REGERINGEN

REGERINGEN HAR GJORT VÄRLDENS VÄRSTA KLAVERTRAMP IGEN. MEN LÄR SIG ALDRIG ENS. Vi mår illa på hur regeringen gör mot folk idag. Men snart får flyktingarna problem, som tror att de sitter trygg ,men så blir regeringen less på dem, så åker de ut som svenska folket gör nu. NÄR DET ÄR REGERINGEN PROBLEM ,SOM VAR URDÅLIG ATT STOPPA I TID CORONAVIRUS.

Men regeringen skämmer ut sig mer och mer, men tar aldrig slut när man ser hur regeringen gör mot folk idag. FOLK HAR FÅTT CORONAVIRUS.

MEN VEM ORDAR CORONAVIURS?????? DET VET ALLA VÅR KÄRA REGERING, SOM ÄR DUKTIG ATT STÖKA TILL, MEN SÅ BLIR DE LESS ATT HJÄLPA FOLK. Men måste fortsätta hjälpa folk såklart, men får inte göra som de gör nu.

Men hur ska de få pengar, när de kan inte ens söka ett arbete, genom att de bär smittan. Men regeringen måste fortsätta hjälpa dem har man stökat till så folk blir sjuk då måste regeringen ta ansvar för som är sjuk på grund av regeringen stoppa inte i tid. REGERINGEN MÅSTE LÄRA SIG PÅ ,SOM GÅTT FEL, MEN RÄTTA TILL OCH GE PENGAR UTAN GNÄLL.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

MEN FLYKTINGAR KAN HAMNA SOM VI genom att regeringen är inte normal i Sverige.

Men folk kan inte ens jobba, som förr ,och då måste de hjälpa folk med pengar ,GENOM ATT DET LIGGER PÅ REGERINGENS BORD IDAG, genom att regeringen sitter så fint idag. Men ingen tänker på folket ens, men de kan sitta och har till och med tak över huvudet, som en del får problem med nu. MEN FÅR REGERINGEN SOM OSS???? NEJ SÅKLART. Har skydd mot allt, men då ska även skydda andra, som lever i Sverige. VI HAR ETT SKÄMT TILL REGERING.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vad-hc3a4nder-hc3a4r-birigitta-andlig-inspiration.png

MEN IDAG KOM EN HÅRD SMÄLL FÖR FOLK, FAST VI HAR CORONAVIURS UTFÖRSÄKRAD BLIR FOLK IDAG. Men regeringen verkar less på oss när de gör som de gör. Men nu har fått problem med regeringen, genom att folk bor i fel land.

Sverige kan inte ens skydda folk när de drog in coronavirus. Men regeringen verkar vara less på folk som är sjuk. MEN ÄR SÅ FUL OCH TÄNKER UTFÖRSÄKRA FOLK DÅ. Men vad händer då???? Ni kan räkna ut själv får problem att överleva ,eller bor hos folk när de fattas pengar i kassan.

MEN REGERINGEN GÖR SAMMA IGEN ,SOM DÅ NÄR FLERA BLEV UTFÖRSÖKRAD, FOLK TOG LIVET FOLK HADE CANCER ,VILKEN HIT TILL REGERING, men flytta inte hit, genom att bo i landet är livsfarligt när de utförsäkrar folk ,som har coronavirus. Men har vi en bra regering??? NEJ SÅKLART, men ingen kan bo kvar i ett land ,som har sån farlig regering när de till och med utförsäkrar folk ,som har fått coronavirus som regeringen såg till att vi fick det.

Men då måste regeringen ta hand om folk när människor är så sjuk. Men kan inte göra så, men folk kan bli utan pengar ,fast det var regeringen som drog in coronavirus, då får de betala för den skadan för folk, genom att de leker med människor idag. MÅSTE RÄTTA TILL NÄR REGERINGEN STÖKAR TILL, ATT FOLK BLEV SJUK OCH ARBETSLÖS ,DÅ MÅSTE DE BETALA SÅKALRT.

Men blev chockad när vi ser det. Men tänkte att de lärt sig. Men tar in invandring, som kakan blev för stor när de säger JA hela tiden. MEN REGERINGE SLUTA ALDRIG STÄLLA TILL FÖR FOLK. MEN TROR ATT LANDET HAR BLIVIT BÄTTRE. Men sitter med dåligt folk runt regeringen genom att gamla regeringen, tog mer hand om folk än nu.

MEN HAR INTE RÅD MED INVANDRING ,MEN KOMMER GÖRA SAMMA SAK FÖR ER ,GENOM ATT INGEN SKA LITA PÅ REGERINGEN VI HAR. Men kan bli less på er, och då åker ni ut såklart ,genom att ingen ska ens söka hit, som landet ser ut idag. Men kaus hela landet, som vi ser ,och folk fått coronavirus, som regeringen gav folk, men då ska de inte ens ersätta folk när de är sjuk, som regeringen har stökat till ,så vi fick problem med virus.

Men ingen stoppar i tid ,men vi har en regering, som sitter och sover. Men ser att landet håller på att falla sönder ,när vi fick problem med coronavirus ,som verkar galen ,och stoppar i tid. Men folk fick lägga ner företag, men inget stopp, än när folk får ännu mer problem. MEN REGERINGEN MÅSTE BETALA NÄR DE HAR SKADAT LANDET ,DÅ MÅSTE DE BETLA FOLK SÅKLART.

MEN MÅSTE SKYDDA FOLK IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.