KRONOFOGDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kronofogden-birgitta-andlig-inspiration.png

IDAG KAN VI INTE LITA PÅ KRONOFOGDEN SOM VI GJORDE FÖRR I TIDEN. Genom att vi har problem med invandringen idag, och anställer människor som knappt kan prata svenska. Men kan till och med bli lurad på pengar ,som är så noga vem kronofogden anställer då.

Men förr då var det så noga vem som kan arbeta hos kronofogden, men får inte ha prickar på sig ens. MEN MÅSTE VARA REN NÄR MÄNNISKOR TAR ARBETE HOS KRONOFOGDEN, då måste vara fri från prickar på sig.

Men anställer folk från invandringen idag. Men hur säker är kronofogden att människor är prickfri???? Folk ska inte lita på folk ,som kommer nu ,GENOM ATT FOLK HAR BLIVIT LURAD AV KRONOFOGDEN ,när ska betala bort en faktura ,som legat ett tag hos kronofogden.

Men ringer kronofogden och pratar om ett parhus, som ska ta tag i ,och betala bort parhus. Men som gick i likvidation den gången. Men ligger kvar skulder från den tiden. Men har betalat parhuset under tiden hamnar på kronofogden. MÅSTE REDA UPP DET.

MEN DRAR HELA TIDEN SKULDEN PÅ PARHUSET. Men köpte på den tiden för 96 000:- Men drar bort skulden, genom att det kommer in pengar till skattemyndigheterna. Men banken som har parhuset drar från dem.

MEN DET HANDLAR OM MIG PARHUSET. MEN HAR NÄSTAN BETALT BORT PARHUSET. Men ringer till kronofogden och frågar om parhuset jag hade köpt. Jag vill betala bort min skuld till dem ,som jag måste rensa bort såklart ,genom att bli fri mer problem.

MEN HAR ANSTÄLLT EN KILLE FRÅN INVANDRINGEN, MEN HAN PRATAR SÅ DÅLIG SVENSKA. Men frågar killen som jobbar hos kronofogden hur mycket kvar jag har på parhuset???

MEN TROR INTE ATT KILLEN SKA BLÅSA OSS LURAR AV OSS PENGAR. Men litar på kronofogden såklart. Men pratar länge med killen ,som pratar så dålig svenska. Men killen säger, att jag och Anders ska betala över 100 000:-. Anders har fått ett arv, så vi kan ta bort skulden nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

MEN KÄNNER ATT NÅGOT ÄR FEL MED KILLEN. Men frågar igen om priset han gav mig, över 100 000:-. Han skulle ta fram OCR NUMMER TILL MIG. Men han börjar säga siffran fel. Han säger först 11 och flera siffror till, som alla OCR nummer har då. Men jag ska upprepa OCR numret. Men han säger du sa fel. Jag har lärt mig att vi måste vara noga med det. Vi kan höra fel när lämnar ut OCR nummer.

Men säger en siffra till, att det skulle vara 111 från början på OCR nummer. Men jag hör vad han säger, men han pratar dålig svenska. Men säger du får skicka hem OCR nummer till mig. HAN STÖKAR TILL DET.

Jag kände obehag av killen. Men kände att det var fel fast han jobbar på kronofogden. MEN KÄNDE BARA ORO AV KILLEN ,MEN VILL HAN SKICKAR HEM OCR NUMMER TILL MIG ANDERS. Han stökar till ,så jag blev rädd, men kände bara fel från han. Han hittar inte först parhuset. Men sen hittar han, men hittar på en egen siffra. Över 100 000:-

MEN JAG OCH ANDERS FÅR INTE OCR NUMMER ,SOM HAN SKULLE SKICKA UT TILL MIG. Men jag väntar ,men får inte hem OCR nummer ens. Men skulle skicka ut till oss. Men jag väntar någon dag ,så ringer jag kronofogden igen.

MEN SOM TUR ÄR SÅ RINGER JAG IGEN KRONOFOGDEN. DET VAR EN KVINNA SOM SVARAR DEN GÅNGEN. Jag sitter och väntar att få OCR nummer skulle skicka ut den gången. Men hände ingenting, men fick inte OCR nummer ens. Men frågar igen om parhuset. Men hon fattar ingenting då. Hon hittar inte ens parhuset ,som jag frågade om då.

Men kan skicka tillbaka till inkasso. Hon hittar inte parhuset ens. Men säger, kille som arbetar hos kronofogden sa, att vi skulle betala över hundra tusen. 100 000:- men hon fattar ingenting när jag sa det. MEN NI HAR NÄSTAN BETALT PARHUSET. Ni har kvar så lite på huset. Hon hittar vad jag skulle betala då. Det var bara 3 284:- som jag och Anders skulle in med genom dem.

Hon sa flera gången, men pratar så dålig svenska och jobbar hos kronofogden. Men hon fattar ingenting ,genom att vi hade nästan betalat parhuset.

MEN SA, DU MÅSTE GÅ IGENOM PERSONALEN, genom att jag och Anders håller på bli blåst. Men måste kolla upp killen, som ni har anställt som vi kunde fått enorma problem med nu, genom att han sitter och jobbar med pengar.

MEN FÅR INTE ANSTÄLLA FOLK ,SOM HAR PROBLEM MED PENGAR HAR PRICKAR EFTER SIG. Ni måste kolla upp han, men sa det flera gånger. Men blev så himla rädd när jag ser man håller på bli blåst av kronofogden, som vi litar på. Men vet att kronofogden får inte anställa folk som är prickad.

Men anställer folk från invandringen, som ingen ska anställa, SOM HAR MED PENGAR ATT GÖRA, genom att har inte koll på dem ens. Men kollar upp svenska folket, så ingen har problem med kronofogden eller andra saker, som har med pengar att göra då. Men finns ärliga människor, som kan jobba hos dem. Men anställer från invandringen, men hur säker är kronofogden när anställer folk. Han pratar dålig svenska ,men ville han skickar hem OCR nummer så det blev rätt.

Men blev så rädd men ringer inkasso, genom att kolla upp säkra för det säkra då. Jag ringer bank Lowell Sverige AB. Men fattar ingenting som kvinnan på kronofogden. Vi har nästan betalt bort parhuset, genom att Lowell drar från mig. Men fattar ingenting den siffran, men har 3 284:- som vi ska betala nu. Men vi har betalt till Lowell Sverige AB men tog för det säkra. VI VARNAR FOLK FÖR DET.

Genom att slippa problem med folk ,som arbetar hos kronofogden betalar jag direkt till Lowell Sverige AB. Men kände oro när man ser hur landet har blivit. Men anställer folk ,som kan till och med blåsa oss på pengar. VI MÅSTE VARA VAKEN IDAG GENOM INVANDRINGEN.

MEN DET FINNS EN RUTTEN VÄRLD IDAG, när vi ser kronofogden anställer folk, som kan till och med blåsa oss på pengar. Men satt i en chock en stund när man ser hur världen håller på bli. Kronofogden som vi ska lita på ,men blåser oss, när man ska betala bort en skuld, då blir man inte glad ens. Jag tillhör den ärligaste ,men hatar allt med pengarna.

Men Sverige har fått det fruktansvärd när anställer folk på kronofogden, men tar från invandringen, SOM FÖRSÖKER TA PENGER FRÅN MIG, försöker med allt ta pengar genom att leva när folk flyr till Sverige. Idag kan ingen lita fullt ut på folk ,när vi har med människor som har inte sett igenom ens. Kronofogden tror att sköter sig. Men har inte hört det förut, men då blir man rädd och chockad av det.

Men har ingen koll på killen ens han stal från folk då. Han tar pengar från människor, SOM SKA BLI FRI KRONOFOGDEN. Men är fult att göra så. När ska man lita på folk ,som har med pengar att göra då.

MEN VILKEN RUTTEN VÄRLD VI LEVER I , när till och med kronofogden ska vi lita på, när man betalar in sin skuld, som företag har sökt kronofogden.

GENOM ATT FÅ BETALT FRÅN FOLK SÅKLART. Som hamnar efter med fakturor på grund av sjukdom ,eller sjukskrivning eller andra saker dåligt med arbeten på markenen, men kan hamna efter då.

Men får bekymmer med folk ,som kronofogden anställer människor, som till och med tar från folk, som i lugn och ro ska bli fri sin skuld. Men då har kronofogden folk som tar pengar från folk, som vill bli fri sin skuld. MEN VILKEN RUTTEN VÄRLD VI LEVER I.

MEN SKA BETALA BORT SIN SKULD, genom att bli fri skuld från kronofogden. Men vill inte ha en massa skulder ens, utan fri från allt när man håller på att reder upp en massa då. Men anställer folk som stjäl pengar från människor idag.

Men vi måste lägga ut om ruttna världen vi lever i dag.

Men jag satt och kollar på internet, men slog in bankgirot som killen gav mig. Men kände han måste gjort fel, eller så fanns han inte med. MEN SLÅR IN KRONOFOGDEN BANKGIRO NUMMER. Men hittar kronofogden har problem idag, genom att folk hade betalat till kronofogden.

Men läste där ruttna världen vi kan drabbas av, när tar in folk från länder som inte kan svenska ens. Men kan vi lita på dem??? Men har inte bott i Sverige så länge, så de kan kolla upp dem. Men är inte ens född i Sverige pratar så dålig svenska. Men landet är inte kul med invandringen som sköter sig inte ens. MEN ÄR SÅ FRÄCK OCH TAR PENGAR FRÅN OSS, SOM SKA BETALA BORT SIN SKULD.

MEN VILKEN RUTTEN VÄRLD VI LEVER I.

Men tar in folk som tar och stjäl av oss är inte okej. Men kronofogden har folk SOM BLÅSER FOLK ,SOM VILLE GÖRA RÄTT BETALAR SINA SKULDER. Men anställer en kille, som bryr sig inte ens om mig. Men han trodde han skulle tjäna på mig och Anders, men tji fick han. Men sa flera gånger, ni måste kolla upp killen när han håller på så.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sell-beautiful-angel-portrait-painting-portrait-art-home-decoration-lt014.jpg

NÄR VI BETALAR RÄKNING FAKTUROR ,SÅ DUBBELKOLLA MED BÅDA. VI KAN RING IGEN OCH KOLLA UPP ,genom att slippa förlora pengar idag.

Men har han ingen tanke ens, ELLER KÄNNER SKULD NÄR HAN GÖR DET, HAN VILL HA PENGAR när han gör så skadar folk, när folk ska betala sin faktura, att han tar pengar, istället för folk som ska betala bort sin skuld. MEN HAN ÄR HEMSK OCH RUTTEN HELA HAN.

Men tänk om jag var inte vaken ,då har jag blivit blåst. Men kände att det var fel på allt, när han sa så konstigt. KÄNDE DET VAR LURT MED KILLEN. KÄNDE OBEHAG. Men måste dubbelkolla allt idag ,genom att vi har invandring som är inte ens ärlig när anställer folk.

Men han hinner lura flera innan sparkar killen från kronofogden. MEN SVERIGE ÄR BARA RUFFEL OCH BÅG IDAG. FOLK BLIR AV MED PENGAR IDAG.

Men kan inte ens lita på folk, som jobbar med pengar idag. Men folk ska inte anställa folk, som kommer från invandringen, genom att kommer från länder som är fattig. Men tar chansen och bygga upp sitt liv på våra pengar. Men folk som anställer folk från invandringen ska kolla noga med dem, genom att vi kan bli blåst av folk som flyr hit. KILLEN VILL BYGGA UPP SITT LIV MED VÅRA PENGAR.

Men kolla på alla inbrott och folk stjäl pengar och inbrott. Men så har vi kronofogden ,som vi litar på folk från andra länder, som är så noga med svenska folket, får inte vara prickad ens. MEN FICK EN CHOCK ,SOM SKA TA HAND OM PENGAR TILL ANDRA ,SOM SKA BETALA TILLBAK SIN SKULD.

Men säker att folk från invandringen är prickfri, hur kollar ni upp det ,genom att vi har en värld av lögner idag.

Men folk flyttar hit förr i tiden, men fattas pengar för dem??? Men dåligt med arbeten eller väntar på uppehållstillstånd. Men stal var ute på sin runda. Men slutet på 60 talet och 70 talet ,har lite jobb men hittar på eget, så kan få mat på bordet. Men på den tiden var folk ute på sin runda och sålde på svarta marknaden. MEN FATTAS PENGAR NÄR DE KOM TILL SVERIGE.

Men sålde till folk ,och hittar uppköpare som levde så på den tiden. MEN HAR FAMILJ ATT FÖDA var även ute på sin runda fattas pengar. Men gjorde sin runda ,men för att täppa till maten eller andra saker ,som var tvungen att göra som de gjorde.

Men nu har Sverige fått enorma problem med folk, som flyr hit. Men anställer folk på kronofogden, men försöker lura mig. Men sur blir jag ,som vill bli fri mina hemska skuld, men hatar allt med skulder. Jag hade aldrig skulder förr. Men nu fick jag det på grund av för dåligt samarbete. Men fått onödiga skulder då, som ingen vill byta med ens när samarbetet är så dåligt. MEN TRODDE VÄL INTE ATT ANSTÄLLER, FOLK SOM SJÄL FRÅN FOLK.

MEN HADE BÄTTRE KOLL PÅ DET ,GENOM ATT DET HANDLAR OM PENGAR DÅ.

MEN VI VARNAR FOLK OM RUFFEL OCH BÅG SVERIGE IDAG. Men vi måste ta upp om det, men kronofogden måste sparka killen från tjänsten. SÅKLART LÄMNA KRONOFOGDEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kronofogden-birgitta-andlig-inspiration.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.