NU HAR DET HÄNT IGEN VÅLDTÄKT I ÖSTERSUND

MEN VAD GLAD MAN BLIR PÅ REGERINGEN SOM INTE KAN LÄRA FOLK SOM FLYR HIT LÄMNA UT EN LAGBOK OM SVERIGE OM GRUPPVÅLDTÄKER OCH VÅLDTÄKTER ATT DE ÅKER HEM MED ENKELBILJETT. Men ni ser inte det enkla i samhället när vi har galningar här som tar allt männen ser tjejer som blir deras vinst, men i vanliga fall får de gå till en åsna när männen ska dra av sig lite grann som männen gör på oss.

Men regeringen accepterar och säljer oss till svin män, som ni fortsätter sälja till Sverige. NÄR VAKNAR NI UPP.

När ska ni börja fatta den enkla vägen då????? REGERINGEN ÄR BLID NÄR DE INTE KAN SE LAGBOK OCH REGLER I SAMHÄLLET. Men nu blir en tjej till skadad och måste även reda upp sitt liv. Men hur mycket tjejer ska ni sända till psyket, som även mår bra. Men nu får de gå hos dem, genom att ni kan inte ens tänka regeringen när ni skadar tjejer, och det kvinnor som fyllt 90 år, men även barn som börjat skolan små barn.

Men igen reagerar inom regeringen genom att det händer igen i Östersund, NI HAR SKICKAT HIT SVINEN, SOM SKADAR OSS. Men går därute genom att nu hände det igen våldtäkt gruppvåldtäkt, genom att de var flera svarthåriga män, som tog på en gång. Men skicka hem svinen med en enkelbiljett ,genom att den här gången kan ni hjälpa tjejer och kvinnor och barnen leva ett bättre liv ,än att vara rädd varje gång de ska ut.

Men kan möta på svinen ,så länge de tar inte tag i våldtäkter och gruppvåldtäkter, då får vi leva med det. REGERINGEN MÅSTE TA ETT KRAFTTAG I DAG.

Men nu fick en tjej sätta livet till, som hade inte tänkt möta männen. NU ÄR HON SKADAD AV MÄNNEN.

Men männen dräller överallt, när regeringen har dragit hit männen som skadar oss. Men frågar inte om vi vill ha sex med dem. NEJ SÅKLART, DE GÖR EN GRUPPVÅLDTÄKT ,MEN KAN BLI SKADAD HELA LIVET EFTER DEN MISSHANDELN DE KÖR MED.

Men får svårt att leva efter den våldtäkten, genom att männen har inga mjuka händer ens. MÄNNEN SLÅR DEM GUL OCH BLÅ IDAG. Men ni kan kolla på bilder, som vi såg när tjejer kvinnor barn blev så misshandlad av dem. Men såg knappt vem de var, så misshandlad och slagen i ansiktet var tjejerna kvinnor barn från männen.

Men regeringen sitter och hjälper svinnen hela tiden skyddar dem, istället för att skicka hem svinnen med en enkelbiljett på en gång. Om männen visste det, då skulle bli snabbt slut på misshandel i hela Sverige. MEN INGEN SIGNAL, SOM VAR 90 ÅR BLEV UTSATT FÖR VÅLDTÄKT. HAN HADE SVART HÅR OCH SVART HUD, igen signal när hon som var 90 år blev utsatt , när hon var ute och åkte rullstol. HAN KOM FRÅN AFRIKA.

MEN MÄNNEN HAR SVÅRT ATT LÅTA BLI OSS, och då tar männen kvinnorna tjejer barn. Men har ingen koll ens ,att de kan även skada oss, genom att han vill ha sex. Men hon hade inte tänkt det när hon var 90 år. Men kan även bli rädd efter den gången.

Men 90 år blir utsatt för våldtäkt vid Horsbergskyrkan. MEN INGEN SIGNAL FRÅN REGERINGEN, ATT VI HAR FARLIGT FOLK HÄR, NÄR 90 ÅR BLIR UTSATT FÖR VÅLDTÄKT. Han var ensam som tur var, genom att männen slår och misshandlar oss.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

LAGBOK NÄR MÄNNEN DYKER UPP I SVERIGE, MEN ÄVEN TILL FÖRÄLDRAR, men måste sätta regler till dem att männen åker ut på en gång även om har krig ,genom att skydd oss.

Men även sätta ner fötterna, OCH SÄG NEJ TILL ALLT TOK. Men barnen kan vara minderårig, men då får föräldrar vakta dem, genom att skydda tjejer och barn och kvinnor, så länge de gör inte rätt måste ni börja bli hård mot hela familjen. MEN FÖRÄLDRAR SKULLE VAKTA DEM.

Genom att många kommer med falska pass, men har svårt att få rätt pass när de flyr från problem länder. Men skulle vakta sönerna till max ,när de bor här genom att underlätta för oss nu. MEN INGEN TÄNKER SÅ SMARTA REGLER ,VI FÅR SLUT PÅ ENORMA PROBLEM MED GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT. Men det är bara män, som kommer därifrån som gör så. Vi vill inte ha männen här ens. Vi vill gå ut utan problem med män som jagar oss. Men ingen kul folk ni tog hit.

MEN MÄNNEN KAN ÄVEN BRÄNNA OSS NÄR MÄNNEN ÄR KLAR MED VÅLDTÄKT. Men regeringen sitter och är tyst hela tiden. Men gör ingenting åt det, den enklaste av allt skicka ut en lagbok till alla, som kommer hit, genom att få slut på problem vi fick.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

Genom att ni tar in män ,som skadar oss vi blir sjuk av dem. Men får tjejen ersättning från er??? NEJ SÅKLART. Hon blir sjukskriven ett tag ,men vågar inte gå ut när ni har släppt in farliga vidriga män i samhället. MEN REGERINGEN SÄGER JA TIL FOLK ,SOM SER UT SÅ. MEN DÅ FÅR VI PROBLEM MED ALLT ,MEN KOLLA PÅ KVINNOR OCH TJEJER HUR DE SER UT.

MEN NU ÄR HON SJUK, SOM ANDRA TJEJERNA NÄR SKA REGERINGEN SÄTTA STOPP PÅ DET???? Genom att hjälpa oss som bor här. Men ni hjälper folk att stanna ,och får skada flera tjejer och kvinnor och barn idag. Men när ska göra rätt mot oss, genom att vi har egna barn, som ni inte tänker på ens.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a_beautiful_evening_018clv_web_lfnzbe.jpg

MEN NI TALAR INTE ENS OM FÖR FOLK SOM BAR, BURKA,NIQAB,BURQA SLÖJOR HUR VI LEVER IDAG. Men måste vara tyst, genom att de fick en chock när folk kommer hit från förtryckta länder.

Men ser andra kläder än de har. MEN MÄNNEN BLEV DET JULAFTON FÖR, genom att äntligen får männen se kvinnor och tjejer hur vi ser ut.

Det blev partyn för dem, ser kvinnor tjejer ,som går klädd så. Men vilket härlig liv för dem ,att se kvinnor tjejer. Men de gör så mycket fel när de kan sätta värde på oss, istället för att bli så knäpp, som männen blev då. VÅLDTÄKT GRUPPVÅLDTÄK ,SOM VI FICK PROBLEM MED DÅ.

Men se men inte röra ens, men männen kan inte låta bli kvinnor tjejer när de kommer över gränsen. Men ser kvinnor med korta kjolar ,men då får de se benen på dem. Men männen fattar inte att vi har ett stort mode att följa i Sverige. Men har männen kvinnor mode som kommer hit??? Burka de går med slöjor och niqab, burqa mode för dem såklart. Men har kvinnor tjejer ändrat om att följa mode som är idag??? NEJ SÅKLART ,MEN TA SEDEN DIT DE KOMMER ,GENOM ATT HÄNGA MED MODE VI HAR IDAG.

Men hemma får de inte ens se foten på dem. Kanske lite av tån, men vilken hit för männen. Men här får de se hela dagarna kvinnor och tjejer ,som går klädd normalt för oss. MEN LÄR DEM ATT ÄNDRA OM KVINNOR OCH TJEJER, MEN KAN ÄVEN VI LEVA OCH DE.

MEN VI FÖLJER MODET, MEN FÖLJER DE MODE BURKA SOM ÄR MODE FÖR DEM. Men vi har mode här. Vi har kort och långa kjolar, men vad har de???? Burka som spökar ut sig och burqa niqab. Men har även slöjor som kommer hit. Men får gå i samma trista klädsel. HJÄLP DEM IN I SAMHÄLLET GENOM ATT ÄNDRA OM NU.

Men vi kan ändra om modet. Men folk från förtryckta länder har inte kommit så långt idag, ändra om modet genom att de kommer från en hemsk förtryckt kultur, som måste stoppa regeringen, TA SEDEN DIT DE KOMMER ,VI HAR ETT ANNAT MODE HÄR TJEJER OCH KVINNOR FÖLJER.

Men burka, slöjor burqa, niqab verkar inte förstå hur vi lever i Sverige. FOLK FICK INGEN KUNSKAP OM OSS ENS.

Genom att männen skadar oss när ingen inom regeringen talar om hur vi lever. MÅSTE BERÄTTA OM OSS INNAN DE KOMMER HIT.

Men måste ta seden dit de kommer, annars kan de stanna hemma ,eller söka ett annat land då. Vi lever inte som dem ,som stökar till för alla tjejer, och till och med kvinnliga lärare blev våldtagen. Men svårt att förstå det ,genom att visa inte ens respekt och tacksamhet, när de får till och med tak över huvudet, men visar på så sätt. Men ska inte ta in killarna som skadar kvinnor. VISAR DÅLIG RESPEKT MOT OSS.

MEN REGERINGEN HAR BARN, men har ni ingen tanke ens, att vi kan bli skadad idag, när vi går ut fel tid på dygnet. Men hon som var 90 år ,hon var ute tog en promenad, men satt i rullstol. Hon går inte ut så sent, genom att hon är gammal.

Men nu händer det igen, MEN NÄR SKA NI LÄGGA UT EN LAGBOK TILL ALLA SOM KOMMER HIT? Genom att föräldrarna skulle vakta barnen, om de såg att sönerna åker ut. Men regeringen är inte smart. Men åker ut även om de har krig ,så får enkelbiljett såklart. Ibland kan männen vara ung och hittar på tok ,och skadar tjejerna, men kör med gruppvåldtäkt våldtäkt, men då måste föräldrarna åka med när är minderårig killar, som går i grundskolan.

Men åker hem tillsammans med sina föräldrar, genom att de har skada tjejen eller kvinnor, men även barn som var 9 år MEN SKULLE VAKTA SINA BARN. Men det händer igen i lilla Östersund.

MEN FÖRR DÅ KUNDE JAG GÅ SOM JAG VILLE. Men nu kan inte det när männen dräller ute ,och kör med våldtäkt och gruppvåldtäkt, som aldrig hänt förut. Men kom män från andra länder, men ingen gjorde som dem tar hit. Men ni måste vara blind regeringen när tar hit farliga män.

Men gör inget åt dem, genom att lära er SÄGA NEJ TILL FLERA GALNINGAR IDAG. MEN DET HÄNDER NU. Men när ska ni vakna upp ,men händer igen igen igen, men snart har alla tjejer mött på det ,genom att ni sitter tyst och gör ingenting åt skadan ens. LÄRA MÄNNEN OM LAG OCH ORDING, ANNARS FÅR VI PROBLEM ATT LEVA.

MEN TAR INTE SEDEN DIT DE KOMMER ENS. MEN MÄNNEN KOMMER FRÅN BURKA där tjejer får inte visa sig ens. Men kommer hit ,då måste ni börja göra rätt ändra om och förbjuda BURKA,NIQAB,BURQA SLÖJOR, GENOM ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. Men regeringen gör inte ens det när andra länder gör det.

Men vi har farlig regering ,som kan inte göra rätt har vi sett. Men kolla hur kvinnor och tjejer går klädd som oss??? NEJ SÅKLART. Vi får problem med männen ,genom att de är inte som män, som kom på 70 – talet ens. Män som våldtar och kör med gruppvåldtäkter.

VI HAR VI VIDRIGA MÄN IDAG, SOM NI MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.