CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

CORONAVIRUS Ser folk i en lägenhet. Men 1person kommer dit. Men går runt i lägenheten. Men går och går i lägenheten. Men har saker med sig till den som bor där. Skulle hälsa på personen som bor där. Men personen går runt, men ser svart tråd där. Men personen börjar plötsligt hosta enormt mycket. Men andra personen blir rädd, genom att folk är rädd för coronavirus.

Men bär på massa saker när kommer till dem. Ser ut som sängkläder. Men håller sängkläderna i famnen. Men personen börjar flytta sig längre och längre från personen. Ser ett svart sträck coronavirus som ligger i lägenheten. Personen har börjat bli sjuk som hälsar på. Men börjar hosta, och den andra personen flyttar sig ifrån den andra som är sjuk. MEN VET INTE OM DET ÄR EN VANLIG FÖRKYLING ELLER CORONAVIRUS ,men ingen vet om det är en vanlig förkylning eller coronavirus.

MEN GÅR UNDAN DEN SOM ÄR SJUK. Men inte vad det är om det är förkylning eller coronavirus, som blir osäkert för den som hälsar på. Vi ser ett streck svart coronavirus ,som kommer från den som håller på bli sjuk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

Men skyndar sig lämna stället OCH TVÄTTAR HÄNDERNA, genom att ta bort bakterien som ligger som en svart infektion hos personen.

Men skyndar sig gå hem. Men blev rädd och gick hem, genom att de vet inte om det är en vanlig förkylning eller coronavirus ,som har drabbat den som bor där??? MEN GICK HEM GENOM ATT SÄKRA SIG.

Men folk kan vara sjuk, som vanligt med hög feber, men har inte coronavirus ens, men folk kan tro det. MEN BÄST ATT GÅ HEM OCH TVÄTTA HÄNDER ,så fort de kan genom att säkra sig. Men gick hem. Men den här personen hade coronavirus. Men alla har det inte ,men för säkerhet gå hem när vi har ett land med coronavirus.

Men även ringa och kolla med personen du hälsar på. Hur mår du ,genom att hjälpa oss att inte sprida coronavirus, genom att prata med dem på avstånd. Kan gå hem och ringer och kollar upp som hälsar på, genom att säkra sig. Men även hjälpa den som är sjuk. Men gick undan personen när hostar så mycket då. Men gjorde rätt att inte gå fram till den som ligger sjuk. MEN RING IN PERSONAL SOM KAN KOLLA UPP DEM.

Men personen blir sjuk efter när vännen hade gått hem. Men svettas mer och mer. MEN BLIR SJUK MED HÖG FEBER SOM FOLK BURKA FÅ. Men blir så dålig, som vi ser att han eller hon hade coronavirus. Men blir sjuk men vännen gick hem, för att säkra sig genom att inte bli drabbad. Men en del kan stanna kvar ,och då sprids det på en gången. Men den här personen såg, men skyndar sig hem på en gång, genom att säkra sig. MEN MÅSTE FÅ SLUT PÅ SPRIDNINGEN ANNARS HAR VÄNNEN BLIVIT SJUK.

Men vet inte om det är vanlig influensa eller coronavirus. Men skyndar sig hem på en gång. Men ringer och prata med personen såklart. Men tvättar händerna, och gick hem på en gång ,genom att säkra sig att inte bli smittad, genom att de vet inte vad det är, och då är det bättre att lämna lägenheten på en gång. MEN ÄR VÄNNER KAN SKYDDA VARANDRA DÅ.

Men folk bor ihop ,då är mer svårt får sätta sig på avstånd ,eller hitta på annan lösning. MEN BÄSTA TIPS ATT STOPPA ÖKNINGEN CORONAVIRUS. Men måste kontakta sjukhuset såklart. Men personen ska inte gå nära ens när har inte vetskap om det är vanlig influensa eller coronavirus, genom att säkra sig och lämna sin vän.

Men håll kontakt med sin vän på mobilen och kolla upp dem. Men prata även med sjukhuset ,SÅ DU KAN HJÄLPA PÅ AVSTÅND. Men gå inte nära personen ,så länge du vet inte om det är influensa eller vanlig förkylning eller coronavirus ,som är svårt att se så snabbt.

Men säkerhet gå hem och håll kontakt med din vän. Men ring från mobilen istället för att stanna kvar, så länge du vet inte om har influensa eller coronavirus bara vanlig förkylning. Men för att få stopp på spridningen, så fort vi kan GENOM ATT FOLK GÖR SÅ MYCKET FEL. MEN FOLK ÖKAR SPRIDINGEN ISTÄLLET FÖR ATT ÄNDRA OM NU.

Men ger tips till folk ,genom att få stopp på spridningen. MEN INGEN VET OM PERSONEN HAR VANLIG FÖRKYLNING ELLER INFLUENSA ELER ÄR BARA FÖRKYLD SOM EN DEL KAN BLI.

MEN KAN HA DEN VÄRRE SORTEN CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.