BYGGEN-BUILDING

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c75ff9b2ae3b479017cba00c5bb73ed2.jpg

MEN FICK SÅ KONSTIGA BILDER SITTER LÄNGST UPP FOLK SITTER DÄR ,MEN HÖGT UPP. SITTER UTE. BYGGER HUS. Men ser folk tar sig upp på hög höjd, men sätter sig där. Men ser ut som en planka de sitter på. Men är folk som sitter och tittar ut. Men ser ut som byggen. Men klättrar upp och sätter sig längst upp.

VAD HAR VI SETT NU???Folk klättrar men ser trä som är gjort av trä. Folk klättrar och håller händerna på träd, ser mörkt ut. Folk klättrar på utsidan av ställningen. Det är en lång träpåle ,som är gjort av slitet trä. Men svingar sig upp mot toppen ,genom byggnaden, som är farligt sätt de jobbar. Men måste längst upp på en ställning ,som ligger plankor över öppningen. Men måste sätta sig längst upp.

Men är människor som har mörk hud, och svart hår. Men håller fast händerna i en träplanka som ligger över där. Men ser att det är inte svenska människor, som klättrar upp mot toppen. Har det som arbete. DET ÄR ANDRA LÄNDER USA. SOM TAR HJÄLP AV DEM. INDIANER.

Men lätt att ta in folk som kan den konsten. Men är så mörkt nedanför dem. Men sitter längst upp på en planka ,som går mellan höga stenväggar. Men männen sätter sig ner och tittar över staden de bor i. MEN TAR IN MÄN SOM KAN JOBBA MED DET. Men alla kan inte jobba med det ,utan det är del män som kan det.

Men ser klättrar efter pålen stammen. Men upp måste männen när männen är anställd där, då får männen ta arbete där, GENOM ATT MÄNNEN BEHÖVS PÅ FARLIGA ARBTEN, där ingen annan kan ta det ,genom att det är för farligt för vanliga människor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mandan_war_leader_mandan_painting_native_american_by_james_ayers__69088.1431511093.1280.1280.jpg

Men männen svingar sig upp genom en mörk byggnad. MEN ÄR ANSTÄLLD AV FÖRETAG SOM BEHÖVER DEM.

Men tar in folk ,som kan jobba med det. Men har funnit länge att företag tar in dem när bygger så högt upp. MEN FÅR ÄVEN LEVA FARLIG.

Genom att en del klarar inte av att kliva så högt som dem. Men har mörk hud och svart hår och mörka ögon, som kan den biten. INDIANER SOM FÅR TA SKITJOBB. Men folk tror att de är född annorlunda än andra människor.

Men tål ta allt skitjobb, som delar ut till dem genom att folket är känd att klara av höga höjder ,som vi klarar inte av ens. Men folk kan ta arbete hos olika byggföretag. MEN FÅR ÄVEN LEVA FARLIG NÄR TAR JOBB HOS BYGGFÖRETAG, som älskar att bygga högt. Det har funnit länge att tar in folk ,som kan den biten tål höga höjder, som en skyskrapa byggs då.

Men folk kan skada sig fast männen kan den konsten tål höga höjder, men får inte ens svindel, som en del klarar inte av när höga höjder förvärra för folk ,som kan inte ens bygga, genom att känner av höga höjder då. MEN EN DEL MÄNNISKOR TÅL DET.

Men folk klarar av höga höjder ,som blir för det mesta får ta jobben som ligger ute då. Men det är ett folk som klarar av det. Men vi är född på olika sätt ,som klarar av det vi kan klara av. MEN FÅR LEVA FARLIG SOM TÅL DET.

MEN DET ÄR ETT FOLK, SOM BLIR UTSATT HELA TIDEN MEN UTNYTTJAR DEM, GENOM ATT MÄNNEN LEVER FARLIGT FAST DE TÅL ALLT. Det är inte Sverige männen bygger. Men vi tar upp om farliga arbeten ,som har arbetat länge med det. Men männen har jobbat i många år som klarar bättre ,än andra männen.

MEN DET ÄR FARLIGT ARBETE ,SOM TAR IN FOLK TILL DET. VI TAR UPP OM FARLIGA ARBETEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.