BARN- CHILDREN

BARN HAR VI FÅTT UPP MEN MÅSTE TITTA PÅ DET.

SER BARN LIGGER PÅ MAGEN I VAGNEN. Men har sele på sig. Babyn ligger på magen i vagnen.

VARFÖR SER VI DET? Men vänder sen barnet på rygg. Klär av barnet drar av sparkbyxor. Ser bara armar händer, ser en liten spetsmössa tar av barnet. Men pussar på huvudet på barnet. Bada barnet i vitt skum. Men tvålar in barnet med tvål men löddrar så mycket.

MEN SER TORR HUD SKADOR PÅ BARNET. Torr och sår på huden. Som kommer från mycket lödder från tvålen. Barn tål inte allt. Vi ser hur huden såg ut hemsk såg huden ut då. Men medel som är för stark för barnen. Små barn babyn, SKA TA BARA VATTEN genom att i medel finns det medel, som barn tål inte så bra.

FÖRÄLDRAR SKA LÄSA PÅ INNEHÅLLSFÖRTECKNINGEN ,du kan kolla själv som har små barn. Men är full med giftiga medel, som barn tål inte ens, genom att vi såg torr hud och sår på huden.

Men det finns medel som är fullt med gift ,som affären tar in och säljer till föräldrar FARLIGA MEDEL ,SOM SKADAR HUDEN ATT TVÅLA IN BARNET MED.

Genom att det finns gift ,som små barn tål inte ens. MÅSTE LÄSA IGENOM ALLT.

Det finns medel, SOM BARN TÅL MINDRE, genom att den som tillverkar tvålen har ingen kunskap. Kan ta från områden, som är inte bra för barnen ens. Ser en vit flaska som är gjort av plast. Ser när de öppnar korken är vit tvål, som flaskan innehåller. Men rinnande medel. Men det finns flera, som tillverkar från olika firmor företag tvål.

VATTEN ÄR BÄST, genom att många medel innehåller för starka medel för små barn, genom att vi fick upp det.

Det finns ställen som säljer mer hudvänlig ekologisk hudkräm, som blandar i andra produkter i tvålen flytande tvål. EKOLOGISK TILLVERKING.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20180823_131842.jpg

DET FINNS FÖRETAG, SOM BLANDAR I PRODUKTER ,SÅ BARNEN TÅL DEM BÄTTRE. Använder örter i tillverkningen. Bättre medel mot huden. Kan bli röd även där ,genom att barnet tål inte den örten, som tillverkaren blandar i.

Men blir inte torr och sårig, som från giftiga fabrikat. Men föräldrar måste läsa på innehållsförteckning ,vad tvålen innehåller då. Barn kan vara känslig ,som företaget tillverkar kan blanda i medel tål inte ens. MÅSTE LÄSA PÅ PRODUKTEN.

Men måste lära känna barnet vad de tål, genom att en del föds med problem hud. Men måste hålla koll på det. Vi är inte ens lika, som föds till jorden. BARN KAN FÖDAS MED PROBLEMHUD, och en del bättre hud som vi måste ha koll på då.

Vatten är bäst för dem, MEN TORKA BARNET PÅ EN GÅNG, som har problem med huden.

Men måste tvätta barn med medel, genom att de har skitat ner sig. OLJA I OLIKA UTFÖRANDE använda när barn är torr i huden, genom att huden saknar fett och torkar ut ,då är det bra med fett. Men kan tvätta med fet olja, som tar bort all smuts från barnet. Föräldrar får prova sig fram när det gäller olja. Barn föds med olika hud, och tål den oljan och den oljan. Men får prova dig fram.

Ser huden blir ,så fin när vi tar olja, GENOM ATT HUDEN BEHÖVER OLJA. Kan vara torr i knävecken armvecken stjärten. Kan smörja in barnet över allt ,som är det bästa för barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.