FLYKTINGAR- REFUGEES

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c3a4ngelc3a4ngelc3a4ngel.png

IDAG HAR REGERINGEN MAGE ATT SKICKA UT EN LITEN KILLE FRÅN SVERIGE, MEN SITTER I RULLSTOL. Han är invalid men skickar regeringen ut han ??? Men ibland blir man rädd hur regeringen gör mot folk idag.

Men tar in och kastar ut folk, istället för att sätta ett stopp genom att regeringen kastar ut killen med familj, DÅ KAN INTE REGERINGEN TA IN FLERA MÄNNISKOR när han och hans familj åker ut, då ska regeringen sätta stopp när har inte plats, pengar att stanna i landet. Regeringen är till och med fräck, men får inte ta med sig rullstolen, men folk ser ni vilket land den lille killen hamnar i????

Men igen ska titta mot Sverige, men får inte ens ta med sig rullstolen. Men nu har landet blivit fattig, så får lämna rullstolen i Sverige. Men vilken snäll regering vi har, som till och med får lämna rullstolen, som måste ta med sig rullstolen, killens enda hjälp rullstol. VI BLEV CHOCKAD ,NÄR VI SER HUR REGERINGEN GÖR MOT FOLK SOM SITTER I RULLSTOL.

Men rullstolen kostar mycket att köpa för familjen, MEN FÖR KILLEN ETT HJÄLPMEDEL ATT TA SIG FRAM MED. Men får inte ens ta med sig rullstolen när han utvisas, men så grym regering har vi.

Men när ska regeringen tänka till ,men får skämmas för dem. Men vi ska inte skämmas ,men regeringen ska skämmas ,för de gör som de gör nu. MEN VI HAR EN REGERINGEN SOM BARA STÖKAR TILL FÖR FOLK.

Men kastar ut folk hela tiden. Men tar in våldtäktsmän som gillar ta in dem. Men har ni skickat ut gruppvåldtäkt män??? MEN FARLIGA MÄN FÅR STANNA, MEN HAN ÄR INTE ENS FARLIG.

Men får stanna ,men ska rensa bort männen ,som våldtar och sätt dem på ett plan enkelbiljett, och aldrig visa sig. RÄTTVISA FÖR ALLA KVINNOR BARN TJEJER.

Men fick mer plats för killen, som var invalid han sitter i rullstol. Men har ni råd, att ta in våldtäkts män ,då har ni råd att skicka hem dem. MEN HAR SKADAT SÅ MYCKET TJEJER KVINNOR BARN. Men en kille som sitter i rullstol ska utvisas. Men vad har vi för regering idag. Men är så himla blind och grym. Men våldtäktsmän som skadar oss får sitta kvar här. Men killen som sitter i rullstol ska åka hem. SKICKA HEM FOLK SOM SKADAR OSS, ISTÄLLET FÖR OSKYLDIGA BARN I RULLSTOL.

Men ser ni vilken hemsk och grym värld vi lever i. Men vi har fått tjejer och kvinnor barn skadad när regeringen tar hit galningar. Men folk måste se vilken regering vi har, som utvisar killen ,som har börjat sitt liv här. Men har rätt att stanna samma som sin familj ,genom att göra rätt och skicka ut folk ,som inte ens ska vara i landet då. NÄR SKA REGERINGEN VAKNA UPP. VEM SKA UTVISAS. MÄNNEN SOM SKADAR OSS.

Men ta inte in fler folk när ni kastar ut dem. Men blir fel stanna ett tag, och börjar bygga upp sitt liv här. Men kan inte utvisa folk då ,genom att börja göra rätt genom att igen av dem har skadat folk ens. Men bor här ,men vill stanna här. Men en son som är invalid ,men behöver hjälp med allt. Men rullstolen är hans bästa vän, men även den tänker regeringen ta från han. MEN TA INTE IN FLERA MÄNNISKOR NÄR FAMILJEN INTE FICK STANNA DÅ.

Men ska föräldrarna bära han då??? Han är inte liten ens utan väger ganska mycket, så för föräldrar är det bra att använda hjälpmedel, när han är invalid. Men han behöver sitt liv med rullstolen, genom att han är invalid, men har inte råd att köpa en rullstol. Men får lämna rullstolen ,som blev så galet ,så vi måste säga till om regeringens klavertramp. MEN FÅR INTE GÖRA SÅ NÄR KILLEN SITTER I RULLSTOL.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.