TÅG – TRAIN

TÅG

VI SER RUNT TÅGET DET ÄR SÅ MYCKET FOLK RUNT TÅGET.

VI SER FOLK UTANFÖR TÅGET. Men står och vinkar till varandra. Men folk sätter sig ner i kupén.

VI SER TÅGET ÅKER IVÄG. Han röker en cigarett och fimpar den. Men tittar åt alla håll ,så inget tåg kommer då. Men försöker kliva ner på rälsen.

Vi ser ett tåg ,som dyker upp från ingenstans. Ser kurvan tåget kommer ifrån, DÅLIG SIKT GENOM KURVAN VI SER och karl, som klev ner på rälsen, men skulle ta sig över till andra sidan. Men tänkte gena över rälsen, som blev fel när tåget dök upp så himla snabbt.

Han kollar mot båda hållen, men ser inget tåg. Men plötsligt så dyker tåget upp från ingenstans, MEN DÅLIG SIKT FÖR HAN SOM SKULLE ÖVER RÄLSEN. Vi ser en kurva och buskar ,som gjorde sikten extra dåligt för han.

Han tittade innan han skulle över. Men tittar åt båda hållen men ser inget tåg ens. Men tåg åker snabbt när vi ser det DET VAR SNABBTÅGET ,SOM GÅR FORT DÅNAR FRAM, som bara dånar förbi han när han skulle ta sig över till andra sidan.

Han såg fri sikt men tåg går fort idag. Tågen kör fort idag så han inte se tåget som dök upp då var han på till andra sidan. Men han inte över till andra sidan det blev hans död.

Men det händer att folk försöker gena över rälsen till andra sidan, som vi såg. MEN DÅLIG SIKT DÅ SKA MAN INTE GENA DÄR, genom att idag finns det snabbtåg, som  går snabbt. Vi ser snabbt tåget går, ser knappt tåget genom att de går snabbt tåget idag. Men hinner inte ens stanna tåget genom hastigheten tåget kör, som ingen ska ens testa ta den vägen över rälsen ,och gena som den här killen gjorde.

MEN DET HÄNDER ATT FOLK FÅR DÖ ONÖDIG DÖD, SÅ TÄNK PÅ DET. Han såg inte tåget ens, han försöker kliva ner på rälsen, vi ser hur han klättrar ner ,genom att det är högt där han klev ner. Han hade vinkat av folk ,och tänkt gena snabbaste vägen hem.

DET ÄR SNABBTÅG IDAG. Men tågets hastighet som är idag ska ingen ens tänka på att gena ens, genom att tågen kör så snabbt fram idag.

MEN VI LÄGGER UT DET SOM EN VARNING.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.