BARN UTAN SÄKERHETSBÄLTE- CHILDREN WITHOUT SEAT BELTS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2226714-bigthumbnail.jpg

BARN SATT I FRAMSÄTET UTAN BÄLTE. Barn sitter mellan föräldrarna ,men utan bälte men sitter i framsätet.

MEN VAD HAR VI STT NU?

Vi ser bilen sitter barn i framsätet utan bälte. Men barnet satt mellan föräldrarna. Men åker bil och svänger in på en gård. BARN SITTER UTAN SÄKERHETSBÄLTE ÄR INTE BRA.

Men sätter barn mellan sig. Men kör bil utan säkerhetsbälte. Men åker runt en kurva med ett barn sitter utan säkerhetsbälte ,genom att bilen har inte säkerhetsbälte framtill.

Men sätter barnet mellan sig. MEN ÄR INTE SÅ GAMMAL. Ser räcker upp händerna ser knubbiga händerna är inte så gammal. Kan vara 2 år som sitter mellan föräldrarna. Men sträcker upp sin hand mot en sak i bilen. Men hänger saker där. Men andra kör bilen ,OCH INGEN TÄNKER PÅ FARAN ENS SITTER I FRAMSÄTET UTAN SÄKERHETSBÄLTE.

BARNET ÄR LIVLIG ,och sätter sig på knäna och hänger över framsätet ,och håller fast framsätet med sin hand. Men sätter sig ner igen.

Men bilen åker lite kurvig väg. Bilen slirar lite grann. Kan vara halt ute. Ser snön och halt ute.

MEN VAD HAR VI SETT? Vi ser halt väglag. Men bilen slirar och halt ute. Men bilen åker med barn i framsätet utan säkerhetsbälte. Men bilen slirar och är halt ute ,men måste spänna fast barnen riktigt ,när de åker med barn i bilen.

HALT UTE. Men bilen slirar hela tiden. Men barn får en smäll i pannan åker fram mot bilrutan. Men ser en spricka i framrutan på bilen. BARNET BLEV RÖD I PANNAN.

Men fick en lite spricka i pannan. Blöder lite i pannan. BARN HAR KÄNSLIGT HUVUD. Tål inte hårda smällar, som barnet blev utsatt för då.

Barnen måste sitta fastspänd även om ni åker en kort bit ,så måste ni sätta fast dem när åker bil. KAN ÅKA MELLAN GÅRDARNA.MEN FOLK SOM BOR PÅ LANDET KAN GÖRA SÅ, ta barnet mellan olika ställen, lätt att sätta dem i framsätet ,och ska flytta en del saker. Men bönderna måste tänka på det, att barn kan skada sig. Bönderna måste sätta säkerhetsbälten när barnen åker med, och det spelar ingen roll hur gammal barnen är ,så måste föräldrarna sätta på dem säkerhetsbälte. VI SÅG BARNET SKADAR SIG NÄR SLOG HUVUDET I FRAMRUTAN.

Men barn ska sitta fastspänd när barnen åker med. MÅSTE SITTA FASTSPÄND I BILEN NÄR NI ÅKER MED BARNEN.

Kan få skador när åker utan säkerhetsbälte åker rakt in i fönstret, och kan skada sig. Men bönder kan göra det idag ,GENOM ATT PÅ LANDET HAR DE ANDRA REGLER ÄN I STAN. Kan bara kasta in barn i framsätet utan säkerhetsbälte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.