KRONA OCH FÖRAKT- CROWN AND DESTRUCTION

KRONA OCH FÖRAKT, VI HÖR BARA ORDEN KRONA OCH FÖRAKT. Men vad har vi hört nu krona och förakt. Vi hör bara orden, men måste ta reda på vad det betyder.

Vi ser människor som sitter högt upp ,som kan även se ner på oss. MEN TROR ATT DE ÄR BÄTTRE ÄN OSS. Men förakt har med långt tillbaka i tiden ,att folk med bra ställning kunde se ner på oss.

Idag har mycket ändrats om bland grevar och baroner. SOM TUR ÄR. Men förr ,då kunde knappt säga hej ,så var det en lång bugning, genom att de var mycket bättre än andra i samhället med hög ställning, som kunde även skada folk enormt genom deras förakt, att se ner på folk, som skulle även hjälpa dem i arbeten.

MEN TOG ARBETE HOS STORBONDEN, som kunde leva mycket sämre drängar och pigor, som idag har städat bort den fruktansvärda stämpeln bland folk. Kan arbeta ihop hos bönderna, och känna sig lika som dem.

Men förr då kunde knappt sitta med samma bord, som var en lägre rang, pigor och drängar ,som slet för storbonden med dåligt betalt, som ingen sa emot ens utan accepterar det på den tiden, att de inte hade som bonden utan de gjorde som han ville då, SOM HAR STÄDAT BORT DEN STÄMPELN SOM TUR ÄR, att de inte finns den stämpeln kvar piga och dräng ,som är ett fult ord idag att kallas för piga och dräng.

Men kan söka arbete hos bönder idag, genom att många äger stora jordbruk, som även måste skördas och tas om hand. Men får betalt idag som förr ,men har en mycket bättre ställning idag som tur är. Men förr ,då kunde vara elak mot sitt folk fick dåligt betalt när de jobbar hos bönderna. MEN HAR BLIVIT ÄNDRING PÅ DET. Idag betalar mycket mer än på den tiden.

FOLK FICK DEN STÄMPELN ,att de kom från lägre rang i samhället ,som även kommer från grevar och baroner att de hade bättre rang än andra människor. Men kunde se ner på folk på den tiden var inget värd ,utan gick med sin näsa i vädret ,och kunde inte prata med folk, som har inte samma rang som de kom från.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tumblr_pdbidjzquo1wgeunvo1_400.jpg

FOLK KUNDE INTE ENS SITTA VID SAMMA BORD, var inte nog värd att sitta vid samma bord ,eller god dag baronen eller prinsessan baronessan, som har följt med in till kungahuset ,där de bugar för kungen och drottningen och prinsessan och prinsen.

Som fortfarande kan inte säga du till dem. ALLT DET GAMLA FINNS KVAR. Men vad skulle hända om de sa till prinsessan? Men även gifter in sig i familjen, men kommer från vanligt folk. Men får inte säga hej som förr i tiden.

Genom att de har köpt sig en annan ställning i Sverige, och då får man inte säga som man vill, hej gamla kompis kan vi ta en fika ,som skulle blir fruktansvärt om de sa det. Men har köpt sig en rang ,som kommer inte från kungahuset ens har ingen koppling till kung eller prinsar prinsessor ens ,utan köpt en rang. HAR FÅTT ETT ANNAT LIV.

Men då är de bättre än sin gamla kompis, som var ute och hade kul med. Men kunde festa på olika pubar, som är inte samma idag. När de möter dem, då får de inte ens hälsa som vanligt ,som förr i tiden.

MEN VI KOLLAR PÅ DANIEL, som är gift med Viktoria en prinsessa, som ska bli drottning en dag. Men får Daniel ha kvar sin stämpel bland sina vänner, som känner han så väl?? Eller släkt och vänner.

Daniels vänner är inte ,som förr i tiden när de hade sina vänner runt sig. IDAG HAR HAN KÖPT SIG EN RANG I SAMHÄLLET ,som kommer från vanliga människor, som måste ändra om ,genom att han är adlad idag.

Men även andra inom kungahuset ,som är född svenskar men varit med andra människor, men har sina vänner som de får stänga av den biten, genom att de klev in och blev adlad ,som vi ser löjligt, genom att alla är vi lika värde om vi är kung eller prinsessa, så har vi samma värde i samhället. MEN FOLK SER UPP TILL FOLK SOM HAR TITEL.

Men hos kungahuset, så har de en högre rang när Silvia är vanlig kvinna, som blev kär kungen Carl Gustav ,men blir godkänd det gick ganska bra. HON FICK ÄNDRA OM SITT LIV.

Men långt tillbaka fick de inte ens göra ,som de gör idag välja den stora kärlek de möter på. Men kunde stänga av folk, genom att välja från adeln en kvinna ,eller man från folket. Men vilken skandal i samhället. Men kunde till och med ta bort titeln när de gick emot regler, som fanns inom adeln. I DAG HAR MYCKET ÄNDRATS OM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.png

Idag har det hjälpt mycket folk VÄLJA FRÅN SITT HJÄRTA ,SOM ÄR BÄST FÖR DEM. Men dig älskar jag ,då kan de välja den de älskar ,som var omöjligt förr ,som kunde bli skandal av, att människor hittar varandra, och blev så kär. Men kunde till och med förbjuda kärleken, som blommar i dem.

Men har kommit långt idag att välja själv ,som är det bästa de gör inom kungahuset. Men Sverige har kommit långt idag, men även andra länder har släppt en del regler genom att välja själv, DET BLIR DEN BÄSTA KÄRLEK DE KAN FÅ NÄR DE VÄLJER FRÅN SITT HJÄRTA, som var omöjligt förr i tiden.

Men England har haft mycket skandaler ,som blir över när vi ser hur folk blir behandlad av adeln då. Men hoppas de har börjar släppt på mycket förbud, som förr då kunde till med bli tvingad ,att gifta sig med en kvinna de hade så lite kärlek till. MEN FICK LIDA SÅ MYCKET NÄR FÅR INTE VÄLJA SJÄLV.

MEN HAR SLÄPPT EN DEL REGLER I SAMHÄLLET ,men är på väg genom att vi har ett värde i samhället. Om vi är Kung eller drottning har ingen betydelse ,vi har samma rätt i samhället att leva som vi vill med den vi älskar då.

Friherrinnan titlar folk får Friherren. SOM ÄR GAMMALT PÅHITT, men folk kan få den titeln. Men låter fint att kallas så. Kan få den titeln. Folk älskar titlar och ger dem namn. Men har varit så mycket långt tillbaka.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1sqgdlpxxxxbnapxxq6xxfxxx0-1.jpg_350x350-2-1.jpg

MEN ADELN KUNDE KÖRA FOLK I BACKEN ,MEN TROR ATT DE VAR BÄTTRE ÄN ANDRA DÅ, som många länder hade förr i tiden. Men kunde knapp säga du till folk. Men det håller på att släpper på det, som tur är genom att vi har samma värde när vi lever på jorden.

Men föds inom adeln ,eller baroner, men folk har samma värde utanför kungahuset eller baroner, om de är kung eller baron, men bara en titel de har då.

MEN DET STÄDAS BORT LITE MER OCH MER, OCH KAN KOMMA NÄRMARE IN BLAND DEM. Kan gifta sig med den de väljer, som har kommit långt idag. Kan ta den kärlek de söker själv. Det är bäst för alla inblandade.

Men överste som steg i rang på en gång, men då följde frun med. Men hon kunde man inte säga du till ens, överste frun fick en annan titel bland folket, genom att hon gifte sig med han. Men köpt sig en titel ,som lät fint, men folk är samma ändå, fast de köpt en titel. Men till överste fick man inte säga du till dem. Men även bland läkare långt tillbaka fick de säga ni till. Men fick inte säga du till dem. Men nu kan vi säga du till dem. Men landet har kommit långt idag. HAR ÄNDRATS OM MYCKET IDAG.

VILKET SAMHÄLLE VI LEVER I BUGA HELA DAGEN FÖR FRUN TILL ÖVERSTEN ,men kommer från vanlig familj. Men gifte sig med en man inom militären, men då fick han den rangen, som hon blev kallad för som han.

Men folk får titlar, som är samma människor ändå, fast de är Överstinnan ,som kallas inom militären. Men frun fick samma titel fast de kommer från ett vanligt samhälle, som kan köpa sig in i ett finare samhälle, bland högre människor ,som är ingen skillnad.

GENOM ATT VI FÖDS TILL JORDEN MED SAMMA VÄRDE SOM VI SKA BEHÅLLA SÅKLART. Men vi söker arbeten, men sitter som chef på olika företag vise chefen, som får en titel ,genom att han sökte arbete och gick skola, genom att sätta sig där. Men kan bli ensam i gemenskapen när sitter som vise eller chef, genom att de umgås med folk från där de kommer ifrån.

Men har fullt med folk under sig men de jobbar för fullt. Men har samma värde som han. Men han går förbi dem när han slutar sitt arbete. Men anställda kan sitta kvar, MEN HAR ANNAN GEMENSKAP SOM JOBBAR I GRUPP. Men har samma värde som chefen såklart. Men söka vice chef men kan söka andra högre arbeten har gått den vägen att lyckas i samhället.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 398062-1.png

MEN FOLK SOM LEVER UNDER ADELN HAR ÄVEN ÖGONEN PÅ SIG som lever under adeln. Men får inte frihet som andra får, genom att de måste vara perfekt, men är inte ens det, har sina fel och brister. Men får inte göra fel, då blåser tidningarna upp stora rubriker om dem.

Men vad har folk med dem att göra?? HAR INTE MED DEM ATT GÖRA ENS utan har sitt arbete, men folk kan hoppa på dem om de gör fel i samhället.

Men folk som kommer utan rang i samhället får göra som de vill, men folk med rang har ögonen på sig. Men har samma värde som vi har när vi går ut ,så kan vi göra vad vi vill. När folk med högre rang kan jaga folk om de gör lite fel eller galet i samhället. MEN BLIR FEL ATT JAGA FOLK GENOM ATT DE KAN GÅ, SOM DE VILL UTAN ATT LÄGGA SIG I DEM.

Men har ni rätt ,att jaga dem??? NEJ SÅKLART kan göra vad de vill, genom att ingen jagar dig som hänger ut dem.

Men folk med hög rang har inget liv har vi sett. Men kan de ändra på det ,eller följer folk ända in i kungahuset allt de gör. MEN TAR NÄSTAN MATEN FRÅN BORDET.

Men har de rätt till det bara för de född kung och drottning??? NEJ SÅKLART INGEN HAR RÄTT TILL DET.

Nej såklart. Ingen har rätt till det bara för de har stämpeln i pannan, kung och drottning eller prinsen prinsessan har rang i samhället inom adeln. Men har den titeln, men för den delen har de rätt att leva som vi lever, och jagar dem med kamrerfolk är galen efter dem. MÅSTE BLI SLUT PÅ DET GENOM ATT INGEN HAR RÄTT ATT JAGA FOLK.

Men låt folk få leva, och det spelar ingen roll om de har en stämpeladel kung drottning prinsessa prins eller baron genom att lära respektera folk. Men kan göra fel i samhället ,men så gör ni fel i samhället, vem får stora rubriker??? Alla som ligger under dem, kungen eller Daniel och Viktoria. ELLER ANDRA SOM HAR MED ADELN ATT GÖRA.

Men vad har ni med dem att göra ens. Ni känner inte dem ens, men kan krypa in i famnen på dem. Men Madelen och Vitoria får lida, genom att ni äter dem när inte lämnar folk i fred. MEN KOMMER FOLK LYSSNA PÅ DET???? NEJ SÅKLART GENOM ATT NI HAR STORT INTRESSE AV DEM.

Men adeln har inget liv. Men gifter in sig i adeln, då får ni problem att leva. Alla ögon på er, som kunde förr bara gå runt på stan, eller där ni bor. Men kan ni göra som förr i tiden??? NEJ SÅKLART folk har ögon på er. Men får inget liv ,som ni hade förr ,genom att folk äter rubriker hela tiden sen ni klev in i adeln.

Men folk tror att de äger er, och har rätt att skriva en massa strunt om er. Men har inte ens rätt att kliva in i livet, och jaga er ,som många blir jagad av folk, som inte lär sig respekt. MÅSTE RESPEKTERA FOLK SÅKLART.

Men folk kan till och med bli dödad av folk, som måste ha allt från dem. Kan inte ens leva folk SOM KOMMER I KONTAKT MED ADELN ,då försvinner livet på en gång genom att folk inte kan urskilja, vad som är rätt eller fel då. Men får lida av livet ,genom att folk tror att de äger dem.

MEN JAGAR FOLK MED KAMERAN, MEN FINNS INGEN HEJD PÅ DEM, genom att ta bilden av dem. Men ser ni vilket fruktansvärt liv ni fick, genom att folk kan äta dig med sin kamrer, som även kändisar blir utsatt för idag. Men får inte ens leva, genom att måste ha sista bilden från dem. Men har ingen rätt att göra så utan låt folk få leva nu.

MEN VI FICK UPP KRONA OCH FÖRAKT. Men vi lägger ut om det, genom att folk får leva ens. Men även hur landet har blivit när tidningar hänger ut allt. Men även internet har ni fullt med, att vi har samma värde ,som alla människor när vi lever på jorden.

MEN VI HAR OLIKA VAL ATT GÖRA NÄR VI FÖDS TILL JORDEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.