LSS BOENDE

VI FICK UPP LSS BOENDE. Men måste kolla upp det såklart när vi hör flera gånger LSS boende.

MEN SKA KOLLA UPP LSS BOENDE, genom att vi får upp det flera gånger ,men måste kolla på den formen av boende när vi hör LSS BOENDE.

DET ÄR PERSONALEN SOM HAR PROBLEM MED LSSBOENDE. Folk slutar på LSS boende, har mycket problem med personalen där, genom att vi får upp LSS boende. Men det handlar om personalen där. Folk är trött som jobbar där. Sena kvällar och dålig ordning från ledningen. Det är inget vanligt arbete från 08.00 – 16.00 som folk har lag på 8 timmar.

Men lagen gäller inte där ,genom att det är vården såklart sena nätter eller tidigt på morgonen, som vården har idag. Vi ser en bild ATT FOLK ÄR SÅ HIMLA SLITEN SOM JOBBAR DÄR. Ser natten, och har lag att det måste finnas personal där.

Vi ser Östersund har problem idag. Men vi kollar på andra ställen LSS boende. Östersund har problem ,och brist på personal. Men har även konflikter inom LSS. PERSONALEN HAR PROBLEM ATT JOBBA TILLSAMMANS ,SOM ÄR EXTRA VIKTIGT BRA SAMMARBETE GYNNAR ALLA MÄNNISKOR. Men personalen har problem att göra rätt och konflikter inom boendet ,som blir fel när de kan inte samarbete ,som är det bästa att göra då.

LSS BOENDE TAR IN PROBLEM PERSONAL BEHÖVER RENSA BORT LITE FOLK, GENOM ATT FÅ DET ATT FUNGEA BÄTTRE. Men har problem med personalen ,som har varit för länge, som kan sätta käppar i hjulet, när de ska samarbeta med andra människor. LSS boende är ett problem för folk som bor där och måste ha extra hjälp.

Det är personalen som har problem som jobbar där, genom att de har svårt med samarbete. Folk mår väldigt dåligt där som jobbar där, GENOM ATT DE HAR EN DÅLIG STÄMNING BLAND PERSONALEN SOM ARBETAR DÄR.

Men boende har inte problem när folk bor där ,men personalen, som kan inte komma överens, och då kan det bli dålig stämning LSS boende. De måste arbeta ihop, som skapar dålig stämning där. PERSONALEN HAR PROBLEM DÅ.

Skriver i tiderna när de ska jobba där. Men sätter sig ner och ser less ut. Men har även personal hemma hos dem som är sjuk. LSS HAR HEMMA ,MEN ÄVEN BOENDE FÖR FLERA DÄR. Folk har problem med hälsan, som lever där rullstol, kan vara så skadad och invalid. Ser har problem att leva själv, genom att de måste ha skötsel hela tiden dygnet runt en del måste ha.

Men är så sjuk, som lever där och måste ha hjälp hela tiden. MEN HAR ETT TUFFT JOBB SOM ARBETAR LSSBOENDE. Men har så mycket skador i kroppen som lever där. Men det finns olika människor ,som tar hjälp av LSS. Men en del är mer sjuk än andra människor, men behöver den vården och lever där.

Ibland bor de hemma eller på boende för flera människor där. När de bor hemma kan bli extra jobbigt för personalen genom att de har skador som lever under LSS. MEN HAR PERSONAL SOM ARBETAR DÄR. Men tröttheten hos personalen är extra jobbig, genom att de får slitningar av det. Personalen måste lyfta folk ,som sliter på kroppen på personalen. MEN PERSONALEN ÄR TRÖTT, SOM JOBBAR MED LSS. DET GÖR ATT MYCKET MÄNNISKOR SLITER UT SIG DÄR. Folk som arbetar med LSS blir trött och sliten av den vården, genom att det är inte lättsamt ens att jobba där.

Men det är inte konstigt ,att de blir trött och utsliten när de jobbar där. MEN SLITER UT SIG. Men samma med äldre vården får slita ut sig. Men även LSS får slita ut sig, som söker arbete där.

FÖRÄLDRAR MÅSTE FÅ AVLASTNING, NÄR DE HAR BARN SOM ÄR SÅ SKADAD. Men föräldrar kan lämna över till vården, som andra får ta hand om då.

MEN FOLK HÅLLER PÅ ATT TRÖTTA UT SIG IDAG NÄR DE ARBETAR LSS. Det är inte lättsamt arbete får ta hand om, när föräldrar måste lämna över till andra människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.