SANDALER- SANDALS

VI FÅR EN BILD AV SANDALER MEN TÅN HÄNGER UTANFÖR SKORNA. Men tar upp om allt vi ser.

VARFÖR FICK VI UPP OM SANDALER? Det finns folk som kan köpa fel sandaler ,genom att folk tänker inte på det. Men kan även gå i fel sandaler ,som passar dem sämre men får ont fötterna. Ser tårna hänger utanför sandalen, som är inte bra sandal. Men folk kan köpa fel sandal. Sandalen är platt och tån har halkat utan för skorna. Det är sandaler som är inte så bra att gå i.

Sandalen är uppbyggd ,som gör den bättre att gå i. Men fötterna ligger utanför sandalen. SOM GÖR ATT FOTEN FÅR PROBLEM. Men remmen över sandalen spänner hårt över foten. Men foten ser svälld ut och blå. Foten sväller mer och mer och tjock blir foten. Men foten sväller genom att foten blir tjock.

Sandalen är lite högre bak men låg fram, så kan luta framåt när folk bär sandalen. SANDALEN ÄR INTE BRA FÖR FOTEN ATT GÅ I , genom att foten lutar framåt ,men även att sandalen är hårt spänd, som blir galet för foten. Ser foten ligger i sandalen, men tårna ligger inför då. Men rör på tårna och lägger ner tårna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 5d-diy-garden-diamond-painting-two-little-angels-crystal-rhinestone-diamond-cross-stitchneedleworkmosaic-painting.jpg_q50.jpg

MEN DRAR ÅT REMMARNA HÅRT VAD HÄNDER DÅ? Foten sväller upp när drar åt remmarna för hårt. Foten blir mer och mer svälld. Ser två remmar spänner med. Drar åt hårdare och hårdare, men foten blir röd.

Tar av sig skon när känner får ont i foten. Ser ådror som sväller men börjar få ont i fötterna. Tårna är svälld och röd. Men sandalen gör att foten kan svälla genom att folk lutar framåt, men blir ett hårt tryck mot fötterna. Benen kan reagera på sandalen foten blir svälld. Men det blir ett hårt tryck mot foten, som benen kan reagera på. SANDALER FINNS ATT KÖPA ÖVERALLT ,SOM ÄVEN ÄR BYGGD PÅ SAMMA SÄTT.

MEN BARN OCH VUXNA KAN REGERA PÅ DET. Men äldre personer ska inte köpa sandaler ,som lutar framåt, kan få enorma problem om de fortsätter år efter år. Men det är perfekt att blanda sandaler ,och gå inte i samma sandaler utan blanda olika sandaler vi älskar att sätta på oss.

TA HAND OM FÖTTERNA GENOM ATT VI FICK UPP OM EN SANDAL, SOM ÄR INTE BRA ATT KÖPA ENS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hund-birgitta-andlig-inspiration.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.