POLISEN- POLICE

POLISER ÄR INTE SOM FÖRR I VÄRLDEN.

IDAG ÄR INTE POLISEN SOM FÖRR I VÄRLDEN. Men Sverige är ett land som ska söka andra ställen, genom att polisen är galen idag. Eller söker hjälp från regeringen nu, genom att polisen är galen idag när folk vill ha lite hjälp med människor, som är sjuk eller mår allmänt dåligt, och ringer polisen.

Men hoppas att polisen sköter sig ,genom att folk litar på det rätta i samhället att ringa dem om hjälp. KAN GLÖMMA BORT RINGA POLISEN, SÅ LÄNGE HAR SLUTAT MISSHANDLAR FOLK. Kan skada folk som är sjuk, men tror inte sina ögon att polisen gör så. Men är Sverige, som visar vart polisen står idag.

Men ringer polisen och ber om hjälp. När polisen dyker upp hos personen, som var rädd att skada sig, har mött bara våld från polisen. Men ringer på dörren, som visar att personen säger till, att jag är rädd för polisen. Men har blivit utsatt och misshandlad förut. MEN LYSSNAR INTE ENS DÅ. Men har inte respekt mot folk hjälper. Men driver med äldre när fel polis ska hjälpa till kan inte ens sköta sig då. Men ska vi ringa polisen hånar och kränker, men ska vi ringa polisen då??? Men kan bli utsatt för problem resten av livet. MEN DET ÄR POLISEN DÅ.

Men personen är ingen brottsling ens ,UTAN POLISEN STÅR FÖR DEN BITEN. Har inte problem med alkohol eller droger ,eller våld mot människor. KOMMER FRÅN LUGN MILJÖ. Men hatar våld gillar inte våld ens.

Men tillåter inte slå människor ,eller tillhör den gruppen av människor ,som stjäl ens UTAN ÄR EN ÄRLIG PERSON lugn person, som lever normalt liv, tills folk blir rädd att ska ta sitt liv. Men är orolig att hamna utanför samhället eller tar livet då. MEN HON MÖTER SKRÄCK FRÅN POLISEN ,GENOM ATT HON KÄNNER DEM, VET VAD DE KAN GÖRA SKADA OCH SLÅ FOLK.

Men personen har inte problem med att äter lugnade medel eller sömntabletter ens, genom att de kan stöka till då, HATAR DET, genom att de lever ett lugnt liv, men har mött på polisen i Sverige, som har skadat så mycket. Men har bara minnen från polisen, och våld de kommer med.

Men kan inte prata normalt och lugna en människa ens, eller hjälpa till när samhället är hårt samhälle ,då kan de göra tvärtom ,ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA TILL MED DET NATURLIGASTE DE GÖR DÅ. Men polisen har blivit hår idag. Men kall och litar inte på dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e848600e1cacf2c903a66c93a1463ff2.jpg

MEN POLISEN KAN SKADA PERSOEN GENOM ATT DE GICK UT FEL TID. Men ingen ser skadan efteråt när de skulle hjälpa barnen, ,som måste ha hjälp från stället när står och fryser utan jacka, men då vill mamma hjälpa till, genom att de stå och frysa hela tiden. FÖRÄLDRAR VAR OCH PRATAR MED VAKTEN ATT SLUTA KASTA UT FOLK. MEN LOVAR ATT INTE GÖRA DET, GENOM ATT KAN HA 30 GRADER KALLT. Men det händer att vi kan få så kallt.

Men var och pratar med vakten ,att hjälpa till med kläder eller andra saker hon ska ta med sig hem.

Men pratar länge med dem. Men det är inte okej att kasta ut barnen när det är så kallt. Men vill ändå ta med sin jacka hem. Men hänger in kläder, men måste ta med sina kläder hem. Men har inte fungerat så bra. MEN VAKTERNA ÄR KÄNT FRÅN FOLK, ATT VAKTERNA ÄR INTE ENS SNÄLL. Men det händer bara där att folk blir utsatt för dem.

Men alla kan förstå att Plaza har fel vakter som gör så. Men mamman ringde även chefen, som sköter om vakter. Kan inte lova allt enligt han. Men, då ska man se igenom och säga upp varje vakt. Östersund. MÅNG VAKET SKA INTE ENS TA ARBETE SOM VAKT finns så mycket vakter ,som har problem att hjälpa folk. Men anställer vakter som ska ens vara nära folk. Men så kan det se ut ,genom att det händer hela tiden. Som anställer vakter har stort ansvar, men är dålig att kolla igenom vakter anställer då.

Men vi får lida för det. FÖRÄLDRAR FÅR LIDA NÄR BARNEN ÄR UTE OCH HAR KUL DÅ. Men litar att allt går rätt till då??? Men kan kasta ut barnen och står och fryser då. Men är ungdomar som får lida när anställer vakter som kan inte hjälpa till ,det enkla för föräldrarna känner sig säker när barnen är ute idag och har kul att vakten sköter sig bra.

Men även vi har kall polis som har svårt att hjälpa ungdomar när kan sätta föräldrar i klister ,men möter på våld som är inte van våld.

MEN VAKTEN GAV ENS HJÄLP TA UT JACKAN TILL HENNE utan mamman måste hjälpa sin dotter ta ut jackan. Men tror inte att polisen är så galen. Mamman satt hemma och stickar strumpor, men ringer och ber om hjälp igen, genom att vakten har problem att hjälpa till med det enklaste, lämna ut jackan.

Hon satt hemma, men hade lugn och ro. Men det är inte första gången hon ringer om Plaza vakterna . Men måste hjälpa henne. Men var även ner och sa till mitt på dagen. Vi börjar bli trött på det. Pratar länge med det. Men hon hade gjort rätt som var viktig. MEN ÄNDÅ GÖR SÅ FEL. MEN ÄR KNÄPP SOM HÖRT LÅNGT TILLBAKA. Men satt hemma och sticka när hon står och gråter och fryser. Men är så kallt november 1 november 2015 ringer hon, och säger mamma kan du komma ner och hjälpa mig. Men tror det var lugn att gå ner och hjälpa henne då. Men hämta ut jackan kan vem som helst göra då. Men den här gången mötte mamma på mörker från polisens våld. Men slår hennes, som bara skulle hjälpa dottern.

Men våldet unga kvinnan stod för var groteskt fruktansvärt våld som har inte mött på män slår, som hon slog. Men pigg och ung slår så blir sjuk efter den händelsen. Kan inte ens gå förbi efter den gången ,men var så rädd efter den händelsen skulle ta ut jackan ,och slår så fult kan polisen göra. Men har inte jobbat igenom sitt liv ens men mörka liv hon kommer från slår på mig. Men kan inte människor då. VILD POLIS SOM MÅSTE LÄRA SIG OM MÄMMISKOR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed.jpg

MEN STÅR OCH FRYSER OCH ÄR LÄTTKLÄDD ,OCH FRYSER OCH FRYSER. Hon har en tunn vit klänning med bara armar. Jättefin klänning för att gå ut. MEN MÅSTE TA JACKEN HEM SÅKLART. Men är kyligt den gången ,men var tvungen att sätta på sig jackan, genom att det var kallt ute. Men var inte snö, men det var kallt ändå, så tog på sig jackan och går ner dit. Men även pappan följer med, men han gjorde inte så mycket den gången. HAN ÄR INTE HJÄLPSAM NÄR HANDLAR OM POLISER VAKTER.

Men mamman blev utsatt för enorma problem ,som ni vill inte möta på. Hon blir så misshandlad den gången, slår mamma så mycket när hon skulle hjälpa sin dotter hämta ut jackan från stället. Men mamman skriker och skriker hela tiden blev aldrig tyst ,utan skrek och skrek är chokad är inte van våld. MEN EN POLIS KAN INTE HJÄLPA FOLK ,UTAN SLÅR FAST MAMMAN VAR RÄDD OCH CHOKAD.

Men hon lever i en chock värld med våld ,men fattar inte vad som har hänt. MEN SER DOTTERN LIGGER LÄNGRE BORT, genom att galna vakten ,som slår ner henne. Men är känd att ha galna vakter. MAMMAN VAR RÄDD ATT DET HADE HÄNT MYCKET VÄRRE MEN RÖR SIG INTE.

Folk känner till det ,när man pratar om vakten är galen, och är våldsam ,och kan inte jobba som vakt ens ,utan kan slå ner kvinnor min dotter blev utsatt slagen i backen. MEN VAKERNA ÄR KÄND ATT DE SKÖTER INTE SITT ARBTE ENS. Men rör sig inte. Men ni kan förstå ,stora chocken i livet, har jag förlorat min dotter, hon rör sig inte ens. Men hon ligger bara på marken utan att röra sig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 222183.jpg

MEN BLIR SÅ MISSHANDLAD UNG POLIS, som har svart hår. Hon har så tunt hår. Hon har väldigt tunt hår. Hon satte ihop det i naken med en hästsvans. Men har inte så långt hår. Men hade uppsatt hästsvans. Men minns att hon hade så tunt hår och svart hår. Hon var inte så lång, men duktig på att slå mig. Men hon slog nog ut sitt mörker på mig. Jag kom inte från våld ,som verkar vara van vid. POLISKVINNAN VAR GALEN. JAG HATAR VÅLD. HON KAN INTE JOBBA SOM POLIS.

MEN POLISEN SLOG OCH SLOG HEJ VILT, och slängde upp mamman mot fönstret, men ingen gick in och hjälper henne från galen polisen ens. Folk stod ute ,men ingen gick fram och hjälper till. Men blev så slagen den gången ,som ingen vill möta på. Men Sverige har inte ändrats ens. Men ung tjej, som har inte jobbat så länge.

MEN SE HENNE ÄN IDAG. Hon var kort och liten polisen, som slog mamman då. Men polisen har inte andleding att slå. Men polisen har inte jobbat med sig själv ens. Men ung och älskar att slå folk.

Men mamman blev sjuk efter den gången ,genom att har inte mött på våld i samhället ens, utan lever ett lugnt liv med familjen dricker inte eller röker ens, utan lugnt lever mamman, som levt ett lugnt liv. TILLS GALNA POLISEN DÖK UPP. MEN VAKTERNA HAR GJORT SÅ FEL DEN GÅNGEN ,GENOM ATT SLÅ DOTTERN.

Men så ringe dottern som vanligt att de kastar ut från stället. Men då fick mamman möta på våld ,som är inte van det utan vanlig kvinna ,som levt ett lugnt liv. MEN VAR SÅ CHOCKAD DEN GÅNGEN, men dottern klarar sig, som tur var. Men sorg efter den gången, genom att mamman såg bara dottern, och blev livrädd den gången ,men måste krypa till sin dotter, men kan inte ens ta sig dit ,genom att mamman hade en galen polis över sig. Men slog och slog mamman så hemskt, men skulle bara hjälpa sin dotter med jackan, som hon är så himla rädd om. VI HAR ETT GALET SAMHÄLLE IDAG.

Men måste ta ut jackan från stället då. Men ser allt blev en galen kväll ,som är ett hemsk minne från båda två, som har bara våld i samhället. Men polisen gick inte ens fram lugnt ,och frågar kan vi hjälpa till ta ut jackan. KAN INTE ENS DEN LILLA BITEN HJÄLPA MÄNNISKOR, VAD HAR VI POLISEN TILL???????????

Men drog ner mamman och slog henne ,så illa den gången. Men har inte haft våld i familjen, utan kommer från en familj, som sköter sig i samhället då. MEN VEM SOM HELST KAN RÅKA ILLA UT ,SÅ LÄNGE VI HAR VÅLDSAMMA POLISER.

MEN MÅSTE ANMÄLA DEN HÄNDELSEN. Men fick anmäla två gånger. Men tog foton genom att visa upp, men måste sätta åt galen polisen ,och vakten som är farlig och galen.

Men pratade med folk efter galna polisen ,och vakten måste anmäla det, genom att ingen fattar vad som hänt ,som vet vem vi var. Men känner dem ,men fattar inte vad som hänt dem. MEN HAR ETT BLINT SAMHÄLLE ,NÄR POLSIEN OCH VAKTEN KLARAR SIG. MEN STÅR FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET. Lär sig att slå folk. Men kan klara sig undan som är så fel.

MEN MAMMA FICK RINGA FLERA GÅNGER BROTTSOFFERJOUREN, men sa att folk har problem med polisen, men försöker anmäla den händelsen. Men de sa polisen är svårt att gå emot, även om de gör så mycket fel i samhället. Men var van, att polisen var inte normal ens.

Men såg att vi har blivit utsatt för polisen när vi ska hämta en jacka. Men sa till dem, har svårt att se polisen på teven. Men det får man leva med enligt dem. Kan ta ett tag, att får bort det ,genom att jag skrek och var chokad den gången. Men sa ,att antingen är man tyst eller skriker när man är chokad. MEN POLISEN TAR INTE ENS HÄNSYN, MEN SER NI VÄRLDEN FOLK LEVER I.

Men folk  blev så himla chockad den gången. Men en Jacka men vad har ni för polis i Sverige. Men vi har galningar i Sverige, inget land att flytta till ens ,så länge de gör inte rätt. Vem som helst kan bli utsatt för polisen kör med våld. Men slår och tror att de är en sten de slår på då. Jag fick höra mycket från BROTTSOFFERJOUR MEN POLISEN ÄR GALEN I SVERIGE. Men har inte rätt att misshandla människor, som är normal och är ingen brottsling de håller på med. Men galen och tokig var hon.

Men det är Sverige idag. Men ni som har barn är inte kul ens, när man blir så utsatt den gången. VAR BARA MAMMA ,SOM SKULLE HJÄLPA SIN DOTTER. VI MÅSTE HJÄLPA BARNEN DÅ ,MEN HAR TOKIG POLIS OCH BLIR SJÄLV UTSATT. Men polisen kör med våld. Men vi anmäler, men får tillbaka ,men lurar folk när inte ens polisen var där ,när hon skulle dit. Polisen anmäler, men även vakten.

Men vakten tog tillbaka. Men vakten skulle egentligen ersatt dottern. Men även polisen skulle sluta som polis. Och ersatt mamman, men hon fick böta, så galen är polisen. När polisen skulle betalt skadestånd, genom att mamman har en kropp ,som fungerar dåligt. Men börjat hos sjukgymnasten, som kunde knappt röra kroppen på henne, genom att hon har så mycket skador i kroppen. Men gör ont när han skulle känna på hennes kropp. MEN HON OCH DOTTERN SKULLE FÅTT SKADESTÅND, GENOM ATT DE BLEV SÅ SKADAD DEN GÅNGEN.

Men polisen tog inte ens hänsyn ,utan slog fast hon sa, ”kan du släppa mig ,genom att har ont i kroppen.” Men lyssnar inte ens fast hon bad släpp armen. POLISEN SLÅR PÅ ALLT, HAR PROBLEM MED KROPPEN. MEN LYSSNAR INTE ENS DÅ. SKRIKER HAMNAR I CHOCK SKREK HELA NATTEN DÅ.

Men polisen drog hela tiden i armen , men även körde fula knep att slänga upp mot fönstret. Men skrek, men gjorde ont i kroppen. Men dotterns pappa stod längre bort, och pratar med polis ,som hade ljust hår, mens andra polisen slog och slog. Men han kom aldrig fram, och hjälpte henne ens. MAMMAN VAR RÄDD HELA TIDEN OCH SKREK PÅ HJÄLP.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 243580789b6dd47d3fab90a1904a562e.jpg

MEN ALLA SKA NER TILL TINGE Men polisen som slog som hade svart hår med hästsvans, var inte ens där.

Hon satt inte ens där. MÅSTE VARA LEDIG DÅ. Men polisen sitter inte ens där när de ska förhöra henne då.

Men mamman var där med dålig advokat. Men ett skämt till advokat ,som var till och med rädd att hjälpa till. Men satte emot allt när mamman måste ta in extra hjälp. Men fick bråka och ta in vittnen. Men förklara, hur rädd hon blev efter den gången. MEN INGEN ADVOKAT NI SKA TA HJÄLP AV ,GENOM ATT MAMMAN FICK VARA ADVOKAT SJÄLV. Hon var rädd för allt ,men fick ingen hjälp ens. Men sätter dit en annan polis. Men skrev och frågar advokaten efteråt.

Om de får göra det, eller var upptagen just då??? Sätta en annan polis. Men var så nervös som satt för henne. Men svårt att berätta händelsen när rätta polisen var inte där. Men var innan och skrev upp, vad som hade hänt den gången. MEN HAR DÅLIGT MINNE. Men hör hur de hittar på ,och ändra om sin version ,genom att de hade vittnen där.

Men den polisen satt och hoppar på stolen. Men har inte sett sån nervös polis förut. Men ska jobba som polis. Men tänkte att nu åker de dit, genom att de ändrar hela tiden. Men domaren köpte det. Men trodde, men nu åker de dit. Men var tvärsäker att de gjorde bort sig. MEN SÅG INTE ATT POLISEN LJUGER ENS. Men var så säker ,men hör hur de ändrar om hela tiden. Men svarar så snurrigt ,när polisen som satt på stolen och hoppade då. HON VAR NERVÖS, men måste gå för annan polis kan bli upp och ner berätta händelsen. Men henne känner inte till ens. Hon var inte med den gången. Men ändra minns polisen som står längre bort. Hon var ljus, genom att såg pratade med honom. Men var ljus polis som satt mitt emot henne. Men hade tofsar i håret. Men skulle vara lik henne snoddar i håret. Men satte snodden på sidan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-vc3a4ntan-tc3a4r-pc3a5-mig-birgitta-andlig-inspiration.png

MAMMAN MINNS SVART HÅRIG POLISEN ÄN IDAG, GENOM ATT DET GÅR INTE SUDDA BORT HEMSKT MINNE ENS. Kan inte glömma henne ens, genom att hon såg henne på stan, fast det var inte hon. Men såg kvinnan med uppsatt hår hästsvans. Svart hår. Men har tunt hår. Men satt ihop med snoddar. Men pratade med sina barn om henne. Men hon såg polisen på träningen. Men var tvärsäker. Men slutar nästan och tränar då. Men sa, kan inte vara där, genom att polisen tränar på andra ställen.

MEN DET GÅR NÅGRA ÅR ,SÅ BLEV DET EN SMÄLL IGEN FÖR MAMMAN OCH POLISEN. Men sitter hemma i lugn och ro och ska fixa med advokaten. Men skulle sitta där och där, genom att hon är känslig, och vill ta med en stol att sitta på.

MEN DET HÄNDE, SÅ MYCKET EFTER TVILLINGSJÄL DÖK UPP BARA PROBLEM FICK HON .Men såg inte det när hon träffar han.

MEN HAN TAR INTE ANSVAR ENS när han börjar med henne, då måste han egentligen ta ansvar ,genom att han har en energi ,som gör henne sjuk när han lämnar Facebook ,men kommer och går när han blir sjuk ,har de sagt. Men jag blir drabbad hela tiden, det ena än det andra tar som aldrig slut för henne.

Men ringer på dörren ,men mamman öppnar dörren utan att tänka på vem som står utanför dörren. TVÅ POLISER SOM VAR GALEN ,MEN VILKEN OTUR MAMMA HAR. MEN HADE TÄNKT LEVA LIVET. Leva lugn och ro och mysa, och tända ljusen och meditera, som hon gör varje morgon. Men brukar ta tid på sig, att fixa så mycket innan hon sätter sig vid datorn. Men äter och gör sig i ordning.

MEN POLISEN TOG INTE ENS HÄNYN TILL MAMMAN. Men två poliser som ena dottern hade ringt, och skulle be om hjälp ,genom att mamman blev dåligt, och kan även förlora sin lägenhet. Men sjuk känner att livet är förbi. Men vill ingenting, genom att sociala sagt NEJ, att hjälpa till med lägenheten. KAN INTE LYSSNA PÅ KVINNOR RÅD ENS. Men kommer två damer och bara stökar till för henne då. Men hitta på så mycket tok som fungerar dåligt.

Men hon känner att det är svårt att ta tag i sociala igen, genom att pappan till hennes dotter bråkar hela tiden. Men varför ska du ha hjälp. Men varför alla varför och arg, men blev sjuk att agera då. MEN SATT SJÄLV ,MEN VILL BÖRJA OM ETT NYTT LIV. SOM VERKAR VARA SVÅRT.

Men sitter ensam ,men igen agerar att ringa andra kvinnor från sociala. Men första två unga kvinnor från social kan hon inte ta, genom att hon har företag. Men visar hur hon kan göra ,som går inte. Men ung, men hittar på så mycket tok. ALLT BLEV SÅ GALET DEN GÅNGEN.

POLISEN KOMMKER OCH FÖRSTÖR MAMMANS LIV GLÄDJE . Hon tänkte skilja sig bo lite lugnare liv. Hon såg att hon vill hitta en trygg man att leva med ,genom att hon börjar se, han hon lever med.

MEN POLISEN JAGAR MAMMAN I LÄGENHETEN. Men säger till har inte tid att prata med dem. Men sätter sig inte ner och pratar ens. Men frågar inte ens, fast hon visar att hon satt och jobbar med datorn. Men säger hela tiden, att hon hatar poliser och rädd dem ,genom att de slår folk.

Hon minns från förra gången. Men tar ingen hänsyn. MEN HÅNAR HENNE HELATIDEN. Men tar igen hänsyn. Men polisen river i kläder ,och öppnar skåpen där hon har sina kläder. Men bråkar om det ena än det andra. Men mamman säger, att hon är rädd för dem.

Men börjar slå henne hela tiden. Hon ligger på golvet. Men sätter på hemska saker på hennes handled ,som kommer säkert skada dem, genom att hon har problem med armarna och händerna. HON HAR INTE STARK KROPP, SOM POLISEN FATTAR INTE ENS ,NÄR DE GÖR SOM DE GÖR. Men har ont där. Men tar inte ens hänsyn till henne. Men pratar så mycket skit ,och var arg och irriterad när de kom till henne.

Men Hänger henne i morgonrocken. Men bar ut henne barfota utan skor. Men var kyligt ute. MEN POLISEN SÅG INTE KROPPEN HENNS GENOM ATT DE SKADAR DEN. HON HAR DISKBRÅCK OCH SKOLIOS PROBLEM MED BÄCKEN. Hon har problem med kroppen och nacken, men ingen hänsyn till det. Har mycket ont i handleden ,men ingen hänsyn tar svinen då. Men sjuk var polisen som gör så.

Men två poliser som ska ens jobba mer. Sluta sitt arbete. Men får jobba och slå ner oskyldig människor. Men får göra som de vill. Men har ingen anledning att göra det ,när beter sig som svin, då undrar man vad de har i huvudet svin svin ,som kommer och ska hjälpa mamma. Men svinen slår mamman svinen. Men är det den hjälpen vi ska ha i samhället då. NEJ SÅKLART. MEN STÄDA BORT SVINEN DÅ. MEN TA IN BRA POLIS DÅ.

Men polisen var så otrevlig den gången. Men satt och pratar så mycket skit om det ena än det andra när hon satt i bilen. POLISEN VAR SÅ ARG PÅ HENNE ,genom att han skulle egentligen hämta sin son. Men pratar med sin fru om dagis. Men var så arg ,och sa fula ord till mamman. Men blev sjukare och sjukare skit prat de kör med. Men mamman var randig på benen och armarna var skadad. Men svullen. Men tog kort som lärt sig genom att visa upp vad som hänt henne. VAN ATT TA KORT NÄR MAN HAR SVIN I SAMHÄLLET.

TRYGGA HEM SOM VAR MIN BORG DÅ.

SKÖNT ATT KOMMA HEM ,MEN VAR TRÖTT

Men var så himla sur på barnen håller på med hälsan. RENLEVNAD MÄNNISKA SOM HON VAR. Tog inte ens en värktablett, utan lever utan allt, och blir sjuk av allt hon ser.

HAR EN ANNAN SYN PÅ ALLT. LÄRT SIG . ARBETAR MED HEALING ALTERNATIV VÅRDEN. FRISKVÅRD.

HON TAR HJÄLP FLYTTAR UTANFÖR STAN. Men har problem med tvillingsjäl som stökar till för henne. FOLK SKA INTE ÖNSKA SIG DET. Men hennes man tillhör tvillingsjäl protection.

Mamman frågar kan jag få bo hos dig en stund, tills hennes man fixar till det. Genom att Jonas stökar till allt för henne. HON VET IDAG HUR HAN ÄR ,MEN RÄDDA MAMMAN BLEV PROBLEM. Hon fick rädda han.

Hon måste gå tillbaka till sin man. Mamman måste flytta till ett ställe hon gillar inte alls. Men har med GUD att göra, då kan man få problem, genom att han börjar med Sverige. Han såg Jonas. Han har enorma problem ,som hon inte sett. Hon sitter och hjälper han. Höll på med boken ,som han stängde, genom att Jonas har svårt med samarbete.

Han har sociala problem han har svårt att fixa saker och ting. Hon såg inte det då. Han har problem att få rätt hjälp. Genom att folk kan inte se han. Mamman tror han kan allt som är fel. Hon tittar inte så mycket, även om hon var hem förut till han. Men kan välja så hemska platser. Men den här platsen han bor på är okej. MAMMAN HAR ETT ANNAT MÅL ATT LEVA LYCKLIGT.

Hon fick ingenstans att bo när Jonas skulle vakta hennes hem, eller hålla koll på henne. Men order från högre ort. Genom att hon bryr sig inte om sitt hem när tvillingsjälen var inte hos henne. Men lever inte ihop, som stökar till för henne. Men försöker dra sig undan, såg en massa med honom. HON KAN INTE DET ,GENOM ATT DE ÄR KOPPLAD TILL VARANDRA. Men andra blir lidande för det.

Men såg han innan han dök upp. Men kände oro redan då. MEN SÅG HAN INNAN HAN DÖK UPP.

Men såg en man som satt och väntar på henne. Men hade mörka ögon och mörkt hår. BILDEN KOMMER OCH GÅR. Men bilden blinkar till, men såg en man som satt och väntar på henne. Men kände bara oro. Men pratar med en vän om han. Hon fattar inte vad hon ska möta på. När du är så rädd. MEN HAN DÖK UPP ,MEN SÅG ALDRIG DET ,SOM JAG VAR RÄDD FÖR. Han visar bara kärlek den natten han dök upp. 2016-01-07 ,men bara kärlek gav han henne. Facebook men sa, ”sorry” och ett hjärta till henne. Han ville prata med henne. Han visar tendenser att han hade känslor för henne. Men hon fattar inte det så snabbt. Men kunde även gråta genom att han känner så mycket kärlek för henne.

Hon fattar inte att han kan känna så snabbt kärlek. Han sa en gång, när han bara ringde henne. Men fattar inte varför, han älskar henne så mycket. Han har så mycket kärlek till henne. MEN STÄNGER FACEBOOK NÄR HAN BLIR SJUK. MEN KOMMER TILLBAKA, OCH GÅR OCH TILLBAKA

MEN MÄNNEN KAN KÄNNA KÄRLEK.

Hon hamnar i en värld ,som ingen kan drömma om. Mamma satt i en drömvärld med kärlek, och gav allt den natten. Men hon var kontrollerande, genom att hon har varit med förut. Men tog ett tag innan hon släppte in han. Men känner känslor, men var inte ärlig på en gång. HAMNAR I DRÖMMARNAS VÄRLD, SOM ÄR SVÅRT ATT TA SIG UR.

Men var rädd att säga, att hon fick känslor för han. Men känner äkta kärlek. HAN SA, DU ÄLSKAR MIG MEN VAR TYST. Men växer och han tjatar kom till mig hela tiden genom att min värld blev stress värld. Men vill till han, men satt med lägenheten. Men visste inte vad jag skulle göra ens. Men kan man vara så ful be hennes man vakta den??? Hon blev så himla stressad att förlora sin lägenhet som hon älskar. HON VILL ÅKA TILL ENGLAND.

Men folk var dålig att hjälpa henne. Men dottern hade sagt till att skydda lägenheten. Men hon blev sjuk av all stress från folk runt sig. Men hon hade tänkt en annan väg ,men ingen lyssnar på mamma ens. MEN ALLT BLEV ÄNNU MER PROBLEM MED ALLT. Men folk var dålig att respektera henne, som är van innan att folk gör det. Men då var det bara problem när måste ha extra hjälp, att skydda lägenheten som hade lagt extra pengar på den.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.png

HON FÖDDES LUGN FRIDFULL TILL JORDEN, genom att hon var lugn och hatar våld. Men har inte ens levt med våldsamma män ens. Men kunde vara arg, men ingen våld, som polisen har skadat henne så mycket idag.

MEN EFTER DEN ANDRA HÄNDELSEN. Hatar poliser idag. Men minns bra poliser, som gör inte som polisen gör idag. Kunde gå och prata med dem. Men kunde prata om barnen ,utan att de visar konstiga saker ens. Men polisen var snäll långt tillbaka, nu är det galningar i samhället. MEN FÖRR DÅ KUNDE FOLK PRATA MED POLISEN MEN INTE NU.

Men åker hem, men allt blir lugnt mamman är skadad av polisens misshandel. Men hon lever i skäck en tid när hon kommer hem. Men hör ljud i lägenheten eller från grannen eller folk i trappen, hon blir rädd när hon har blivit utsatt för polisen. Polisen kör med våld i samhället. Men vill inte möta på våld igen. VILL BARA VILA OCH TA EN DAG I SÄNDER. BARA GÅ RUNT HEMMA, SOM ÄR HENNES BORG OCH TRYGGHET.

Men ringer på dörren ,men känner oro. Men det kommer från hemska minnen från polisen. Men hon fick först skadan från jackan, men sen fick hon skadan från lägenheten. Men vad tror ni hur det känns för henne, som är född lugn. Har inte problem utan jobbar och sköter sig i samhället. Men första våld hon möter på från polisen. Men levt ett liv utan våld. MEN LEVER ETT NORMALT LIV UTAN VÅLD, hatar män som slår. Men har aldrig sökt dit ,utan levt med män som slår inte, som polisen slår och förstör henne.

NÄR HON SKA SKYDDA SINA BARN, DÅ BLIR HON DRABBAD JACKAN OCH LÄGENHETEN. Men hon blev ett offer för polisen.

MEN HON RINGER ALDRIG POLISEN.

Hon ringer aldrig en polis ,genom att hon har lärt vem som slår, och då ringer man inte ens om barnen har problem. Hon letar själv eller kollar upp dem. Kan även skada barnen när man sett hur de gör då. MEN POLISEN HAR INTE SNÄLLA HÄNDER. PRATA ,DÅ MÅSTE GÅ EXTRA KURS FÖR DET FÖRSTÅR UNGDOMAR.

MEN RINGER INTE ENS POLISEN OM HON BLEV HOTAD ,som folk blir idag från invandringen. Men skulle aldrig lyfta mobilen och ta hjälp av svinen ens, utan hon skulle föröka ta sig ifrån. Eller går man inte ut ,genom att slippa bli drabbad då.

Men Sverige har problem med invandringen, men hon skulle inte ens lyfta mobilen ,GENOM ATT HON LITAR INTE PÅ POLISEN, om de gör rätt ,eller så åker hon dit, genom att sett att polisen kan göra grova fel i samhället. Men hon litar inte på polisen ens.

Men får hon någon rättvisa för allt som skadat henne??? Men önskar det, genom att polisen måste ha när de har med brottslingar att göra då. Men hon lita inte efter den här tiden ,hur ska hon ta hjälp när hon vill ha lite hjälp??? Hon vet inte om de ser rätt ,och hon blir drabbad ,genom att vi har en blind polis som bara stökar till. Men bär pistol, men kan även skjuta ner barn ,som har problem från födseln. Men litar inte på polisen när man ser på teven vad som händer oskyldiga familjer blir utsatt för polisen. KAN VARA ORLIG FÖR FOLK SOM MÅR INTE BRA MEN SETT GÖR FEL ,OCH DÅ VÅGAR MAN INTE RINGA DEM. Men är rädd om sina nära och kära. Men vet händer polisen har då. Gör ont.

MEN MAMMAN TROR ATT ALLT ÖVER ATT BLI MISSHANDLAD NÄR DET HÄNDER IGEN. Men vad har mamman gjort när polisen dyker upp igen.

Men ingenting såklart hon sköter sig som vanligt om sitt liv ,MEN INTE POLISEN KAN SKÖTA SIG SOM VANLIGT utan ringer på en dörr, som hon hade flyttat en liten stund när hon blev utan hem när ingen räddar hennes lägenhet.

Familjen var dålig att skydda lägenheten mot att den föll den gången ,som hon lade så mycket extra pengar på. Men sociala sa NEJ den gången. Hon hade bara problem folk runt sig den gången. MEN DET VÄRKAR SOM ALLA SOV DEN GÅNGEN NÄR HON MÅSTE HA RIKTIG HJÄLP.

Men mamman måste skydda sig själv, även om livet blev inte som hon hade tänkt sig. Men tror att livet skulle bli bra att lämna han, som blev inte som hon tänkt sig. Hon fick dåligt hjälp, genom att Sverige har problem att hjälpa folk när har kris i familjen. URDÅLIG HJÄLP FICK HON. HON SATT SJÄLV MED ALLT.

MEN MÅSTE VARA ENSAM HEN TID, men möter en lugn man. Men måste ha hjälp, genom att levt destruktivt förhållande. Men är sliten, men går ofta tillbaka tillvarandra ,och kan leva hela livet ut. Men par kan stanna kvar ,genom att känner sig trygg med varandra då.

Men mamma har full koll på familjen, genom att hon får gå tillbaka igen till sin man. HAN MÅSTE TA LÄGENHETEN. Men säger till han, att ta lägenheten ,som din mamma ger dig. Men han vägrar ta den. Men han måste prata med andra, som ska dela på lägenheten. Det är en insatslägenhet. Men ska dela pengar med andra då. Men hans mamma fixar det ,så han kan ta lägenheten, genom att alla barnen var död. MÅSTE SKYDDA OSS.

Men var bara han kvar, men har barnbarn att dela med då. Men de gick med på allt, genom att mamma har fått sett till allt när det gäller att skydda han, och även sig själv. Men är van att skydda allt, GENOM ATT HON SOM STYR ALLT när de har dåligt runt sig. Han kan inte fixa allt, utan hon tar över och tar lägenheten, genom att skydda sig själv.

Men det är inte som hon önskar, genom att hon fick lämna en lägenhet ,som var nyrenoverad från topp till tå. Men ingen var pigg att vakta lägenheten ,fast hon hade folk som var upp och kollade henne. JONSAS SÅG ALLA HYROR FÖRSVANN MÅNAD EFTER MÅNAD, men sa ingenting, hur går det. Men hon satt själv med stressen, att förlora sitt älskade hem. Som var hennes borg och kärlek Känner sig lung på en gång kommer hem. Men hon har inget val, än att bo fel ett tag genom att hon måste skydda sig då.

Men smällen med polisen dök upp igen, genom att hon bodde ett litet tag hos Jonas, genom att skydda sig, och tak över huvudet. Men Sverige är urdålig att hjälpa till, men fick sitta och hjälpa Jonas, som blev bara bekymmer, genom att hon ser idag hur han är då. Men klev in i helvetet, utan att fatta hur han är som människa. Men hjälpa han, som låg utanför samhället när man kommer dit. HAN MÅSTE MYCKET HJÄLP.

Men fick en chock hur han lever och bor. Men ska leva i det var inte hon önskar. Men kommer överens att hjälpa han. Jonas fick sätta igång. Bredband och annat som han gör fel. Men han har inte koll på saker och ting utan gör fel. Men är arg när man ska hjälpa han. MEN MÅSTE SITTA OCH SE HUR HAN ÄR GENOM ATT FÖRSTÅ HAN. Men tål knappt man går över golvet. Men går med öronproppar hela tiden. Men sa till om det. Men stress från grannarna, men var tyst hos han. Men han retar sig på svarta människor ,som Nälden är proppfull med idag. Men invandringen är så.

Men kollar på dem, men såg inte problem med dem. Men det fanns så lite av det. Han under honom var bra och trevlig, men sa du kan bjuda dem??? Nej ,han tittar styggt på henne. Ibland är det bra att ha bra grannsämja. Han brukar känna sig utstött. Men ser hur han är bland folk. Men tänkte han kan ändra sig. HAN ÄR TJURIG OCH VÄGRAR. Men bor granne ,då måste man få det att fungera då. Men behöver inte vara bästa kompisar ,men kan ändå ta hjälp ibland från varandra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg

NÄR HON SKULLE HJÄLPA JONAS DÅ BLEV DET STORA PROBLEM FAST KOM ÖVERENS. Men han skulle betala en liten summa varje månad under 1000:-. Hon tar mycket mer i vanliga fall.

Men han fick fixa mat till henne. Men hon lånar ett rum av honom, genom att sitta och skriva och kolla upp han. KOM ÖVERENS OM DET.

Hon måste se hur han fungerar då, genom att se alla fel han gjort ,när han har svårt att ta sig fram i samhället, genom att han vill leva på musiken, som är problem för honom genom att så mycket har gått för långt. HAN SITTER FAST.

Men måste hitta andra lösningar till han. Han kommer ingen vart ens när han gör fel hela tiden. SATT OCH KOLLA DET.

Men måste ha tid för att äta, som blev problem när krockar i köket. Jonas har problem att jobba ihop. Han stod vid spisen ,och hon skulle fixa sitt. Men det fanns ingen vänlig ton mellan dem. Hon tänker måste flytta när hon ser så knäppa saker. Hon ska även hjälpa han med hans hälsa ,som inte gjorde som andra gör. HON SA TILL OM DET. KAN INTE VARA TYST.

Jonas står bredvid henne. Men han är så irriterad och arg på henne. Han skulle fixa mat som äter dygnet runt. Men Jonas hoppar jämfota, men ser benen rör sig på honom. Men han gjorde så ibland. Men hon blev rädd har inte sett det hos någon. Han hoppar med båda benen, men ser fötterna hoppar då. HON VAR CHOKAD, MEN ALDRIG SETT DET ,MEN SA INGET TILL HAN DET KÄNNS PINSAMT.

Men tänker måste ta sig från honom. MEN VAD HAR GUD SATT HENNE I FÖR PROBLEM, den killen har problem att ta hjälp. Han fick en massa saker av henne. Hon gav han lite glädje med hyllor skåp från Billyhyllan, som är bra att ha till filmer och dvd. Han hade allt i förrådet filmer och skivor. Han kan fixa sitt hem, som var inget hem ens. Han fick en tevebänk ,genom att han hade inget att ställa teven på. VAR HENNE SAKER HON GAV BORT TILL HAN. Litet bord som han tog till det.

MEN KAN DELA MED SAKER. Han har ett förråd med filmer, istället för att ändra om sitt hem. Han gillar gamla filmer och musik. Men hon skulle ge mer ,men det blev inget mer. Hans hem är ingen som vill komma till. Men kan ändra om så folk vill hälsa på.

MEN JONAS TJORVAR TILL DET OCH BLANDAR IN HENNES BARN OCH MAN. Han vill inte ens betala den lilla summan. Men hennes barn och man ska inte betala hans sittningar healing ,som han tar av mamman. Men med healing, och se igenom allt han måste jobba med, då ska de inte blandas in med pengar. Jonas måste betala haft skulder till mig. Men har varit för snäll, men fått mycket gratis av mig. Jonas kan sitta länge när han ska ha hjälp. Men har varit för snäll, men struntar i tiden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är painting-by-austrian-artist-hans-zatzka-1.jpg

Men kan inte lita på Jonas ,genom att han glömmer vad han sagt. MEN HAR INTE VARIT MED OM DET ENS, ATT FOLK GÖR SOM HAN GÖR.

Men är besviken på han när han ljuger och hittar på. Men hon hatar folk ,som hittar på, och leker sin egen lek. MEN KÄNNER OBEHAG FOLK SOM LJUGER OCH HITTAR PÅ.

Känner sig inte trygg ens. Kan inte umgås och hjälper dem. HAN HAR PROBLEM SETT NU. HAR STORA PROBLEM SOM UPPTÄCKTE NÄR VAR DÄR. Men hans liv tråkigt liv.

Men konstigt att han kan jobba när han ljuger så mycket.

Men det har jag inte sagt. Men han glömmer allt, som är jobbigt för henne. Men har lärt ett knep, genom att hon kan hamna fel ,när han säger en sak. Men säger en annan sak till folk. Hon blir galen på han, genom att han ljuger och glömmer allt som är viktigt. MEN KÄNNER HAN ÄR FARLIG NÄR HAN HÅLLER PÅ SÅ. Kan inte räkna upp allt, som stökar till för henne. Jonas glömmer även saker som är viktigt.

Men stökar till för henne. Jonas är svår att be om hjälp. Men plötsligt hade han ingen aning om det. Hon hade pratat förut om det, men då hade han ingen aning om det. Han är jobbig när man vill ha hjälp. MEN HON BLIR TRÖTT PÅ ALLT. KAN INTE LITA PÅ HAN.

Jonas som ska ha mycket hjälp. Men mamman är så arg på hans sätt ,men han är inte kul att hjälpa ens. Men såg att klarar det GUD såg hans pengar. Han såg att han fixar det. Jonas stökar til mammas ekonomi. Hon tog som arbete, fast det var lite pengar då. Ibland har man inte så stora val ,att leva på lite pengar ,genom att lägenheten gick i backen för henne. MEN MÅSTE ÄVEN ÖVERLEVA.

Det finns skulder långt tillbaka ,som kommer från Jonas. Jonas har stökat till för hennes ekonomi ,så hon måste prata med sociala. Hon får inte pengar hon ska ha nu. HON HATAR ALLT SAMARBETE, GENOM ATT HON BLEV DRABBAD NU ,FOLK SOM KAN INTE GÖRA RÄTT. Hon är van att göra rätt. Jonas tänker inte ett dugg han lever i sin värld. Men ingen hit att jobba och hjälpa han genom att han stökar till allt.

Han har problem med allt, men hon fick sätta igång hjälpa honom med allt när hon kommer dit, då fick hon en chock när hon såg han höll på, att hamna utanför samhället, han har problem med mycket saker. Men får hjälp en tid. Måste städa upp då. MEN HAN SKULLE FÅ HJÄLP EN TID, GENOM ATT HAN HAR SVÅRT, ATT FIXA ETT SAMHÄLLE SOM ÄR IDAG.

MEN MAMMA SA FÖR MYCKET TILL SIN YNGSTA DOTTER. ANDRA BARNEN VAR INTE PIGG ATT HON VAR DÄR. Jonas är inte så snäll ,men sa för mycket hur det var där. Men sa, ska fixa hos han ,och sa för mycket till dem. Men hon har sliten kropp, och fel hem för henne. Men städa till honom blev fel när hon ska ta hand om sig själv.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är barn-i-samhc3a4llet-birgitta-andlig-inspiration1.png

Men yngsta dottern blev sjuk på allt. Hon mår dåligt efter lägenheten förvann, genom att hon brukar gå till mamma när hon mår inte bra. Men brukar sova hos sina föräldrar. Men hon är känslig ,och behöver skydd som ingen verkar fatta då. MEN FICK PROBLEM MED SIN DOTTER NÄR HON FÖRLORAR DET BÄSTA I LIVET LÄGEHETEN. Men måste hitta ny, som har problem, genom att samhället är knäppt idag.

Dottern är född känslig ,och kan bli sjuk om mamman är dålig. Dottern går in i krig som hände nu. Hon måste få tillbaka sitt liv familjen blir samlad igen. Hon måste komma och gå. Familjen är extra viktigt för henne att må bra. FAMILJEN MÅSTE VARA TILLSAMMANS IGEN.

POLISEN DYKER UPP HOS MAMMAN IGEN. Men ena dotter vill ta mamman därifrån. Men sa, att hon måste vara där ett tag, genom att hennes pappa sa, kan du sitta där ett tag, jag måste fixa en del. Men sa JA till det. Får sitta där ett tag. Men trivs inte där långt från stan. Men vill att de kommer och hjälper mig normalt utan våld från polisen. BLIR INTE ENS GLAD ÅT DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är julen-c3a4r-inte-fc3b6r-alla-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN FICK PROBLEM MED TVÅ POLISHÄNDELSER TILLL FRÅN JACKAN. MEN JONAS SKYDDAR INTE MIN LÄGEHET. Mamman blir så skadad av hemskt mörkt samhälle när man ser hon drabbas igen. MEN HATAR ALLT MED POLISER.

Men så ser mamma två långa poliser dyker upp, men ringer på hos Jonas hon skulle bo ett tag, genom att skydda sig själv.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d4bd95a6c45883d94c22ebb97a3f68a6.jpg

MEN SER LÅNGA POLISEN KOMMER NÄRMRE OCH NÄRMARE, MEN RÄDD BLEV MAMMAN. Hon vet vad som kan handa med polisen.

Hon såg gick tillsammans i snabb takt mot Jonas hus. MÅSTE SKYDDA SIG.

Men mamman blir så himla rädd, och tittar att fly från Jonas. Men letar efter fönster ,men alla var stängt då. Men sprang runt i skräck den gången. Men så sjuk och ont i magen, att nu kommer hon bli misshandlad igen och igen. När ska det ta slut den hemska tiden sen hon förlorade lägenheten ,då hamnar hon i mörkret på en gång. HAR INTE PENGAR ATT ÖVERLEVA ENS. FÅR FRÅGA HELA TIDEN.

Men det handlar om långt tillbaka. Tar kunder ibland. ARBETAR SOM MEDIUM , MEDIAL RÅDGIVNING. HEALING.

MEN POLISEN VET INTE VARFÖR HON ÄR RÄDD KOMMER FRÅN FÖRSTA MÖTET MED VÅLD. Men skulle den kvällen hjälpa sin dotter ,då fick hon möta på första mötet med våld. Hon söker aldrig män som slår ens. Men polisen slår henne, och då drabbas hon den natten PTSD Posttraumatisk stress. Hon satt hela tiden och skrek och chockad. Men kunde inte sluta skrika då. Var rädd den gången när polis tjejen misshandlar henne. Men den natten skadar polistjejen livet fick PTSD den natten.

MEN VAR UTAN ENERGI NÄR DE KOMMER GENOM ATT JONAS BRUKAR FÅ HJÄLP OCH HEALING, VI GÅR IGENOM MED HONOM. Men hon kan bli så himla trött ,och måste vila, men utan energi efter den gången hon satt och gick igenom med Jonas. Men det är jobbigt att att ta jobbet, genom att energin har man till att kunna leva. Men efteråt ,då kan det bli problem genom att hon är trött.

Men alla som jobbar med den sidan blir trött, och måste vila. Jonas brukar ta energi från henne. Men känd att ta energi från andra då. Han är duktig på det. Men hört från andra tar energi från folk blir trött av han. Hon har tyckt synd om han. MEN TYCKER INTE SYND OM JONAS NÄR HON SER HAN IDAG.

Men då blev det bara poliser och poliser ,som är galen. Men hade inte ens pengar att betala mitt hem när sociala sa NEJ den gången. Men får skador från folk hela tiden. När ska allt ta slut ,genom att livet blev värre och värre när folk är dålig att skydda min lägenhet. Men blir misshandlad av svinen polisen . Men har aldrig upplevt det förut. Hon har väl inte kvar händer snart. Armar har inte stark kropp, som de slår på. Ser hälsan född med fel. Men vem ersätter kroppen om de går för långt svinen. MEN LÅNGT TILLBAKA BRUKAR HA BRA POLIS. MEN GALNINGAR IDAG.

Men har skilt sig förut. Men nu blev det bara problem när GUD VÄLJER JONAS ,att han skulle se till henne ,som kan knappt ta hand om sig själv. Men är så sur på allt, som har haft förr bra liv. Men nu bara tok folk runt henne. När ska det ta slut. Helvetet på jorden.

Men mamman säger, att hon är så himla rädd för polisen från första stället med jackan. Men sen lägenheten, så rädd att bli misshandlad. Men lyser skräck i hennes ögon när hon ser två långa poliser dyker upp. Men hon får skräck springer runt ,genom att mamman börjar få nog från misshandlade poliser. SÄTTER SIG INTE ENS NER OCH PRATAR GENOM ATT YNGSTA DOTTERN FÅTT FÖR SIG SÅ MYCKET. Men sätter sig inte ner och pratar utan ringer in hemska poliser, som en av dem hade gått en längre väg och kan folk. Men han kan inte folk när han gör så. Han hade även jobbat med människor. Men när han tog mamman, då blev hon sjuk efter han. Han skulle sett när hon sa, att hon var rädd för polisen. Men satt inte ens ner.

Hon har märken på armarna från andra gången, och hon är rädd för våld, så hon blir rädd. Men lyssnar inte på henne att hon var rädd ,som blev sjuk från 2 poliser, som hon blev drabbad av den gången. Men ingen vill bli misshandlad frivilligt. Har fullt med kort från den gången. Men igen ser kroppen hemsk och sliten ut. MÅSTE VARA BLIND. Men såg armar sväller och axeln. Men har väl ingen kropp att gå med snart. MEN HATAR POLISEN SOM SKADAR KROPPEN. Men får värk i kroppen har en skadad hand. Som hugger i och kan inte använda den.

Men skräck för henne ,våld för henne ,men får aldrig vila och lugna ner sig. Hon var trött efter mycket jobb ont i kroppen och värk. Men lärt sig att vila kroppen så mycket hon kan. Men polisen dundrar in i lägenheten, men mamman letar efter ett fönster ,som var stängt annars har hon hoppat från fönstret, men gömmer sig i ett rum, genom att hon hatar poliser som slår och misshandlad. Men blev misshandlad igen. HAR INTE VARIT MED SOM NU MED HEMSKA POLISER.

MEN HAR FILMAT ALLT, som hände genom att hon är en lugn person ,som vill bara vila och trött och sliten i kroppen. Hon har utsliten kropp från barn familjen. Men född med svag kropp ,så måste ta hand om sig själv. Men har ont i kroppen från den tiden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d4bd95a6c45883d94c22ebb97a3f68a6.jpg

MEN FÖDD MED FEL I KROPPEN. Men fått skolios, men diskbråck small när hon var ung då. Men även magsår magkatarr. Dålig bäcken född med. Men hon klarar sig bra fast hon har ont i kroppen. LÄR SIG ATT TA HAND OM SIG SJÄLV.

Mamman har mycket ont i vänstra handen KOMMER FRÅN UTSLITEN KROPP mycket från att sliter ut sig. Men även över rörlighet, som är född med fel. Men hugger i handen när hon håller för länge med saker då. Men högra fungera att jobba med. Men vänster måste hon hitta på nya saker när hon hittar ,så det passar hennes hand.

Men hon får leva med utsliten kropp. Men tar healing när hon får värk ,då tar hon den hjälpen som hjälper bäst av alla då. HON HAR UTSLITEN KROPP, MEN LÄR SIG ATT TA HAND OM DEN.

Men levt ett rent liv, som gör att hon skyddar sig mot sjukdomar, genom att äta rätt ,men även tar inte ens Alvedon mot värk ,utan tar healing REIKI- HEALING MOT VÄRK. Men använt den andra vägen, att må bra gör inre resor, som gör att hon kan leva bra liv med det.

Men polisen misshandlar henne igen. Men kroppen gul och blå ,men sätter fast saker på hennes händer ,som hon kan inte ens skriva då, men är så chokad av samhället, genom att hon har svag kropp, men har skadad handleden. Men även på andra ställen är hon skadad idag. Hon har ont från dem, som inte kan ta han om henne. POLISEN ÄR SJUK, SOM SKADAR EN KROPP SOM REDAN LIGGER. HON SKULLE SKILJA SIG SOM FOLK GÖR. Men fick världens problem vanlig skilsmässa som folk lämnar varandra då. Men tänker inte prova igen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

VI MÅSTE BERÄTTA OM SVERIGE OCH POLISEN. Det kan hända vem som helst idag, genom att hon var lugn och hade sin familj.

Men levde ett lugnt liv ,tills hon fick problem med polisen. Men kommer inte från våldfamiljer eller relationer ,utan normal människa. Men kan hända er som har barn eller andra saker i Sverige ,som håller på med bara våld i samhället då.

Men vill lägga ut om det ,så ni förstår som tänkt titta mot Sverige måste tänka om. Vi har ett land som kan förstöra människor.

MEN ÄR SVERIGE IDAG SOM MÅSTE BLI EN ÄNDRIG DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.