DIÖS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 679419.jpg

IDAG HAR VI ETT LAND I KRIS NÄR REGERINGEN SKAPAR OREDA BLAND FOLK. MEN DIÖS SER INTE DEN BITEN ATT SVERIGE HAR CORONAVIRUS ENS. Men vi har coronavirus ,som märks på folk idag. Men folk kan lätt bli utan bostad idag när vi har coronavirus, KAN FOLK BLI UTAN SITT HEM, GENOM ATT DIÖS KAN INTE ENS TÄNKA DIÖS.

MÅSTE KOLLA UPP INNAN DE SKRIVER PÅ LÄGENHETEN. Men folk ska kolla när ni söker lägenhet hur företaget är. Vi kan hamna kris idag ,men tillåter dela upp hyran som de vill då??? Det finns en del bostadsbolag ,som tillåter dela upp hyran, som är en trygghet för dem som bor där.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

Genom att folk kan bli sjuk, och får lite pengar som landet ser ut idag.

Folk blir även arbetslös ,när vi fick problem med virus coronavirus. MEN DET FINNS STORA BOSTAD BOLAG, SOM KAN KASTA UT ER ,FAST NI DELAR UPP SIN HYRA, MEN BETALAR SÅKLART. MEN DIÖS ÄR STORT FÖRETAG MED MÅNGA LÄNGENHETER. Men kan lätt kasta ut folk när de kommer efter med hyran. MEN FOLK SKA INTE SÖKA LÄGENEHET HOS DIÖS. Men får ingen trygghet, som vi måste ha tak över huvudet. Kan vara sjuk eller utan arbete men kom efter med. Men kan börja betala hyran. Men Diös kan även vara så svinaktig mot er.

Men det är ett företag ni ska inte leta lägenhet ens, genom att vi har en lag i Sverige tre månader har många, som har hyreslägenheter. Men Diös vad gör de ,ställer till enorma problem för folk som hyr hos dem. SKAPAR OTRYGGHET I SAMHÄLLET NÄR MAN HAR MED DEM ATT GÖRA.

MEN DIÖS ÄR INGET BRA STÄLLE ATT SÄTTA BO ENS, genom att de kan även kasta ut folk när betalar sin hyra.

Men har kommit efter med sin hyra, men betalar till Diös. Men företaget kan inte ta hand om folk idag. Men folk ska inte söka lägenhet HOS DIÖS ENS.

När ni ska söka lägenhet titta inte mot Diös, genom att de kan inte ta hand om folk ens. Men har problem att skydda folk idag ,MEN DÄRFÖR SKA INTE TITTA MOT DIÖS.

När ni söker lägenhet läs igenom alla regler innan ni skriver på lägenhet, genom att se vad som gäller hos dem. Men folk kan bli utan lägenhet, om de inte läser alla regler som gäller för dem. Men finns som hyr ut lägenheter, men har en annan syn, att de kan dela upp sin hyra som de vill ,genom att folk kan hamna i kris idag. FOLK SKA SÖKA LÄGEHET, DÄR REGLER GÄLLER FÖR HYRESGÄSTEN SOM SÄKERHET.

Idag har vi ett land i kris ,som regeringen stökar till med coronavirus ,som vi fick möta på då. MEN DET FINNS HYRESVÄRDAR SOM ÄR HEMSK IDAG. MEN SÖK INTE HOS DEM.Men då måste alla som hyr ut lägenheter respektera människor ,när coronavirus dök upp ,då kan folk få problem med allt. Men kan även måste lämna hus och hem när vi fick coronavirus.

MEN HYR INE HOS DIÖS ,GENOM ATT DE TAR INTE HÄNSYN TILL FOLK ENS, ATT DE KAN DELA UPP HYRAN MEN FÅR BETALT ÄNDÅ DIÖS.

MEN IGEN SKA TITTA MOT DIÖS, MEN HITTA ANDRA SÄKRA STÄLLEN. Läs noga igenom alla regler vad som gäller, genom att ni måste även tänka på framtiden när ni skriver på. Men vad tråkig vi är, men det är sant att ni kan skriva på lägenhet ,men ser inte framtiden ens.

Men känner dig trygg, men ser inte framtiden ,genom att folk kan även bli utan arbete idag ,eller så blir folk sjukskriven och skadar sig så illa då. Men vi är ärlig genom att ta framtiden i beräkning när ni letar bostad genom Diös är ett företag ska inte ens titta åt. FOLK MÅSTE SÄKRA SIG FÖR FRAMTIDEN.

MÅSTE LÄSA NOGA INNAN NI SKRIVER PÅ KONTRTRAKT GENOM ATT SÄKRA ER.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.