LÄKARE – DOCTOR

Wallpapers ID:1067284

VI FICK UPP OM LÄKARE SOM KOMMER INTE VARA LÄKARE LÄNGRE DÅ. Men måste kolla upp det när vi hör det. Men vi tar upp allt vi ser och hör i samhället. Men hör kommer inte vara läkare längre, men varför får vi höra det?

 Läkare kan bytas ut snabbt idag. Läkarna säger upp sina tjänster. SVERIGE HAR PROBLEM RUNT LÄKARNA. Sverige upptäcker papper som de går igenom med dem. Ibland kommer igenom läkare som har inte full utbildning.

Ser papper som har inte full utbildning. Men kommer från länder, som har inte samma utbildning som oss. Men tar in läkare, som har inte full utbildning genom bris på personal.

Men det finns en annan kategori av läkare, vi ser flaskan och tabletter som är inte okej.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sell-beautiful-angel-portrait-painting-portrait-art-home-decoration-lt014.jpg

MEN MÅSTE VARA KLAR I HUVUDET, men är vanligt att de kan ta tabletter och alkohol ,genom att tröttheten tar över dem.

LÄKARNA KAN VARA TRÖTT, men kan jobba fel idag. Men tar alkohol när de kommer hem. Men ser tar tabletter mot sömnen. Vi ser natten dricker alkohol, som förvärra för dem som är läkare. Läkaren arbete gör, att han orkar inte med utan kan vila, men upp och går och är trött hela tiden.

Men tar whisky alkohol ser ett glas, som han häller i lite whisky. Men häller i sig, GENOM ATT LUGNA SIG. Sena nätter och arbete trött. Läkaren bor är så mörkt runt läkaren.

Ibland är det som en kamp på liv och död idag NÄR CORONAVIRUS DÖK UPP TRÖTTHETEN TAR ÖVER.

LÄKAREN ÄR TRÖTT, men vet inte vart läkaren ska ta vägen ens. Han kliver upp 06.00 ser borstar tänderna snabbt, och sen kastar på sig ytterkläderna. Men röker lite. Han måste i väg till sitt arbete. Han vill helst av allt vara hemma och vila, genom att tröttheten tar över läkaren.

Han kliver upp 06.00, men skyndar sig till sitt arbete. Han går in och klär om, genom att han har jobb att vänta. Ser han klär sig skyddsutrustnings. LÄKAREN HAR FULLT MED SKYDD GENOM ATT INTE BLI SMITTAD AV ETT HEMSKT VIRUS.

Han får ta den tyngsta smällen idag, när landet fick problem med coronavirus, DÅ KAN HAN KNAPPT LEVA IDAG ,genom långa pass som blir för en läkare.

Läkarens kläder tillbaka till arbetet. Han går runt sina patienter men han har full utrustning. Men folk får hjälp av han.

MEN VARFÖR FICK VI UPP LÄKARNA??? GENOM ATT EN DEL LÄKARE GÅR PÅ KNÄNA IDAG. Men tar in för lite läkare när vi har problem med coronavirus. Det finns läkare som är sliten och trött att bara kliva upp och gå till sitt arbete.

Men i vanliga fall har det gått mycket bättre förr i tiden. NU HAR LÄKARNA PROBLEM.

LÄKARNA FICK PROBLEM MED CORONAVIURS Läkarens dag förändras då.

Men nu under coronavirus får läkarna mycket värre än förr i världen genom att ta in fler och fler läkare idag. MEN CORONAVIRUS SLÅR HÅRT FÖR HELA SJUKHUSPERSONALEN. MEN ÄVEN ÄLDRE BOENDE.

Men alla människor måste ha god sömn, genom att klara av livet. Men många läkare klarar inte av allt idag, GENOM SÖMNBRIST, men får ingen vila ens lite läkare att ta in. Kan gör fel när läkaren blir sliten. Kan ta alkohol när läkaren är trött, genom att trappa ner. Men blir fel i våra ögon.

Men måste ta hand om folk ,OCH FÅR ANSTÄLLA FLERA LÄKARE, SÅ KAN BYTA UT DEM. Men har även långa köer idag, folk är mer sjuk än förut. Läkaren har problem att göra det folk tror att han kan.

Men läkaren skriver ett brev. Läkaren är trött och måste släppa allt, som har med hans arbete att göra, genom att tar in för lite läkare. HAN HAR INGET VAL LÄMNA LÄKARTJÄNSTEN SÄGER UPP SIG.

Läkarna kan även dricka mycket som vi fick upp nu. Men kroppen måste vila. Läkaren vill försvinna från allt. 06.00 varje morgon, eller har han kvällspass ,genom att byta om har olika scheman. Han kan börja vid 07.00 på sitt arbete men kliver upp 06.00, genom att hinna med allt innan han kommer dit. LÄRKARNA HAR INTE ENS LAGEN 8 TIMMAR SOM SVERIGE HAR LAG PÅ. Men har inte den lagen ens 8 timmar eller 6 timmas dag.

Men hos läkaren finns ingen lag ens 6 timmar eller 8 timmar har långa pass när börjar som läkare. Men många inom sjukhuset har inte 8 timmar som är lag på då. Men får inte vara med ens ,ATT KORTA NER SIN TID 6 TIMMAR ,som mycket folk har idag. Men kan ha familj att ta hand om då.

Men inom vården ,då finns ingen lag ene. 8 timmar står det i stadgan. Men ingen inom vården följer det. Men andra som jobbar i Sverige har 8 timmar ,men även 6 timmars lagen. Men har tittat på att sänka den från 6 timmar, men läkarna får inte samma lag. MEN DET ÄR KONSTIGT GENOM ATT VÅRDEN ÄR JOBBIG OCH TRÖTTSAM och måste även vila. Men 8 timmar finns inte ens hos en läkare, som står med patienter, operation eller andra ställen ,då finns inte ens lagen utan långa pass får de jobba då.

Men mycket läkare är trött idag när vi fick problem med coronavirus, då fick läkarna problem, genom att det finns ingen lag om 8 timmar eller 6 timmar som har familj. Men läkaren kan få behöva bytas av kan ha familj ,eller så lever de ensam. MEN MÅSTE ÄNDÅ HA SAMMA LAG ,som andra kategorier i samhället.

Men samma inom äldre vården eller andra ställen. Men 8 timmar eller 6 timmar det existerar inte ens. MEN DÅ KAN FOLK SLITA UT SIG. Men läkaren ska ta hand om folk ,som jobbar inom vården. Men ska ha samma regler ,som andra i samhället, genom att de kan vara så trött när de jobbar där.

Men kan även göra fel av trötthet ,men ingen tänker på läkarna eller äldre vården, som jobbar långa pass. Eller vården överhuvudtaget ,som ingen tänker på dem, genom att andra i samhället har 8 timmar, men även 6 timmar. Men fundera på att sänka för folk får mer tid med varandra. Men inom vården finns inte ens den tanken för dem ens, utan kan ta dubbla pass, och kan vara trött när de kommer hem. VÅRDPERSONALEN ÄR SOM ANDRA MÄNNISKOR I SAMHÄLLET. MÅSTE VILA.

Vi såg en del läkare kan lämna allt, genom att de får så lite hjälp. Men känner sig sliten som vi kände in då. MÅSTE BLI EN ÄNDRING NU.

Men tänk på personalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.