MUSLIMSKA SVARTA MÄN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fc3b6dd-mc3b6rk-birgitta-andlig-inspiration.png

VI HAR FÅTT SETT OCH HÖRT HUR HEMSK MUSLIMSKA SVARTA MÄN KAN VARA HOT FOLK, SOM LEVER PÅ ETT ÄLDRE BOENDE. Men kan inte sköta sig när de söker arbete, att ta hand om äldre människor som lever på ett äldre boende.

Men stökar till för folk ,som lever där genom att de kan prata fult och hemskt till dem. Men även göra saker, så kvinnor som lever där blir rädd för allt, när svarta män dyker upp ,men är inte ens snäll. MEN UTSÄTTER KVINNORNA SOM LEVER DÄR. Men har betalt att leva där, genom att kvinnorna är sjuk och måste vårdas på hem för äldre människor.

Men ett äldre boende i Östersund, som anställer svarta muslimska män ,som kan köra folk i backen, genom att de har en annan kultur. Men ta hand om kvinnor för dem ställer till för folk som arbetar där. MEN ANSTÄLLER MÄN ,SOM SKADAR DEM, SOM ÄVEN SKA JOBBA IHOP MED HAN.

Men det gick inte så bra, genom att han skadar en äldre kvinna som bor där. HON HAR VARIT ORLIG OCH RÄDD NÄR HAN BÖRJAR DÄR. Hon har varit rädd hela tiden när han börjar jobba på ett äldre boende, som skadar henne som har till och med betalt platsen ,så hon kan leva där.

Men anställer svarta män som blev ingen hit ,genom att muslimska män ser ner på mycket kvinnor ,som lever i Sverige. MEN MÄNNEN HAR DEN KULTUREN TA HAND OM KVINNA, och byta sköta om dem blev för mycket för han ,genom att han har ett fult sätt mot henne, som bor där och måste ha hjälp varje dag med sin omvårdnad.

Hon har varit rädd för han, GENOM ATT HAN ÄR INTE SNÄLL MOT HENNE ,UTAN GÖR FULA SAKER MOT HENNE, så hon blir mer och mer rädd för han. Men anställer svarta män ,som ser ner på kvinnor som kommer från länder ,som kan även skada oss ,genom att männen är svart och muslim ska inte ens jobba inom ett äldre boende och ta hand om kvinnor.

VI KAN SE ATT DET BLEV LITE GALET, att anställa svarta muslimska män ,som har inte ens en tanke att vara snäll mot henne.

Men tar pengar från dem, som hon får betala för att leva och bo där. Men är gammal och rädd kvinna när han börjar jobba där, GENOM ATT HAN GÖR FULA SAKER MOT HENNE, SOM ÄR INTE ENS OKEJ, att ta saker från henne då.

Han slet av henne sjalen när han jävlas med henne. Men sprang runt där och hånar henne, genom att hon är kvinna och svensk, så ni kan se vilken kul regeringen ni har. HON ÄR SVENSK.

Men ska inte anställa män som är svart och muslim, genom att de har en annan syn på kvinnorna. MEN KAN ANSTÄLLA KVINNOR SOM ÄR SVART. Men kvinnor är inte farlig som han var. Men äldre kan även vara emot svarta kvinnor, men är inte så van att leva och jobba med dem.

Om ni ska anställa människor, men har brist på personal ,men ta ingen svart man, som är muslim, genom att de har ett fult sätt som ni ser. Men det finns flera med han, som kan skada oss. MEN ANSTÄLL KVINNOR OM NI HAR BRIST PÅ PERSONAL. Men svarta kvinnor gör inte som männen gör, utan kan ta hand om människor, som lever där. Men har inte samma fula sätt.

VI TITTAR PÅ MUSLIMER ,men en del kan vara så svår att ta in i samhälle som flyr hit. Men det finns bra muslimer ,som skadar oss inte ens. Men beror på vart de kommer ifrån. Men många länder har muslimsk tro, men för den delen behöver de inte vara svår, att komma in i samhället.

Men många muslimska länder har kommit långt idag. Ni kan anställa folk från muslimska länder ,genom att de har kommit lång in i samhället. Men en del är född här ,och kan arbeta med människor. MEN FÅR KOLLA UPP NÄR NI ANSTÄLLER FOLK ,GENOM ATT FOLK HAR BETALT SIN PLATS ATT LEVA DÄR.

JAG SKREV TILL REGERINGEN MEN FICK ETT LÅNGT BREV FRÅN REGERINGEN

MEN FICK ETT LÅNGT BREV FRÅN SOCIALDEMOKRATERNA ,GENOM ATT JAG TJATAR OM SVERIGEDEMOKRATERNA OM SAMARBETE. Kan hjälpa varandra när vi har problem med invandringen att gå in i samarbete med SD, men sur blev sossarna den gången.

Men skulle dra in så mycket människor från andra länder, genom att de har mycket brist i vården, när svenskarna söker mindre där. Har problem att fylla på tyngre äldre vården. MEN SVÅRT ATT FÅ FOLK DIT ,MEN DÅ SKA DE SATTSA MYCKET PÅ INVANDRINGEN.

Men tar in från flyktingar, genom att fylla på där det fattas inom vården. MEN BRIST PÅ TYNGRE VÅRDEN. Men sett den långa listan jag fick från sossarna. Men skulle bygga Sverige med invandring. Men listan gick ut på det. Men skrev annat. Men har skrivit till SD men om andra saker då. Gav lite tips till dem. Men skrev även om burka och stoppa den. Men svarar mig. Jag håller på bli galen på burka.

JAG GAV FÖRSLAG. Men sur på mig ,som lade ett lite förslag om invandringen och flyktingar ,genom att SD har en annan syn på den biten. Men kan jobba ihop genom att bygga Sverige när de har så mycket problem folk, som kommer hit. Men hjälpa människor ,som bor i sina hemländer men hjälper människor därifrån. Men sossarna skulle dra in folk ,som inte ens kan sköta sig.

Men kolla hur äldre boende fått idag. Men anställer svart muslimska män, men vilket bra förslag sossarna, som tror på den invandring, när svarta män är problem som även är muslim. HAN FICK SPARKEN PÅ EN GÅNG. Han fick inte stanna kvar ens. Men kan inte sätta han på annat jobb ens ,som har med vården att göra.

HAN FÅR TA EN STÄDNING eller andra saker ,som inte har med människor att göra ens.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sell-beautiful-angel-portrait-painting-portrait-art-home-decoration-lt014.jpg

MEN KAN TA IN BRA FOLK ,som de gjorde på den tiden, när SKF hade problem att anställa folk. Men även VOLOVO tog in folk på den tiden. Men fick inte så mycket problem. Men mycket folk kom från Finland ,som sökte jobb på SKF. Men folk sökte arbete på Volvo, flyttar hit från andra länder genom att fylla på personalen. Hade personalbrist på den tiden. Men tråkigt arbete Volvo. Folk fick jobba på bandet och sätta in listor i rutorna. Eller så fick folk arbeta på andra ställen, genom att svenskarna var väl inte så intresserad att jobba där.

Men 1978 jag flyttade med Ömer min förra man till Göteborg. Men följde med han till Volvo, men Volvo hade brist på folk. Men han började på bandet ,som var väl bland det tråkigastes jobb. Men sökte där. MEN ÖMER FICK ONT I FINGRARNA NÄR HAN JOBBADE PÅ VOLVO. Men blev problem för han, som andra får skada sig på. Han slutade på Volvo.

MEN ÖMER SÖKTE SEN INOM RESTAURANG. Men blev inom restaurang öppnar en egen restaurang. Men drev restaurang, anställde folk som även han hjälpte människor med arbete. Men han håller på med än med samma yrke. Men det passar han mycket bättre, fast han vill ingen av barnen håller på med restaurang, genom att man sliter ut sig på det. Men kan inte ändra om, genom att han kan bara den biten.

Men Ömers barn har utbildat sig, tar andra arbeten, än han jobbar med idag. Men har jobb och utbildning, genom att han kommer från Turkiet och är kurd. Men han var ,så noga att barnen tog en skola, som han inte kunde göra då. Men var ung när kom till Sverige. HAN VILL ATT BARNEN FÅR DET BRA.

Men barnen får gå skolan, men inte samma skitjobb, som han hållit på med. MEN NOGA ATT INTE GÅ SAMMA VÄG SOM HAN. Men Ömer har haft barn som jobbat där, men han vill inte det. Men jobbar på andra ställen. Men Yasmine var han på hela tiden måste ta den skolan. Men fick bråka om det. Men måste välja själv skola. Men han vill att barnen sätter sig på bra utbildning, genom att de måste leva när lever i Sverige.

Men Ömers barn har klarat sig bra. Han kollar även andra dottern vi har ihop Nathalie. Men kollar även så Emilia valde bra skola hans barnbarn. Men kollar upp dem. ÖMER VILL INTE ATT DE GÅR SAMMA VÄGA SOM HAN.

MEN REGERINGEN TAR IN KNEPIGT FOLK, som kan knappt söka arbete bland folk då. Men Ömer kommer från Turkiet är kurd kan söka skola, men jobbar som bor här. Hans barn hänger med ligger ingen till last ens, genom att arbete för dem är livsviktigt.

MEN MÅSTE TITTA IGENOM FOLK


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.