MAT VI ÄTER IDAG-FOOD WE EAT TODAY

VI FÅR EN BILD CURRY FOLK LAGAR MAT MED CURRY. Men såg folk lagar mat med curry ,som är en krydda vi använder i mycket matlagning. Vi ser lagar med curry i maten ,och gratänger med grädde i maten majs som fanns med i maten. VI FÖLJER DET.

MEN VAD HAR VI SETT???

Curry som folk använder mycket i maten ,som ger en speciell smak som en del gillar ,och en del tycker inte om curry. VI SÅG ÄVEN MAJS OCH GRÄDDE. Majs har en speciell smak som en del gillar ta i sallad och maten. Men vi såg grädde, som är vanligt vi tar i matlagningen.

Men finns folk som tål inte grädde, och då kan de hitta på andra lösningar. Men har svårt med mjölk, och en del tar annan ersättning ,som är vegan tar annan ersättning, men har kommit långt idag. Men folk tål inte mjölprodukter ,då tar de vegan produkter istället för grädde, då finns det annat för dem. SVERIGE HAR KOMMIT LÅNGT IDAG.

VI SÅG CURRY SOM FOLK ANVÄNDER IDAG, genom att vi fick upp curry ,då har folk problem som tar curry ,som är en god krydda i maten.

Men curry kommer från andra länder ,som har använt curry i många år. Men är van curry. Det är en gammal krydda. SOM VI ANDVÄNDER I MATEN OCH ANNAT.

CURRY GER PROBLEM MED HÄLSAN, SOM ÄLSKAR ATT ÄTA CURRY I MATEN som äter för mycket av curry, genom att hålla balans i vardan ,att inte äta varje dag för ofta curry, genom att den kryddan har problem för människor ,som äter för mycket av curry.

FOLK KAN FÅ ONT I MAGEN NÄR DE ÄTER FÖR MYCKET CURRY I MATEN. Ser vrider sig när de använder curry. Folk kan få ont i magen att tarmsystemet fungerar dåligt. Blir rött stark krydda ,som inte alla tål. Ser ut som fräter på tarmarna. Ibland kan inte folk äta allt de tar in till Sverige. Tål mer curry än vad svenskar tål. Men är van att äta curry i maten när de var barn.

I Sverige tar folk in kryddan till Sverige ,genom att människor vill ha curry i maten. VI TÅL INTE KRYDDAN SÅ BRA. Vi måste äta med motta. Folk kan få problem med magen och tarmarna ,som tål inte för starka kryddor.

Folk måste ta försiktigt med curry kryddan ,men för att skydda er själv, genom att folk har inte informerat dig om curry kryddan som blev problem. Men folk tänker inte på att curry ställer till för magen och tarmarna. FOLK TÄNKER INTE PÅ DET, NÄR DE ÄTER MAT MED CURRY I ATT DE KAN FÅ PROBLEM MED MAGEN.

Folk får inte ta för mycket av curry kryddan när vi fick upp curry kryddan. Men länder har inte koll på curry, kan även stöka till för dem. MEN HAR ANVÄNT CURRY I MATEN I MÅNGA ÅR. Men lagat i många år utan att tänka på det.

Men ser inte problemen kommer från curry, genom att ingen läkare har sett det ,eller sagt till om kryddan curry. Men kan inte koppla till när de blir sjuk ,GENOM ATT INGEN HAR UPPTÄCKT CURRY SOM BOVEN I DRAMAT ,men folk lagar mat med god smak från curry ,som kommer problem senare i livet när folk lagar mat med curry ,som har funnits länge i Sverige.

Men även andra länder lagar mat med curry i maten, MEN KOPPLAR INTE IHOP KRYDDAN CURRY KAN SKADA TARMAR OCH MAGEN, när ingen har upptäckt att curry kan ställa till problem med magen och tarmar. Om folk använder curry så ofta ,då kan curry stöka till för folk, genom att vi ser magen tarmar som får sig en smäll, genom att det finns olika curry ,som är stark och svag, som kan stöka till för folk när de tar för ofta i maten.

Genom att ni måste skölja bort curry i kroppen, som inte alla kan se, att vi måste få bort curry, genom att en del kan springa ofta på toaletten, när de har för starka kryddor i maten. MEN KROPPEN TÅL INTE DET ,men tarmarna ska ni använda till att rensa kroppen med ,men även curryn rensar vi bort ,men vi måste ut med allt gift vi får i oss.

Folk älskar curry och kan även använda det på många ställen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e7921cda5289536e9b0ff0b8f4729449.jpg

Men folk får äta majs från ställen, som har mindre besprutning. MEN ÄR BRA ATT TA FRÅN STÄLLEN SOM HAR MINDRE BESPRUTNING.

Men folk kan ta från ställen ,SOM ÄR FULLT MED GIFT I. När tar in majs ,kan de köpa från farligt ställe ,som är full med gift i.

MEN KÖP MAJS FRÅN EKOLOGISKA STÄLLEN, GENOM ATT SKYDDA HÄSLAN MER ,genom att det finns idag ekologisk majs ,som folk kommer mer och mer försöka ta in från ställen ,som kör med ekologisk skörd ,som kommer mer och mer idag.

Men majs är inte problem utan problemet var curry ,som vi fick upp då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e1f7a2eda3f0a8ec8809c1a69a02e8c1.jpg

FOLK TÅL GRÄDDE ,MEN EN DEL TÅL INTE GRÄDDEN ,genom att mjölk kommer från korna, som kan ställa till problem för folk.

Men mjölken är byggd för små kalvarna, som tål mjölken mycket bättre ,än barnen eller vuxna UTAN KALVARANS MAT.

Som tillverkar mycket av korna kalvarnas mat, som ni tar maten från dem. MEN FOLK TÅL DET MINDRE ,OCH FOLK TÅL MJÖLK ,genom att mjölken har en annan uppsättning när vi ska äta av mjölkprodukter ,som är mer gjort för djuren, då får vi problem ,som tål inte den uppsättning av mat från djuren, som passar perfekt till kalvarna.

Men vi passar mindre in, att äta för mycket av mjölk från korna. Men har hittat på så mycket med mjölk ,som stökar till så mycket för folk idag. MÅSTE KÄNNA IN SJÄLV VAD VI TÅL OCH INTE TÅL ATT ÄTA.

När ni känner av att ni får problem från mjölken, men sluta ett tag, och ta annat istället för mjölk när ni känner av mjölken, DÅ SKA VI LÅTA BLI MJÖLKEN, och speciellt när det blir för mycket mjölkprodukter ,då ska ni undvika det, så länge ni har problem med magen.

Idag finns det så mycket ersättning ni kan äta av då.

Men folk får äta med balans med allt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.