HALSDUK- SCARF

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpg

SER ETT TYGSTYCKE SOM FALLER SER UT SOM EN SJAL. Men folk lindar sjalen runt halsen. Sjalen var tunn som gjort av tunt tyg.

MEN VARFÖR FICK JAG UPP SJALEN???

 Ser lindar runt halsen en fin sjal. Men ser att det är en vanlig sjal ,som vi använder ibland. Men folk kan köpa sjalen. FINNS I MÅNGA BUTIKER.

MEN VARFÖR FICK VI UPP SJALEN??? Men det finns olika sjalar. Vi kan hitta sjalar överallt när vi vill vara fin eller att värma oss.

Men folk lindar sjalen runt halsen, som värmer lite grann. Ser snö och kallt. Men tar sjalen och lindar runt halsen som värmer oss så mycket. Men ser små barn leker och drar i sjalen. MEN KAN KÖPA OLIKA HALSDUKAR.

Men föräldrar sätter på barnen annat att värma sig med genom att det kommer nytt hela tiden. Men drar bara den över halsen, som värmer enormt mycket. Men finns i många olika utföranden. Men folk kan sticka halsduk, men även sticka som drar bara över huvudet, som värmer mer än andra kläder ,genom att det finns ingen glipa. Ser stickad varm halvpolo ,som drar över huvudet på barnen. FUSKPOLO PERFEKT VÄRMER BARNEN.

FUSKPOLO SOM VÄRMER BRA. Men är som extra polokrage, som drar över huvudet på barnet, som är bättre än en halsduk ,som folk köper istället till sig själv. Föräldrar köper till sig själv.

Men ska vara inne mycket idag genom att passa in. MEN PASSAR ALLA MÄNNISKOR NÄR VI SKA VÄRMA OSS.

När vintern kommer ,då kommer kylan in på knutarna, men värmer sig med varma kläder ,som har kommit mycket av idag. Men halsduk värmer inte samma som barnen får sätta på sig. FUSKPOLO SOM VÄRMER BRA. Men det finns vuxna som köper den själv som barnen brukar ha. Halvpolo som drar över huvudet. FUSKPOLO BRA ATT VÄRMA SIG MED.

Ser tjock stickad sjal ,som finns en uppsjö av. Det finns ren ull ,som kan klia när köper den sorten halsdukar kan kännas vass för en del, som tål inte ha halsduk ens. Men det finns folk som har svårt att sätta på sig halsduk när vintern kommer då. MEN VÄRMER BRA.

Men halsduk är bra att värma sig och linda in sig. Men det finns människor som köper inte ens en halsduk fast det är vinter. Men kyla kommer in på knuten, men ingen halsduk tar de på sig ens. MEN FINNS FOLK SOM HAR SVÅRT FÖR ATT SÄTTA PÅ SIG EN HALSDUK.

Men finns folk som gillar inte använda halsduk ,som är bra när kylan biter in på knutarna. Men svårt att sätta på sig halsduk, som är knepigt för andra människor, som lätt går ner till affären ,och köper en fin halsduk att värma sig med. Men det finns folk som gillar inte halsduk ens ,men svårt att dra den över sig när vintern kommer ,då kyler folk ner halsen så mycket. MEN ÄR INTE BRA ENS.

Men halsen ska vi lägga skydd runt ,genom att värmen är bäst för halsen att skydda sig mot onödiga saker ,som kommer senare i livet. Halsen är ett parti vi måste värma oss ,och skydda oss från kylan. Men en del har svårt att hänga med halsduk och sjalar ,MEN EN DEL MÄNNISKOR KÖPER OLIKA HALSDUKAR SOM ÄR PÅ MODET IDAG. Men folk stickar halsdukar, som är en kul hobby för mycket folk fram med stickningen.

Men det finns folk som avskyr använda halsduk som är synd, genom att vi värmer halsen och kroppen får värme då. Men det finns halsdukar som värmer dåligt. Men får leta bland bra halsdukar. SER STICKAT TILL VINTERN ,SOM ÄR BÄST ATT VÄRMA SIG MED.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f7be3e1634c6e8cd64474c7bc09423b6-art-children-child-art.jpg

MEN FINNS MYCKET YLLE IDAG. Men finns en uppsjö av garner att välja bland. Men även affären säljer halsdukar ,som kan välja den som passar oss bäst.

Men det finns människor som använder halsduk. Men även folk som avskyr halsduk, har svårt att sätta på sig en halsduk. Men är det bästa att ändra om dem, genom att skydda halsen som är viktigt att skydda halsen. Ser dra in kylan som kyler ner folk som går utan halsduk.
MEN KÖP EN HÄRLIG VARM HALSDUK

MEN FOLK KAN STICKA FAST VI KAN KÖPA FÄRDIGT IDAG, MEN ÄNDÅ VILL VI STICKA KLÄDER STRUMOR ,SOM MÅNGA SITTER INFÖR VINTERN. Men kan köpa strumpor eller så stickar man strumpor eller kläder ,som värmer eller så är modet så. Men kan hitta en kul hobby sticka när vi vill ,än att sitta och sticka kläder jumper. Tröjor som gör livet glatt för den som älskar meditera lite grann.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.