BARN CHILDREN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är angel-tuck-us-laurie-snow-hein.jpg

VI FICK UPP BARNEN SER BILDER. BARN FÖRÖKER STÄLLA SIG UPPP MEN FALLER ,MEN ÄR INTE SÅ GAMMAL. Har problem med benen. Barn faller ner. Men försöker vrida benet, men hasar sig på ena sidan. Men försöker vrida benet fram och tillbaka. Men är inte så gammal kan lyfta upp barnet i famnen. Kan krypa på golvet. Men försöker ställa sig upp på båda benen. Men faller och sätter sig på rumpan.

BARN HÅLLER PÅ ATT LÄRA SIG GÅ. Men håller i bordskanten men går runt bordet. När går runt håller händerna runt bordet. Har problem med fotleden. Älskar att krypa istället för att stå på båda benen. Foten är tjock babyfötter. Men har tofflor, som sätter på barnet.

Men tar av sig toffeln vill gå barfota ,SOM ÄR MER NATURLIG FÖR ETT BARN. Det känns mycket bättre att gå utan tofflor. Vi ser parkettgolv. Men kryper på golvet med båda händerna i golvet. Kryper med knäna och händerna i golvet. Men sätter sig på stjärten. Men har kläder på sig. Ser händer som sticker ut genom mjukdressen som följer kroppen. Men ställer sig upp, men har kläder som följer så mycket. Men har fullt med kläder på sig. Men ser att barnet är lite genom att har blöja på sig. Men vill röra sig hela tiden.

MEN VARFÖR HAR VI FÅTT UPP OM BARN??? Barn kan börja gå sent, men även tidig kan barn gå. Vi såg hade svårt att gå, men var inte så gammal. Barn måste känna sig fri ,men känner sig inte fri när bär kläder hela tiden ,genom att kroppen ska andas. Men föräldrar kan ta på dem för mycket kläder ,men ska egentligen bära lite kläder ,och kunna röra sig fritt.

Men den här lille killen eller tjejen var fullt på klädd.

Men barn mår bäst, att röra sig fritt NAKEN ÄR FAVORITEN FÖR ALLA BARN. Men bli så glad när kan röra sig fritt utan massa kläder som håller åt.

ELLER LÖSA KLÄDER NÄR FÖRÄLDRAR BOR KALLT. men sätt på dem lösa kläder ,genom att barn måste röra sig, och inte instängd i ett fodral, som en del kläder. Men föräldrar kan köpa kläder, SOM ÄR INTE FÖR BARNEN ENS ,genom att har inte koll på barn babyn lever allra bäst.

Men kan bo i varmt land eller kallt land ,som kan förvärra för barnen som vill röra på sig. Men är lättare när bor bra med värme runt barnen, då kan barnen krypa fritt utan massa kläder, som sitter åt. KRYPA NAKEN SÅKLART. Idag kan tillverka kläder, som är inte för små barn ens, kan hålla åt när barn ska röra sig.

Men tänk på det ni som har barn låt barnen leva fritt med lätta kläder ,som håller inte åt. Men såg barn som hade kläder ,som en strumpa som följer kroppen. Men kan vara mjuka kläder vi såg. BARN GILLAR INTE KLÄDER ,SOM SITTER ÅT BARN VILL RÖRA SIG ,och kryper runt utan en massa kläder som hindrar friheten då.

Men barn mår bra när får krypa naken ,som är bäst för dem. Men har ni kalla golv, då går det sämre för dem. Kan bli kallt när barn kryper på kalla golv. Men mycket har hänt i Sverige, värmeslingor under fötter som är det bästa varmt och gott när kryper naken. Men har föräldrar kallt, då får ni hitta kläder, som är lösa kläder barn kryper runt i ,genom att inget barn gillar kläder som håller åt. FÖRÄLDRAR SKA KÖPA SKÖNA KLÄDER SOM HÅLLER INTE ÅT ENS.

Det kommer så mycket nytt till barnen söta saker att pynta barnen med. Men ta fingret mellan kläder och huden ,då får luft mellan huden och kläderna håller inte åt. MEN LYSSNA PÅ BARNEN IDAG.

NÄR BARNEN KRYPER ,DÅ SKA KLÄDER VARA LEDIG OCH SKÖN LÄTT OCH LEDIG. Barn måste ha lätta kläder men får inte hålla åt. Men varma kläder bor Sverige har kallt ,men det finns länder som har varmt.

MÅSTE SKYDDA BARNEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.