CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

VI TROR ATT FOLK FÖLJER REGLER VI FÅTT MOT CORONAVIRUS. ÖSTERSUND finns det folk som följer inte regler vi måste följa då. Men sprider coronavirus. Men bryr sig inte ens om att själv blev sjuk. Men ut och festa runt med folk ,men fortsätter sprida coronavirus, kan inte ens sitta hemma fast vi har regler att följ idag.

Men lyssnar inte ens när blir sjuk måste ut genom att träffa vänner ,som är livet för dem. Men ingen tänker på att utsätter folk, SOM JOBBAR MED VÅRDEN SOM ÄR TRÖTT IDAG, som håller på att gå på knäna idag. Men trött från allt, som Sverige fått problem med coronavirus.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

MEN VAD GÖR FOLK FESTAR OCH KÖR SIN STIL. Men vi har ett land med fullt med coronavirus.

Men går inte stoppa gänget ens. Men drar i vandra ut och festa. MEN FÖLJER INTE ENS REGLER UTAN FORTSÄTTER SOM VANLIGT. Men fortsätter förpesta Östersund med coronavirus. Men är äldre människor ,som kan inte ens lyssnar på regeringen beslut nu, genom att få stopp på virus. Men kan inte sitta inne ens när andra gör det.

Men följer regler idag hålla avstånd. Men kör sin festande bland folk. Men dricker och har ett arbete att sköta, men glömmer bort det. Men ser inte att vi har problem med coronavirus ens. Men visar inte ens respekt mot folk som sliter ut sig. Men trött att jobba inom vården. VI MÅSTE FÖLJA REGLER IDAG ,GENOM ATT FÅ STOPP PÅ CORONAVIRUS.

Men folk sprider hela tiden som måste sätta stopp för det. MEN INGEN HAR LYSSNAR PÅ REGLER ENS.

Men vi gnällde på Stockholm ,som kan inte sköta sig ens. Men vi har samma här med folk ,som kör åt andra hållet genom att respekt för dem existerar inte när folk ska hålla avstånd. VI LÄR OSS ATT GÅ OCH HÅLLA AVSTÅND GENOM ATT HJÄLPA VARANDRA IDAG.

MEN FOLK KÖR ÅT ANDRA HÅLLET , VI BLIR SUR PÅ FOLK SOM LYSSNAR INTE ENS.

Men sjukvården går på knäna, vet inte hur ska få stopp på coronavirus, GENOM ATT ÖSTERSUND HAR ÖKAT, men andra ställen har ökat, genom att folk slutar hjälpa till med coronavirus. Men måste få stopp på det, annars får folk aldrig slut på problem, som folk sprider är inte okej ens. HAR INGET ATT TÄNKA MED NÄR FOLK SER HUR LANDE SER UT IDAG.

Men måste få ett stopp på det måste hjälpa varandra, och hålla avstånd ,som vi lärt oss. Men då ska alla vara med OCH SKÖTA SIG ,SÅ VI FÅR FRITT FRÅN CORONAVIRUS. Men finns grupp, som kör baklänges nu. Men vi gillar inte folk som slutar hjälpa varandra nu. Men har hjälpt till med spridning coronavirus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.