RÅTTOR – RATS

VI SER RÅTTOR SPRINGER RUNT TAKET. Råttor springer runt i taket. Men ser full med råttor, som springer ovan för golvet runt taket. Ser full med råttor som springer runt där.

MEN VARFÖR HAR VI SETT RÅTTOR SPRINGER RUNT TAKET VILL IN I HUSET?

RÅTTORNA VILL IN DÄR. Vi ser råttor, som sprang runt taket ovanför golvet. Vi ser springer runt där. Måste in där folk försöker ta bort råttorna, genom att råttor känns inte bra att ha där. Ser folk sopar och sopar, men råttorna måste in där ser foder i huset.

Ser grått gammalt foder där råttan vill ta sig in. RÅTTORNA VILL IN HELA TIDEN. Ser en sop folk försöker sopa bort råttan. Råttan tränger sig in i fodret, som finns i husen. Ser pälsen råttan måste in där ligger där. Bäddar om sig. Kallt ute ser rimfrost på fönstret. Råttan kryper längre och längre in under taket, ser foder söker värme.

Det är kallt ute men råttan söker värme. Ser råttan ligger i fodret ,som mycket hus fyller huset med foder. Det blir värme för råttan. KALLT UTE RÅTTAN SÖKER SIG IN I VÄRMEN. Ser snön kallt för dem. Men kryper längre in i fodret. Men råttor under taket som söker värme. Det är ett kallt land Sverige.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 905774.jpg

RÅTTOR MÅSTE HA VÄRME, därför kan folk ha råttor i huset, genom att skydda sig mot kylan. När råttor kryper så långt in i huset, och måste värma sig, då har råttan svårt att klara av kylan, genom att råttor vill ha värme.

Men folk kan ha problem med råttor, genom att de söker värmen och värma sig. Ser råttan kryper längre och längre in i huset. Men bäddar om sig med foder ,som många hus har idag. Ser nytt foder kan krypa in genom foder idag är värmande för råttorna. RÅTTOR LETAR ALLT NÄR RÅTTORNA SKA VÄRMA SIG.

FOLK KAN HÖRA RÅTTOR I VÄGGEN, SOM VISAR ATT RÅTTAN VILL IN I VÄRMEN. Men även långt tillbaka kunde folk upptäcka råttor i väggar, hör råttor i väggen där de bor. Men då måste råttan söka skydd från kylan, som råttor gör när vi bor i ett kallt land.

FOLK KAN HA PROBLEM MED RÅTTOR I ANDRA LÄNDER, men ser varmt land, som råttorna kryper in i huset. Råttor kryper in i huset från solen. Men måste skydda sig då.

Men folk som har vinter och olika årstider får problem med råttor, GENOM ATT RÅTTOR FRYSER OCH MÅSTE IN I VÄRMEN.

Men även råttor skyddar sig i länder mot värmen ,när den blir för stark ,KAN KYLA NER SIG NÄR VÄRMEN STIGER FÖR MYCKET, då går råttan in där folk har svalt, ser svart tak och svarta människor, som har enorm värme genom att landet har värme där. Men råttan vill leva svalt, men kryper in på svalt ställe.

Ser svart runt råttan, men är varmt land ,men då gör råttan på samma sätt som kallt land. Men värmen som de skyddar sig emot. Men kylan i kalla länder skyddar sig från kylan. RÅTTAN VILL GÅ IN DÄR DET ÄR SVALT.

Men råttorna fryser ,då kryper råttorna in överallt i husen ,som har värme. Men älskar att värma sig i fodret ,GENOM ATT VÄRMEN GÖR DEM GOTT FÖR RÅTTAN. Men kylan då måste de skynda sig in huset och leta efter värmen foder är bra att sova i det värmer dem så bra då.

Men folk har upptäckt att de gnager i huset får en massa problem med råttorna. Men söker aldrig mat som en del kan tro. Råttan äter när den är ute ,och hittar gott att äta. Folk lägger fram mat till råttan , då äter råttan maten. Måste värma sig ser snön som ligger vit därute. RÅTTAN KAN GNAGA GENOM ATT MÅSTE IN DÄR VÄRMEN FINNS, då kan folk se här har en råtta varit och förstört för dem.

Men folk kan vara så less på råttor, som skadar husen eller lägenheter har folk sett råttor. Men måste gnaga ,för att kunna värma sig. Ser råttan skyndar sig in ,och måste in i värmen. Men vitt skåp ,men måste in där och ser rör bakom skåpen. Men måste värma sig. DET HÄR ÄR VANLIGT ATT FOLK HAR PROBLEM MED stugor och hus och hyreshus, som folk sett råttorna varit där.

MEN VI SKA FÖRSTÅ RÅTTORNA NÄR VI HAR PROBLEM MED DEM ATT DE FRYSER OCH SKA SKYDDA SIG. Råttorna har inte så bra päls för att klara av kylan. Men ser råttan går ute när det är vitt med snö, men försöker ta sig in där vid ett gammalt hus. Kryper in under huset.

Men ser ligger under huset ser råttan ligger inne i värmen under folks golv. Kryper in längre in i ett hörn. MEN MÅSTE VÄRMA SIG. Men vi kan ha kalla vintrar, då kan råttan söka värmen, genom att de klar inte av kylan ens.  Folk kan se råttbajs, som kommer från råttan som söker värmen hos dig.

När det är kallt ,då kan folk få problem med råttorna. Men för att ta sig in i värmen ,då måste råttan gnaga sig in. IN I VÄRMEN.

Men hittar en bra plast att värma sig på NÄR SNÖN LIGGER VIT DÄRUTE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7417705_rat.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.