HÄST – HORSE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4461906c9811966917a43d0a154fb4c6.jpg

VI SER ATT FOLK ÄR UTE OCH GÅR HAR SKOG RUNT SIG. Men kommer en häst som dyker upp bakom ett hörn. Men hästen springer så fort ,men hästen dyker upp bakom ett hörn.

MEN HÄSTEN KOMMER SÅ RUSANDE I SKOGEN. Men springer så himla fort när hästen dyker upp då. Men folk går lugn i skogen när hästen dyker upp ,men hinner knappt undan hästen.

Men hästen sparkar bakut, men vild är hästen när han dyker upp. Man ser hovarna på hästen sparkar mot en person. Han var så vild hästen när han dök upp bakom ett hörn. HÄSTEN VAR FARLIG NÄR HAN HAR VAR SÅ VILD.

Men ser en person som blev skadad av hästen.

MEN VARFÖR SÅG VI HÄSTEN OCH SKOGEN OCH FOLK???

Hästen har problem när människor dyker upp hästen blir galen av oro, men hästen blir arg och man ser hela kroppen hästen är arg när han gör så där. HÄSTEN HAR PROBLEM MED BENEN HAR PROBLEM ATT GÅ. Vi ser skogen, som finns blad och löv runt där. Det är mycket natur där.

Men känner hästen får ont i magen. Han äter av blad. Ser folk som kör hästen. MEN HAR INTE SÅ MYCKET KONTROLL PÅ HÄSTEN. Hästen skenar genom att vi såg farten på hästen. Hästen har fin ljusbrun färg. Men hästen brukar stå och äta av blad han hittar. Men ser djur som hästen gillar så lite.

Hästen mår inte bra känner han har ont i magen av oro. Ser skogen och blad runt hästen.

HÄSTEN HAR PROBLEM ,och då kan människor bli skadad ,genom att vi såg hästen sparkar och sparkar mot folk.

Folk brukar tvätta hästen ,MEN SER HÄSTEN HAR SKADOR FRÅN FOLK ,som inte sköter om hästen på rätt sätt.

Hästen svettas, men ser sliten i pälsen. HÄSTEN ÄR VÄLDIGT OROLIG. Men stora djur folk håller på med ,som måste skötas om på rätt sätt ,genom att hästen kan bli farlig när vi såg hästen sparkar bakut mot folk och arg.

IBLAND KAN DET HÄNDA ATT HÄSTEN VISAR UPP PROBLEM I SAMHÄLLET. Men springer och är stressad hästen. Hästen är vild ser hovarna slår mot folk. Men ser folk brukar rida på hästen.

Men såg folk körde hästen när folk mötte på arga hästen. HÄSTEN VILL BITA OCH SPARKA MOT MÄNNISKOR. Hästen har problem och folk måste göra något åt hästen, genom att den är sjuk och arg.

Men folk tänker inte på det när de lever med hästen, ATT HÄSTEN KAN BLI OROLIG OCH SJUK AV SAKER hästen kan bli orolig och sjuk av saker de tänker inte på. Ser bara skog runt hästen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1cqxypvxxxxcqxfxxq6xxfxxxp.jpg_350x350.jpg

Hästen har problem genom att vi fick upp hästen. Men svårt att göra något åt det, har problem med benen. HÄSTENS HOVAR OCH SKOR, SOM ÄR INTE SÅ BRA ALLA GÅNGER. Hästar kan få problem från skor hästens skor ,genom att de är inte född med skor ens.

IDAG HAR FOLK SATT SKOR PÅ HÄSTEN ,SOM ÄR INTE DET BÄSTA FÖR HÄSTEN. Men det gäller att kolla upp när de får problem med skor på hästen. Ser hästen har ont i hoven. Ser skon åker in i hästens hov, men lider av det. Skrapar och städar hoven på hästen.

Men skon stökar till för hästen. Ser spikar hoven ,som de sätter fast skon med. Hoven är skadad, genom att folk inte förstår hästens bästa. Det blir glipor i hoven. Hästen får ont i hoven. HÄSTEN ÄR INTE FÖDD MED SKOR ENS.

Folk skära bort från hoven ,som är inte bra ,utan ska behålla sin hov ,som hästen är född med. Ser hoven ser rutten ut. Men hästen har fått problem. Ser spikar som de sätter fast hoven med. DJUREN HAR INTE HOVAR NÄR DE FÖDS ,SOM STÄLLER TILL NÄR NI SÄTTER SKOR PÅ HÄSTEN. Men ni ska tänka på det ,genom att skydda hästen mycket bättre då.

TA HAND OM HÄSTEN PÅ RÄTT SÄTT SOM DEN ÄR FÖDD MED.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.