VI KLASSAR RISPERIDON FÖR DROGER.

VI KLASSAS RISPERIDON FÖR DROGER. BEROENDE FRAMKALLANDE OCH SJUK BLIR FOLK AV DROGEN.

VI KÄNNER IN TABLETTEN SOM LÄKANA DELAR UT TILL FOLK VAD DEN INNEHÅLLER. RISPERIDON

Men ser svart när vi känner in Risperidon, men bilden blir svart när folk börjar med den. Men innehåller farlig ämnen när vi ser svart. Vi ser innan ljus genomskinlig runt folk, när folk tar den, då blir folk mörk. MEN FOLK ÄR LJUS NÄR DE KOMMER DIT. Folk blir knepig av risperidon.

Men blir sjuk av den. Men hamnar i en mörk värld. Men finns inget ljus runt tabletten, när de tar den utan faller in i ett mörker. Men fattar inte varför de ger sån skittablett, ISTÄLLET FÖR ATT GE LJUST LIV TILL FOLK.

Men folk faller som in i mörker. Men ser mörker runt dem. Men tar 1 tablett risperidon, då faller folk ner. Blir sjuk av tabletten läkarna delar ut. Men vilket  kul land lever i. FOLK BLIR SJUK NÄR DE BÖRJAR MED TABLETTEN.

Men vi ser att tabletten är farlig tablett. Men tabletten innehåller mörker svart, som gör att folk blir sjuk av den. MEN PIGGAR INTE UPP FOLK ENS UTAN FALLER IN I ETT MÖRKER ,men vilken kul tablett de delar ut till folk. Men dåligt hjälp när de skadar folk ,när delar ut den tabletten.

Men vi ser nästa dag ,om de känner av att de måste ta risperidon, genom att läkaren kan ljuga MEN HITTAR PÅ ,SÅ DU TAR DEN, MEN KAN LJUGA HAR VI SETT NU SKA INTE LITA PÅ DEM, UTAN TA REDA PÅ SJÄLV INNAN NI TAR TABLETTER, men säger, att den är inte beroendeframkallande. Vi vet att de ljuger läkaren när vi såg vad tabletten innehöll. MEN KAN ÄVEN VARA SÅ JÄVLIG, OCH TVINGA I SKITEN DE SKRIVER UT TILL FOLK. FAST VI HAR FRITT VAL I SVERIGE.

VI VILL TA IN RIKTIG BRA VÅRD ALTERNATIVA VÅRDEN MED HEALING REIKI- HEALIG. Eller annan healing ,genom att folk blir sjuk idag ,när inte kan se orsaker folk blir sjuk ,eller mår dåligt en del perioder. Men bästa metoden titta på det, och prata med folk som kan den biten ,genom att göra en inre resa ,då kan se mer än vad läkaren hittar på. MEN MYCKET BÄTTRE ATT LÖSA UPP DET MED HEALING. FOLK BLIR INTE SKADAD ENS NÄR DE GER HEALING.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9a6f295829342e15cb6fe0e56d5d43ff.gif

MEN TA TILL VANA OCH LÄS PÅ ALLT LÄKAREN DELAR UT TILL DIG ,läs innan ni tar tabletter ,genom att läkaren kan vi inte lita på som synd är.

Men går till en läkare, men hopp om hjälp. Men stökar till ännu mer problem för folk. Lita på er själv, MEN TA REDA PÅ HUR TABLETTEN VERKAR PÅ MÄNNISKOR.

MEN GOOGLA RUNT OCH LÄS OM TABLETTEN läkaren skriver ut till er. MEN KÖPER UPP FRÅN STORA LÄKEMEDELSFÖRETAG, MEN ÄR UPPKÖPT FRÅN DEM.

Men dricker vatten, men blir trött av den. Men tar 1 tablett igen. Men upp och går. MEN BLIR DÅLIG AV DEN. Men tar 1 tablett igen. Men tar 1 tablett igen.

Känner måste ta risperidon igen. Men risperidon KOMMER KLASSAS SOM DROG ,GENOM ATT RISPERIDON GER DEN EFEKTEN ,att äta mer av den. Måste ha mer och mer när folk börjar med risperidon.

Det inte bra ens att ge den till folk när folk blir beroende av den. MEN SKA INTE TITTA ÅT RISPERIDON. FARLIG TABLETT MEN BLIR INTE BÄTTRE AV DEN. Faller in i ett mörker när de börjar med den. Men hjälper inte folk ens utan stjälper folk istället för att lyfta dem.

Det blir mörkt för människor som tar risperidon. MEN RISPERIDON SKA FÖRBJUDAS ATT GE ENS TILL FOLK GENOM ATT DE BLIR SJUK AV DEN. Folk får ingen glädje av tabletten ens, utan ställer till ännu mer problem om de fortsätter ta den skiten.

Men ger inget uppiggande om ni tror det, utan faller in i mörker, som tar tabletten. Men måste förbjuda risperidon, genom att tabletten är farlig för folk ,när folk blir så sjuk av den. GER DÅLIG HJÄLP TILL FOLK.

Men vi följer folk, som tar risperidon måste klassas som droger, genom att folk blir sjuk av den. Hamnar i en mörk värld. Men svårt att ta sig ur. Men måste ändå ta sig ur, genom att tabletten ger problem, att leva ett normalt liv. NI FÅR DÅLIGT LIV OM NI FORSÄTTER TA DEN.

Men piggar inte upp er ens utan stökar till för människor. MEN TA INTE EMOT RISPERIDON. Men har delat ut den länge, men ingen ska ta den ens ,som förstör för människor som får utskriven.

Men läkare är pigg på att förstöra din dag, så se till att inte ta emot den, genom att den ger ingen glädje ens. Men det verkar, som läkaren har inte koll ens på den. När läkaren skriver ut sån hemsk tablett ,då funderar vi om de lärt sig om risperonden. KAN INTE DET NÄR DE SKRIVER UT DEN. MEN LITAR PÅ STORA LÄKEMEDELSFÖRETAGET. Men läkarna måste lära sig att se igenom all skit de säljer till dem.

Men ser bara svart från risperondon ,genom att folk faller rakt ner och känner inte igen sig ens. MEN MÅSTE ATT SÄG NEJ, GENOM ATT TABLETTEN ÄR FRUKTANSVÄRD ,att ta den hemska tabletten, som gör folk ännu mer sjuk än de var. Men läkarna köper upp från stora företag ,som verkar ha ingen koll vad de köper in ens ,när vi ser risperidon ,som är till och livsfarligt för folk ,när hamnar i en mörk värld. Men ska inte ta emot den ens. Vi ser kroppen blir knepig.

Vi ser ljus ring runt kroppen när folk börjar med första tabletten. Men ser svart ,som gör att folk blir sjuk av den. Folk blir knepig av den. Men risperidon ger ingen glädje ens, UTAN MÖRKER MÖTER FOLK PÅ DÅ. Men kan bli sämre av tabletten delar ut till folk.

Men känner sig lite nere en del människor ,men blir inte bättre av den, utan faller som en fura rakt ner i mörker när ni tar skiten. DET ÄR INGEN UPPIGGANDE TABLETT ENS FOLK FALLER, ISTÄLLET FÖR ATT BLI PIGG.

SVERIGE ÄR FRUKTANSVÄRT LAND när vi ser hur folk blir skadad av tabletter. Men köper in tabletter från folk ,som vekar stöka till ännu mer ,än folk känner sig då. Men tabletten lyfter inte ens upp er. Ni blir sämre av den. MÅSTE FÖRBJUDA RISPERIDON.

När folk går till en läkare, och hoppas hjälper dem. Men får utskrivit skit tabletter från dem. Men inget kul land att leva i ,när man ser hur skadad folk är ,som delar ut den skiten till folk. Men blir sämre av den ,och lyfter inte ens upp folk när de går och får hjälp. Men faller folk istället för att lyfta dem. Folk mår dåligt och går till en läkare ,men ger problem för folk när skriver ut den skiten till folk, som även skadar folk av tabletten. LÄKAREN HJÄLPER INTE ENS MÄNNISKOR RÄTT.

Folk blir aldrig glad av tabletten. Men ta inte emot den. Om ni sitter fast i risperidon ,så ta er ur på en gång ,genom att ingen mår bra av den ens ,utan stökar till ännu mer. Men folk blir förändrad när läkarna ger dem risperidon. Men känner inte igen folk ens när de tar den. Folk blir skum av den. Ser bara svart hela tiden.  MEN HAR TAIGT RISPERIDON, SÅ NI KAN FÖRSTÅ VILKEN SKIT LÄKARNA SKRIVER UT TILL ER. Som har blivit utsatt av skiten från läkarna. Men får en chock när man ser ,sjuk folk blir av den. Men ger inte ens uppiggande ens om den gav glädje, men ni åker rakt in i mörk värld.

HÄR FÅR NI LÄSA VAD RISPERIDON INNEHÅLLER. Men även hur folk blir utsatt för läkarna. Men kan läsa om läkarna och tabletter de delar ut. Men vi har lagt in från folk ,som berättar om skiten läkarna skriver ut till dem. KAN DELA UT TILL FOLK, SOM HAR INTE ENS SYMTOMER, SOM DE SKRIVER OM. LÄKARNA ÄR FARLIG OCH TAR INTE REDA PÅ DET.

Risperidon, sålt i Sverige bl.a. under handelsnamnet Risperdal, är ett atypiskt antipsykotiskt läkemedel. Det används huvudsakligen för att behandla schizofreni, bipolär sjukdom, och irritabilitet hos de med autism. Läkemedlet tas antingen via munnen eller som injektion i en muskel. Wikipedia

Molarmassa410,485 g/mol

Kemisk formelC23H27FN4O2

CAS-nummer106266-06-2

Andra sökte även efterQuetiapinOlanzapinAripiprazolSertralinMER

FOLK BERÄTTAR OM TABLETTEN DE GAV TILL DEM. MEN FOLK MÅSTE LÄSA INNAN NI TAR DEN. Men ser ni att läkaren delar ut droger till folk. Men det finns sidor ni måste läsa innan ni tar tabletten ,genom att ingen ska lita på en läkare psykolog när man ser vilka hemska människor de är. Stökar till problem för folk som har inte problem med saker ,som de delar ut till folk. Men även att psykologen kan förstöra för mycket människor idag, när man läser om tabletter som de ger till folk då.

Folk har berättat hur de upplever tabletten.

I mars gick jag till vårdcentralen för att få bukt med min ångest, oro och min psykiska ohälsa, efter att jag berättat historien för läkaren ,så föreslog han Risperidon/Risperidal 1mg två gånger om dagen (morgon och kväll). I början hjälpte det väldigt bra, men redan efter 2-3 veckor, så började jag må dåligt igen, men fortsatte trots detta ,att ta två 1mg om dagen.

Nu fyra månader senare ,så har jag bestämt mig för att sluta med medicinen då, det känns som jag bara trampar längre ner i det dåliga måendet.

Men nu efter 3 dagar utan medicinen börjar jag få extrem ångest ,och oro – mår allmänt skit ,och har vanföreställningar och otroliga svårigheter ,att ens kunna somna (trots att jag tar Lergigan, och Atarax)

 Får kallsvettningar, panikattacker, plötsliga gråtattacker, självmordstankar, skakningar, paranoia, svårigheter att kunna utföra sysslor, ta in information etc.
Jag vill verkligen inte börja ta risperidon/risperidal igen då, det känns som sagt att jag bara glider längre ner i träsket, men att få sådan här abstinens hade jag inte räknat med. Någon annan som tvärt slutat ta dessa antidepresiva/antipsykotika, och kan berätta hur länge det kommer hålla i sig? Är det ett par dagar, en vecka eller i värsta fall månader? 

Tacksam för snabba svar!

——————————————

Fick giftet mot ångest en gång i tiden. Åt den under ett års tid, och visste inte vad det var för farlig medicin jag stoppade i mig. Den används i regel mot psykoser och bör hållas till det.
————————————————

Hursomhelst så slutade jag tvärt med den ,och drabbades av precis det du beskriver med sömnen. Jag kunde inte somna öht, jag blev knappt trött ens.

Nu sisådär 9 år senare är jag fortfarande inte återställd. Risperdal måste ha orsakat något slags permanent skada i hjärnan och sömnstörning.

Fick tid hos psykiatrin idag. Känns helt sjukt hur en läkare kan skriva ut detta medel mot ångest, hade jag vetat att medicinen var såpass farlig så hade jag aldrig ens börja ta den…

Men nu gick jag bara på risperidon/risperidal i 4 månader ,så jag hoppas inte att jag får några permanenta problem 
———————————————–

Men jag hoppas dessa biverkningar går över snart för ska jag må såhär i några månader så vet jag inte om jag pallar det…

Kontakta en läkare, sätt inte ut några läkemedel själv. Ring din läkare typ, eller om du mår riktigt dåligt en anhörig + psykakuten
————————————————
Kan bara säga att jag bara har dåliga erfarenheter av Risperidon. Fick det mot ångest och det ska man fan inte ha det till. Mådde såklart dåligt redan innan men risperidon + sertralin ledde mig till psykakuten… Satte ut medicinerna med en annan läkare sen och var i nån euforisk chock när medicinerna sattes ut.

Angående läkemedel

Tror du att läkemedel kommer hjälpa dig? Försök få en psykolog eller liknande om du inte redan har det. Atarax mm kan ju vara bra att ha, men det är ”lugnande” och inte nån mysko medicin som påverkar mysko saker i hjärnan. Klart vissa blir hjälpta av läkemedel ,men känns också som att vissa gärna skriver ut läkemedel istället för att ge terapi, kbt eller liknande.
————————————————
Håller tummarna för dig, hoppas det vänder till det bättre 

… [ Visa mer ]

1 år av antipsykotika är rätt länge, och vem fan skriver ut det mot ångest? 
Det kan dröja upp mot 1 år innan du blir återställd eller längre.

Du kan skynda på det men då behöver du experimentera med agonister som stimulerar de receptorer som antipsykotikan blockerade för att avblockera dem.

Köp black-seed-oil, Vitamin B3 (2-3g/dag) så skall du se att du blir bättre.

 Citera

Va hos en läkare på psykiatrin idag och han föreslog Theralen mot mina biverkningar och sömnsvårigheter. Är det samma skit som Risperidon? Theralen var enligt läkaren INTE beroendeframkallande.

 ————————————————

Ursprungligen postat av zzzirGrizzz

Var hos en läkare på psykiatrin idag och han föreslog Theralen mot mina biverkningar och sömnsvårigheter. Är det samma skit som Risperidon? Theralen var enligt läkaren INTE beroendeframkallande.

————————————————

Dom älskar att skriva ut denna skräp. Theralen/alimemazin är neuroleptika i högdos. Användes mot schizofreni förr i tiden. Dopaminblockerande effekten är dock lägre än nya generationens neuroleptika. Mirtazapin hade varit ett bättre val i 7,5 eller 15 mg.

Ursprungligen postat av zzzirGrizzz

Var hos en läkare på psykiatrin idag, och han föreslog Theralen mot mina biverkningar och sömnsvårigheter. Är det samma skit som Risperidon? Theralen var enligt läkaren INTE beroendeframkallande.

MEN SER NI EN VÄRLD ,SOM ÄR HEMSK ATT SE NÄR DE INTE KAN HJÄLPA FOLK RÄTT I SAMHÄLLET, MEN GER FOLK TILL OCH MED FARLIG MEDICIN. Men är inte okej att göra det ens, genom att vi har fritt val. Men läkarna måste börja ta ansvar, och sluta skada folk som de gör nu.

IN MED ALTERNATIVA VÅRDEN NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.