

DET ÄR BRA ATTT LÖSA UPP DET SOM HAR HÄNT. Men är vanligt att barn kan bli sjuk under en tid ,eller så får de reda upp den händelsen på bästa sätt ,genom att det är inte bra, att proppa i barn ungdomar för det som hänt dem. LÅT BARN LEVA.

Men svårt att leva idag, men barn kan möta på så mycket problem idag. Men landet har hjälpt till, att skada ännu mer folk idag, som har inte ens problem från det ,genom att vi har en invandring männen är inte kul att möta på. VI KAN MÖTA PÅ MÄN SOM KAN SKADA OSS. Men tjejer och kvinnor och barn ,kan gå med en rädsla från invandringen. De kan möta på dem i skolan ute på platserna. Men ser vad som händer med männen. Men de gör inget åt det ens skicka hem dem, som skulle bli mer rättvisa mot oss.

Det sätter sig i oss när vi har Sverige så dåligt idag. Men skolan kan stöka till ,men även andra saker ,som gör att barn blir sjuk ,men ingen tablett hjälper mot den händelsen ,men reda upp ,så barn kan lära sig lyssnar på signalerna. DET ÄR VIKTIGT ATT LYSSNA PÅ DEM.

Men det är enkelt att kolla upp det ,genom att sluta proppa i barn och ungdomar vuxna medicin ,eller stänger av hjärnan på folk ,som är helt blind när de kan inte hjälpa barn rätt eller vuxna rätt i samhället ,genom att prata om det när ni känner det ,genom att reda upp när det händer dig, vad som hände den gången. Som är viktigt, kan vara sommar höst vinter eller våren, som du blir sjuk av det hemska minnet, som sitter hos er. DET BARA DYKER UPP DET SOM HÄNT DIG. Men kroppen kan lagra saker, som är både mörk eller ljus under ditt liv.

Men ingen förstår att kroppen kan bli sjuk när vi går igenom problem under livet. Men kan regera på allt ,när vi har problem under livet. Men därför måste ni prata om det, som jag och Linn gjorde eller Nathalie ,som vi redde upp varför de blev dålig. Men även Yasmine gick igenom saker från barndomen. Vi måste titta på det ,våga prata om det istället för att låsa det. PRATA OM DET NÄR NI MÄRKER SAKER MED KROPPEN, men känner inte igen det. Men ni upplever att det händer saker, och då måste ni reda upp det genom att släppa blockeringen.

Men måste prata om det ,och gå igenom allt när vi visar upp problem, som är viktigt att känna in, vad som hände den gången. MEN GRÄVA FRAM DET ,istället för att ge tabletter ,som hjälper dåligt.

Men Sverige har problem att hjälpa folk ,genom att de kan proppa i folk tabletter ,som är det sämsta de gör. Men kan bli till och med medicin förgiftad, som kan hända lite då och då. Men blir så sjuk ,och spyr upp allt de tagit. Men kan stoppa i folk över 20 tabletter, för den saken och den händelsen. Men även över 20 tabletter som fick så mycket problem med sin hälsa. Men måste rensa bort det läkaren skriver ut. Men har ingen koll läkarna idag. Men tror att de skulle bli bättre, men tji fick vi ,när man ser hur de gör mot folk ,då gör läkarna så mycket fel idag. VI ÖNSKAR FÖRÄNDRING NU. GENOM ATT FOLK KAN BLI SJUK NÄR DE GER FÖR MYCKET TABLETTER.

Men Sverige är duktig på att skada folk med farliga tabletter idag. Men har ingen koll, som det verkar när de skadar folk så mycket. GER FARLIGA TABLETTER TILL FOLK ,OCH BLIR SJUK ISTÄLLET FÖR ATT MÅ BRA. MEN HAR INGEN KOLL HAR VI SETT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.