CORONAVIRUS

MEN ALLA SER ATT CORONAVIRUS HAR ÖKAT I SVERIGE. Men beror på att folk inte sköter den viktigaste biten i samhället idag.

Men folk springer runt på fester, men vem möter ni där??? FOLK KAN MÖTA PÅ MÄNNISKOR ,SOM BÄR CORONAVIRUS GENOM ATT DET ÄR SVÅRT ATT SE DET. Men träffas och kramas som en del gör. Men killar och tjejer kan träffa varandra och blir kär i varandra. Men ingen vet om de har problem med coronavirus när pussas och kramas, som är den naturligaste de gör kramas pussas, men även följer med hem. Men är ni säker att tjejen och killen är fri från virus vi brottas med nu???

NEJ SÅKALRT Genom att ni kollar inte ens upp om ni har coronavirus innan ni går ut. Men i gruppen kan det finnas folk ,som har smittan fast ni ser inte det, att den har smittan utan ni litar på att den är fri coronavirus.

MEN BLAND DEM FINNS DET FOLK ,SOM BÄR SMITTAN SÅKALRT GENOM ATT DEN ÖKAR. Vi ser mörk energi som är coronavirus ,genom att virus är svart från vårt håll. Folk kan gå förbi, men blir sjuk och börjar hosta.

MEN PÅ FESTER KAN CORONAVIRUS STÖKA TILL ,och det spelar ingen roll om de bara få människor där, vi ser svart från festen som är coronavirus. Folk blir sjuk när de samlas där i grupper. DET BÄSTA FOLK KAN GÖRA NU GÅ INTE PÅ EN FEST ENS GENOMA ATT HJÄLPA TILL. Men det spelar ingen roll hur sugen ni är.

Men håll er hemma så länge coronavirus stökar till nu. Men måste få stopp på spridningen såklart.

MEN IDOL BLEV DRABBAD, SOM VI TRODDE STÄLLEDE IN IDOL DEN HÄR GÅNGEN 2020. Men vi ser att de startar igång Idol, men fick liten chocka, när vi har problem med coronavirus men kör igång. Men även folk blir smitta där. Men väntar inte ens utan starta igång Idol.

Men ingen verkar tänka klokt. Men hur många blev sjuk där. Men coronavirus är som ett gift idag. Men ni ska låta bli att sprida virus när vi fick problem med coronavirus. Men ingen verkar se faran när Idol startar igång. Men vi trodde att de väntar att köra Idol när vi har coronavirus. MEN REGERINGEN MÅSTE TA TAG I PROBLEMET OCH STOPPA SPRIDNINGEN.

MEN FÖR ATT FÅ STOPP PÅ CORONAVIRUS, DÅ MÅSTE NI SLUTA UPP ATT SAMLAS SOM NI GÖR. Men får sitta hemma mer, genom att få stopp på coronavirus. Men tråkig vi är. Men det är det ända som hjälper idag. Jag sitter hemma nu ,genom att inte sprida vidare smittan. Men vi kan träffa folk vi litar på. Men måste ha hjälp med saker och ting.

Men fester ska ni hålla er ifrån, genom att hjälpa till ,annars får vi sitta länge vänta på friheten att gå som vi vill. MEN SÅ LÄNGE VI HAR PROBLEM FOLK, då får vi har det så.

MEN MÅSTE BÖRJA LÄRA SIG ,GENOM ATT FÅ STOPP PÅ CORONAVIRUS ,MEN SVÅRT NÄR DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ungdom-och-hund-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN MÅSTE SITTA HEMMA ,OCH HAR TRIST ETT TAG GENOM ATT FÅ STOPP PÅ SPRIDNINGEN. Folk sliter ut sig idag när igen fattar att stanna upp, så personalen får mycket bättre liv.

Men alla sjukhus och äldre vården går på knäna idag, genom att de bli trött att jobba med det. Men får aldrig stopp på folk ,som rantar runt och den blir smittad ,och den blev smittad, genom att coronavirus är ett gift för folk, som jobbar med det. Men måste ha mycket skyddsutrustning idag genom att skydda sig såklart. MEN VISA RESPEKT TILL DEM OCH STANNA HEMMA NU.

DET BÄSTA AV ALLT ATT DE HÅLLER SÅ LÅNGT AVSTÅND FRÅN FOLK GENOMA ATT FÅ STOPP PÅ SMITTAN. Men lyssnar ni på det???

Men ni måst sluta upp att köra med grupper, SOM BARA BLIR VÄRRE FÖR SPRIDNINGEN.

Men tillåter fester 25 till 50, men hur säker är ni där???? Tar ni coronavirus test innan de går in där??? NEJ SÅKLART. Ni har fest bland 25 personer vem är frisk av dem???

DET HÄR GÄLLER ÄVEN KYRKAN ,SOM MÅSTE STOPPA ALL SPRIDING CORONAVIRUS. Vem är säker att folk är frisk??? NEJ SÅKLART. Folk kan sprida även i kyrkan ,genom att det är flera folk som kommer dit.

Men vem är hundra procent säker att folk är frisk??? INGEN SÅKLART. Men folk har kyrkan öppen, som är fel när vi ser ökningen coronavirus. Men samlas i mindre grupper när de har gudstjänst. Men vem är frisk av besökarna som dyker upp där. Har ni tagit test på dem? NEJ SÅKLART.

NI HAR INTE ENS KOLL PÅ DET. NI TAR INTE ENS TEST PÅ DEM. Ni vet inte ens, att den kan vara sjuk 1person av dem. Men liten fest, men där kan coronavirus spridas fast 25 personer. Men igen är säker idag även 15 personer genom att vi fått coronavirus. Men sluta att ha fester, och det spelar ingen roll 10 personer ,att ni ska hålla för.

MEN REGERINGEN VERAR INTE FATTA LÄTTA SAKER INGRN FEST SKA FOLK HA IDAG. Men måste stänga alla tillställningar idag. Men annars fortsätter coronavirus som vanligt spridas bland folk. Men såg Idol men säker var de att ingen var sjuk. Men körde ändå Idol men skulle ställt in det så länge vi har problem med coronavirus

FOLK FÅR SITTA HEMMA IDAG ,SÅ LÄNGE VI HAR PROBLEM MED CORONAVIRUS. Men det är det bästa att göra idag. Men smittan är så lurisk, och då måste ni börja förstå den enklaste av allt, håll långt avstånd från folk idag, även om ni vill umgås. Men för att få slut på coronavirus ,då måste ni göra så. Men folk vill ut och umgås.

MEN STÄNG AV EN TID, MEN DÅ GÅR DET MYCKET FORTARE ATT FÅ SLUT PÅ SPRIDNINGEN, men det går fort om folk göra så. Men umgås med dem ni litar på har inte smittan ,genom att det kan bli tuft att stänga ner allt, men måste göra det, genom att få stopp på spridningen. Men folk har vänner men ni måste försöka det.

MEN FOLK MÅSTE IVÄG PÅ EN DEL SAKER,MEN GÅ FÖRBI UTAN ATT PRATA MED DEM. Ni kan prata med folk i mobilen eller andra kontakter ,så länge vi ha så. Det är att få stopp på coronavirus. Men får sluta upp att ha tillställningar, genom att få stopp på coronavirus.

ALLA MÅSTE HJÄLPA TILL, DÅ GÅR DET FORT FRAMÅT MED CORONAVIRUS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.