BIL – CAR

Amazon.com: Automotive Art Vaclav Zapadlik Vintage Racing 14 x 11 Photo  Print: Posters & Prints

VI SER EN PARKERING MED FLERA BILAR. Men är så trångt där bilen ska parkera, men får nästan inte plats därför det är så trångt att ställa bilen. Men försöker ändå parkera och trycka in sin bil. Men backar in bilen måste få plats. Men försöker hela tiden tränga in sin bil, fast det är redan fullt på parkeringen.

Men ändå så försöker parkera bilen fast det är så trång. Men kör nära andra bilen ,så kan knappt ta sig ur. Men backar och håller på ,och måste stå där fast det är så fullt. DET ÄR SÅ TRÅNGT DÄR KLÄMMER IN SIN BIL.

MEN VAD HAR VI SETT PARKERING MED FULLT MED BILAR, SOM FÖRSÖKER ÄNDÅ KLÄMMA IN SIG??? Ser en parkering med fullt med bilar. Men försöker backa in ,och tränga in bland bilar fast det är så fullt med bilar. Det händer på större ställen där folk handlar varor. Det är stora parkeringar där mycket folk ställer sin bil. Men bilarna står så nära kan inte låsa upp bildörren, genom att det är så trång mellan bilarna. Men ser skador på lacken, som är lätt till när bilar står så nära andra bilar. Det finns knappt mellanrum mellan bilarna. Försäkringsbolagen får mycket att göra.

FOLK MÅSTE ÄNDRA OM STORA PARKERINGAR GENOM ATT ALLT KOSTAR PENGAR IDAG. Men det händer idag att folk får repa bilen sin, när folk ställer sig för nära andra bilar. Parkeringsplats med flera rutor ställer bilen sin på. Folk försöker klämma in sin bil, även om det är trångt ,så kan folk försöka ändå parkera sin bil ,som vi såg nu. Men det händer hela tiden, genom att de bygger fel parkering idag. Stora parkering områden, som bilar får plats, men har ingen tanke när folk ska parkera att ändra om parkeringen.

MÅSTE ÄNDRA OM PARKERINGSPLATSEN FÖR ATT SÄKRA DEN SOM PARKERAR DÄR. Det är inte okej att ha det sådär. Måste ändra om och gör parkeringen mer säker för andra då. Måste ha luft mellan bilarna när ni ska parkera bilen. Eller sätta upp skydd mellan bilarna.

Men även barn kan bli skadad NÄR FÖRÄLDRAR HAR DÅLIG UPPSIKT NÄR BARNEN ÄR MED ,då kan barn bli skadad, genom att stora parkeringar är det sämre sikt att se barnen.

Barnen kan springa mellan bilarna, men ser inte dem. BARN KAN LEKA OCH HA KUL ,men springer och föräldrar hinner inte med dem.

Vi ser att stora parkeringar är inte bra att ställa bilen ,när barnen följer med. När folk ska handla barnen följer med ,då ska ni hålla extra uppsikt. Men bättre att ställa bilen på andra ställen, genom att barn är snabb ,och folk hinner inte med när barnen snabbt springer mellan bilarna.VI FICK UPP DET MEN LÄGGER UT SÅKLART.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.