BARN – CHILDREN

SER BARN FÅR SÅ LITE MAT, FÖRÄLDRAR GAV LITE MAT TIL BARNEN. Lagar dålig mat till sina barn. Slarvar med maten till barnen.

MEN VI FICK UPP ATT FÖRÄLDRAR ÄR DÅLIG ATT LAGA MAT TILL BARNEN. Men varför fick vi upp det??? Vi ser barnen sitter utan så mycket mat.

Ser barn får ont i magen. Barnen är inte så gammal liten ,som har problem med. Måste mata barnen ser spottar ut maten. Men är i den åldern när föräldrarna matar barnen. KAN INTE ÄTA SJÄLV ENS. Men sitter i sin stol vid bordet. Men rör om maten till barnen. Ser ut som vit mos som föräldrarna rör om till dem.

Men har inte så mycket på tallriken. Men lyfter upp barnet och försöker mata dem. Men försöker ge barnen mat. Men svårt att ge mat, kan spotta ut när det inte passar dem. Gav inte så mycket mat. Men lyfter ner barnen på golvet och kryper iväg.

MEN VARFÖR FICK VI SE MAT GENOM ATT BILDEN VAR SÅ MÖRK NÄR VI SÅG MAT??? Föräldrar har problem att mata dem, men väljer lite fel mat för barnen idag. Barn måste äta bra mat ,som är mer gjort för dem. Men ser får lite mat men kände fick ont i magen. Föräldrar kan ta mat som är inte så bra för små barn. Väljer ut mat som är inte så bra.

Men långt tillbaka kund föräldrar göra egen mat. Men fanns inget annat till dem att ge barnen. Idag då finns det barnmat till barnen. Men mataffären är fullt med barnmat till folk. DET FINNS EN UPPSJÖ AV BARNMAT ATT VÄLJA BLAND, MEN ÄVEN EKOLOGISK HAR KOMMET UT PÅ MARKANDEN.

MEN FÅR EN BILD GLAS I BARNMATSBURKEN ,SOM ÄR FARLIGT ATT ÄTA OCH KAN SKADA MAGEN. Men det händer att folk ,som ska tillverka barnmat bra mat till små barn, kan klanta sig och följer med glas i barnmatsburken.

Men har ingen koll som jobbar med mat till små barn. Men tror att de ska fixa bra mat till små barn, men ser inte att de kan även skada barnen när de öppnar burken, då ligger det en glasbit i burken. SOM SKADAR BARNEN.

Men vilken hit för föräldrar, som har tillit att ge sitt barn barnmat ,men slipper fixa själv maten till barnen. Men tar chansen och köper från affären barnmat ,som ska vara hälsosam och full med näring i. MEN SÅ KAN FOLK KLANTA SIG OCH FÖLJER MED GLAS I GLASBURKEN. Men har ingen koll när de tillreder barnmat när de kan hamna en glasbit i barnmatsburken, som är livsfarligt att köpa av dem.

MEN HAR HÄNT ATT FÖRÄLDRAR HITTA GLAS I BARNMATSBURKEN, som är inte okej när inte kan sköta om maten till barnen. Men ingen ska hitta gals i maten genom att folk går ner till affären och köper mat. Men har tillit att de får rätt mat med sig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 91fryutb36l._ac_sx425_.jpg

MEN KOMMER HEM, OCH SKA GE BARNEN MAT ,DÅ HITTAR FÖRÄLDRARNA GLAS I BARNMATSBURKEN. Men är det normalt att arbeta med barnmat ,när de kan till och med skada folk då.

Men sköter om dåligt när de hittar glas i barnmatsburken. FOLK SKULLE STÄNGT TILLVERKNINGEN, genom att det är farligt. Men hitta små glasbitar ,som är så liten som föräldrar inte ser då.

Men har tillit att barnmatsburken är fri från farliga ämnen kan inte drömma att de finns glas i barnmatsburken, när de ska handla mat till barnen. Men hittar glas i burken. MEN SER ATT DE SKÖTER OM DÅLIGT NÄR VI SER GLASBITAR I BURKEN ,som föräldrar kan inte drömma om, utan tror att de har tillit till det.

Men bäst att köpa barnmat ,SOM INTE ÄR FYLLD MED MAT I GLASBURKEN, genom att ingen kan lita på dem, som tillverkar barnmat, och kollar inte upp burkar de använder till ,att tillreda till barnen. Men bättre föräldrar lagar hemma ,så länge de har problem med barnmat. Men köp inte glasburkar, så länge inte kan sköta sig, genom att glas är livsfarligt om de får i magen, och kan skada sig så illa då.

MEN SÅ LÄNGE DE KAN INTE SKÖTA DEN ENKLA BITEN BARNMAT KÖP I ANNAN FÖRPACKNING ELLER GÖR MATEN SJÄLV. Men så får de stänga den som tillverkar barnmat ,när de har så lite koll på barnmat, som är till små barn, och föräldrar har tillit att de köper hem rätt mat, så ni tänker på det.

MEN MÅSTE KOLLA IGENOM BARNMAT GENOM ATT VI FICK UPP DET. Men har företag som tillverkar barnmat som har funnits länge ,som tillverkar barnmat.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är angel-tuck-us-laurie-snow-hein.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.