CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

VI FICK SE EN SKOLKLASS,MEN SATT FULLT MED BARN. Men försöker prata med hela klassen. Men säger till att klasskompisen får vara tyst. Men försöker prata satt en klass med flera barn. SÅG BARN SATT MITT EMOT , men vill prata med varandra, men säger får inte prata ens utan tyst måste de vara.

MEN VARFÖR FICK VI SE KLASSEN OCH CORONAVIRUS? Barnen får inte prata med varandra ens, och måste vara tyst. När barn pratar och öppnar munnen ,då får barnen problem SOM SITTER MITT EMOT. Men ser svart från coronavirus. Ser munnen på barnen är svart när barnen är sjuk. Ser tungan på barnen är svart som är sjuk. Men får inte öppna munnen när de är sjuk, genom att sprider vidare till andra barnen.

SER EN LJUSSLINGA SOM ÅKER RUNT BARNEN. Barnen får absolut inte prata med sina klasskompisar ens, genom att sprider smittan från barn till barn. Ser åker in barnens mun som är nära dem. Barn sitter bredvid varandra, men pratar och pratar och ser hur slingan med coronavirus tar barn efter barn, GENOM ATT 1 AV BARNEN VAR SJUK, SOM SPRED TILL SINA KLASSKOMPISAR, som spred till sin klass, som fick problem med coronavirus.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3d2d2f4dc002d2f03b322868d159aa59.jpg

MEN DET HÄNDER IDAG ATT HELA KLASSEN BLIR SJUK ,GENOM ATT ETT BARN BLEV SJUK. Men är lätt att bli sjuk ,genom att coronavirus är fruktansvärt virus, som måste kolla igenom barnen om de är lite sjuk.

BARN MÅSTE STANNA HEMMA GENOM ATT SKYDDA BARNEN, andra barnen och personal. Men coronavirus är inget att leka med, eller ta det som en kul grej. Men det händer inte mitt barn, utan coronavirus sprider till hela klassen, men är inget att leka med.

Men Sverige har en stor spridning coronavirus, som blir värre och värre, genom att folk gör fel hela tiden. NU HAR LANDET FÅTT DET ÄNNU VÄRRE CORONAVIRUS, SOM TAR ALDRIG SLUT, genom att folk gör fel idag. Men ni såg 1 person kan vara sjuk, men öppnar munnen, då åker andra barnen med, genom att de öppnar munnen och pratar med varandra då. Men folk ska egentligen vara tyst när ni möter varandra, genom att förhindra spridningen som ni såg nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

MEN KAN NI HÅLLA MUNNEN OCH VARA TYST? Men det är så mycket fel ni gör, genom att inte ta ansvar har vi coronavirus, då har vi det, och då måste ni göra som vi visar det, genom att stanna hemma om folk är sjuk eller barnen är sjuk.

GENOM ATT NI VET INTE OM DET ÄR VANLIG SJUKDOM FÖRKYLNING ,ELLER CORONAVIRUS.

MEN FÖR SÄKERHET STANNA HEMMA FRÅN JOBB OCH SKOLAN GENOM ATT SKYDDA MÄNNISKOR. Genom att folk kan inte se om de är vanlig förkylning, eller värre sorten folk får brottas med coronavirus, som hela landet brottas med. Men ni sprider hela tiden coronavirus. Men människor måste lyssna, och gå ihop och hjälpa landet få slut på coronavirus.

Men vi gav ett tips från klassen, vi visar en bild på. Hur coronavirus ökar i snabb takt. Det är till folk, som sprider coronavirus, men måste vara tyst när möter varandra. Men ingen vet vem är sjuk ,så bästa vi gör prata så lite med varandra och håll avstånd. VI GER HJÄLP TILL ALLA, HUR VI SKA MINSKA PÅ SPRIDINGEN. Alla vill bli fri problem coronavirus, men alla vill leva igen.

Alla människor vill bli fri coronavirus, men även folk som går på knäna inom vården och äldre vården. MÅSTE HJÄLPA VARANDRA IDAG. Men sjukdomen är så hemsk för en del människor och andra klarar sig. Men vi måste hjälpa varandra, och ta alvar på det, genom att det är ingen lek ni kör med ,utan måste skydda varandra idag. FOLK MÅSTE TA TAG I DET NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.