HUND- DOG

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 5-beautiful-girl-dog-vg-34-pet-kids.jpg

SER EN STOR SJÖ MED VATTEN I. SER ATT DET SIMMAR DJUR I SJÖN. Men ser från början såg ut som uttrar. Men sjön var full med uttrar som simmar där. Men bilden jag fick var inte vacker ens.

Men efter ett tag ,då ser vi hundar uttrarna förvandlas till hundar. Har lockig päls, men har smalt ansikte. Men pälsen hade lockar och smal nos. Men simmar många hundar där. Men biter folk. Men blev så arg och bet till. DET SÅG HEMSKT UT NÄR HUNDEN BET. Han har lite hår som pudel. Men är inte pudel ens, men har lika hår som dem.

MEN VAD HAR VI SETT? Men såg en hund som simmar men var flera hundar i sjön. Men biter folk, pälsen har lockar små lockar och vit päls och smalt ansikte.

VI SER HUNDEN har problem när hunden biter folk. Hunden har smala långa ben, men har nästan som pudeln har lockar. Men har en annat utseende, men lockar och smala ben. Hunden gillar att leka med saker. Vi ser hunden badar och leker med leksak. Hunden springer och leker. Hunden har hängöron. Visar tänderna men slickar sig om munnen. Hunden hoppar och är glad. Hunden har lockar efter benen, men har svarta klor.

VARFÖR FÅR VI UPP HUDEN? Vi såg han bet folk,men blev stressad och bet till. Men han verkar ha lätt för det när vi fick den bilden. Men kan även kela och kramas med hunden. Det är en hund som finns idag. Men folk gillar pälsen på hunden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e2f59ed236e941eec8274d7c98ec49cf.jpg

MEN SER DE RAKAR HUNDEN FÖR NÄRA SKINNET. Tvättar hunden, skummar in hunden med hundschampo. Tar i pälsen, mer även ljusa klor på hunden. Men finns både svart och ljusa klor. Bedlington Terrier ,men kan skifta när man ser hunden. Genom att det var svårt att se färgen ,när han hade så mycket hår över tassen.

MEN VARFÖR FICK VI UPP BEDLINGTON TERRIER? Vi ser rakar hunden som kan bli problem genom att folk är inte ens snäll mot hunden när vi ser rakar för nära skinnet. Hunden behöver pälsen genom att han är född med päls. Men folk förstår inte när de rakar bort håret på hunden. Vi får inga vackra bilder på Bedlington terrier när folk nästan misshandlar hunden.

Bedlington terrier har ett lynne som vi såg. Folk kan få problem med bedlington terrier, genom att de har problem, men gillar att kramas med folk. Ser ligger i knät. Men hunden har problem GENOM ATT VI FICK UPP BEDLINGTON TERRIER DÅ HAR HUNDEN PROBLEM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.