LÄGENHETSBRÅK-APARTMENT FIGHT

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ett-enda-mc3b6rker-nu-birgitta-andlig-inspiration.png

FÅR KONSTIGA BILDER måste sätta ihop bilderna. Vi ser en man drar i nacken på killen. Han står upp killen drar han i nacken. Han har mörkt hår och nacken är rakad på honom. Han har mörka ögon som verkar skada killen. Han tittar ut genom ett fönster, kan få nackproblem. Han försöker ta sig undan killen som drar i nacken på han.

MEN VAD HAR VI SETT NÄR KILLEN DRAR I NAKEN PÅ HAN. MEN VERKAR VÅLDSAM???? Men ser hans mörka hår, men försöker ta sig ifrån han. Men boxar på andra killen, som blev utsatt han, ger tillbaka till han. Han hamnar på golvet, men drar i killens nacke, men får fast grepp kläder han bär killen. Kan hamna i problem bråk men ingen tänker på att ringa, och säga till genom att de har grannar ovanför dem. Grannar måste höra det genom alla dunstar i lägenheten.

MEN SER GRANNEN GÅR PÅ GOLVET OVANFÖR DEM SOM BRÅKAR. Men grannen tittar ut, men andra försöker rädda sitt liv, genom att bråk och konflikter. Killen får enorma problem med den som hoppa på han. Han slår och slår han.

MEN SER KILLARNA DRICKER SOM ÄVEN STÖKAR TILL FÖR DEM ,genom att ingen är nykter av dem. Men som bor ovanpå dem, hon hör ljud i lägenheten, men hon vet att de dricker och kan stöka till då. Hon har ingen kontroll på folk, som bor under dem. När folk dricker ,då kan de bli som förbytt och bara ställer till problem med vandra då.

Hon går in och sätter sig, som blir fel enligt oss. Genom att folk kan bli så utsatt och skadad av lägenhetsbråk idag. Men vi lever i en annan tid idag, NÄR FOLK SKA HA LITE KOLL PÅ FOLK , när de hör konstiga ljud från lägenheten.

Men förr då vågar inte folk ringa på när de hör att grannen har problem. Men barn kan bli utsatt ,som var vanligt förr ,att ingen vågar ringa på när barnen hade problem med familjen. Men kan inte lägga sig i, men grannar vet att de har problem, men ringa på och säga till, NEJ man kan inte lägga sig i då. Men den tiden håller på att bli bättre, eller så är det på samma sätt än idag, att barn och familjen kan bli utsatt för våld i hemmet?? MÅSTE ÄNDRA OM DET.

MEN VI SÅG PROBLEM I SAMHÄLLET SOM MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ. Men vågar inte ringa på eller skicka en vakt eller andra ,som kan få stopp på dem. Men vi ser killen blir så slagen och misshandlad, då ska hon ringa på en gång genom att få stopp på det, ringa på dörren när de hör bråk genom att skyddar folk.

När vi har folk som är inte så kul att göra med idag ,DÅ SKA VI VARA VAKEN FÖR DET, genom att skydda människor från att gå under genom bråk och konflikter. Men folk slår idag igen hejd på folk idag.

MEN HAN FÅR ÄNNU MER PROBLEM KILLEN SOM BLIR UTSATT ,han har svårt att ta sig undan killen som misshandlar han. Ser vapen som är vanligt bland folk. Ser en blodig kniv han torkar av kniven. Men killen ligger på golvet han rör sig inte ens. Killen som har skadat han tänker föröka ta sig undan han. Men ser han är inte nykter. Ser flaskhalsen ,som är av bruten vass som vapen. Men killen sätter sig ner.

Han tittar mot han som ligger på golvet. Han är inte nykter. Han har en svart mobil. Han försöker ringa folk. Men är så full ,och vet inte vart han är ens. Han försöker dra sig upp. Han är så full, men kan knappt ta hand om sig själv. Han kryper över golvet. Ser parkett golv han kryper på. DET HÄR ÄR ETT SAMHÄLLSPROBLEM.

VI SER HÖGHUS DÄR HAN BOR. Men flyttar in folk ,som har lite problem att sköta sig. Kan komma från samma land, men hamnar i konflikter och bråk. Bor tillsammans men delar på allt. Men folk som kommer därifrån har ett annat sätt mot människor. Det här är människor, som flyr hit och tar skydd i Sverige. Men kan hamna bland problem svenskarna dricker hej vilt. Men båda var full.

SVERIGE ÄR FULL MED DROGER OCH ALKOHOL IDAG. Men har inte så mycket koll på det, när folk flyr hit. Sverige är problem land ,när det gäller att leva ett normalt liv utan alkohol och droger. Men kan hamna i problem har ingen koll på saker och ting, är inte ens van livet vi lever då.

MEN MÅSTE SKYDDA VARANDRA VÅGA RING EFTER FOLK OM NI HÖR NÅGOT KONSTIGT ELLER RING PÅ DÖRREN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.