HÄSTAR – HORSES

SER HÄSTEN SOM BETER SIG PÅ ETT KNEPIGT SÄTT när han tittar mot mig. Hästen går förbi mig, känns som jag kan prata med hästen.

Det finns folk där. Men försöker sätt ihop bilden. MEN FÖLJER MED BILDEN.

Hästen tittar mot mig, han går förbi mig. Ser hästens päls ser sliten ut tussar i pälsen. Men har tappat hår. Men rött märke på hästen. Ser en ridsadel, som verkar få ont av den skaver mot hästryggen. HÄSTEN SER SKITIG OCH SLITEN TRÖTT UT. Men lägger på sadeln på hästryggen. Men ser på sidan på hästens rygg, har fått problem, att behålla pälsen, hästen känns sjuk. Skitig under magen, benen är inte så perfekt.

Hästen mår inte bra när vi fick den bilden på hästen. VI TAR UPP OM FEL VI SER I SAMHÄLLET.

Det här händer ibland att hästar kan bli utsatt för misshandel, GENOM ATT ÄGAREN HAR INTE KUNSKAP ELER TID ,att ta hand om sin häst, som är A och O att ta hand om hela hästen.

Som vi ser så lite av, genom att hästen var röd och avskavt pälsen på hästen. Men blicken sa allt när man ser så här. LÄRA SIG TA HAND OM SIN HÄST.

Hästen mår dåligt lite omskötsel. SER HÄSTEN LEVER PÅ EN GÅRD. lever bland folk. Men har inte det bra ser rött och sliten päls. Men får dålig skötsel, ser mörkt ut runt hästen. Men folk har inte upptäckt det att hästen behöver vård.

Men tar lite skitigt vatten tvättar hästen med. Ser vattnet är så skitig ,när tar en borste och ska borsta av hästen. Men pälsen ser inte bra ut, när vi ser den bilden. Men finns hästar, som har dåligt idag lever bland folk, som kan inte sköta om hästen. MEN HAR HÄSTEN TILL RIDING.

Men hästen har problem genom att vi fick upp det. MEN FINNS FOLK SOM SKA INTE ENS ÄGA EN HÄST. Men folk köper en häst, som en liten leksak till en liten flicka. Men flickor kan önska sig en fin vacker häst att rida på.

MEN EN HÄST TAR MYCKET TID ATT TA HAND OM. Rida är en minsta delen av hästens liv. Måste tvätta av hästen, men även ta hand om pälsen. Men ser barn runt hästen, som är inte ens mogen att ta hand om hästen.

MEN HÄSTAR ÄR INGEN LEKSAK ATT LEKA MED. Stora djur och flickan står bredvid hästen. Men matar med äpple, som en del hästar älskar äta.

FLICKAN RÖR VID HÄSTENS HALS. Men flickan sträcker sig upp mot hästens hals. Men ser vuxna bredvid hästen. Men hästen kan stå och vila på foten sin. Men kan ändra om och röra på sig, NÄR FLICKAN STÅR FÖR NÄRA KAN SKADA SIG ,som är onödigt att göra genom att har ett helt liv.

Men kan skada sig när står för nära, genom att hästen kan bara röra sig lite grann med hovarna, som gör att flickan skadar sig. Men försöker krafsa hovar på hästen. Men ser hästen är vit under hoven, och har rött under där. Ser skadad hov. MEN MÅSTE SKÖTA OM HÄSTEN MYCKET BÄTTRE.

Som kan bli för en del hästar, SOM TÅL INTE HÄSTSKOR SOM SITTER PÅ VARJE HÄST IDAG. Men ingen tänker på att hästar är född utan hästskor, som har tillverkats länge hästskor. Hästen kan få problem med hovarna, genom att spiken kan tränga in i hästhoven.

SER HÄSTHOVEN BLÖDER. Men hästen född med känsliga hästhovar ,och en del folk har så mycket problem med hästen, som ska gå egentligen utan hästskor, genom att hästen mår bäst på det.

Men hittar på hästskor ,som bygger extra till hästen. MEN BÄST FÖR HÄSTEN SLIPPA EXTRA HÄSTKOR TILL HÄSTEN, tillverka speciellt framställt för hästen. Men tål inte ens extra köper till hästen, genom att hästen är född utan hästskor. Men alla kan förstå det ,genom att igen föds med skor när föds till jorden.

Men folk har börjat tillverka hästskor, genom att skydda hästens hovar, SOM BLIR FEL FÖR HÄSTEN HOVAR när kan inte hitta på skor till hästen SOM ÄR FÖDD UTAN SKOR. Men alla djur är född utan skor, men så hittar folk på hästskor, som kan förvärra för hästen, och kan få skador i hoven, som ingen tänker på, när hästen får problem.

DET KOMMER FRÅN HÄSTHOVEN GENOM ATT INGEN FÖDS MED SKOR PÅ FÖTTERNA, som har tillverkat till dem, som trivs bäst utan hästskor och mår bäst utan hästskor på hästen, genom att det finns folk som får problem med hästskor ,och hittar nya hästskor mjukt mot hästens hoven, när hästen går eller travar.

Men tar bort hästskon från hästen, men måste vila från allt SOM GÖR HÄSTEN LYCKLIG UTAN SPIK OCH HÄSTSKOR. Men hästen såg sliten ut.

Men måste tas om hand på bra sätt.

Men föräldrar kan köpa häst till sin dotter ,men tänker inte på jobbet med en häst. Men hästar måsta ha mycket omskötsel när köper en häst, då ska borsta hästen och tvättas, men även se till sadeln. Men ta hand om hästens hovar lika viktig, som ni sköter om manen eller borstar tvättar hästen. Kamma manen så hästen mår bra. MÅSTE FÅ UNDERVISNING OM HÄSTENS SKÖTSEL.

Vi såg att hästen hade fel sadel ,eller för hårt åtdragit såg sår runt hästen. MEN ÄR INTE HÄSTMÄNNISKOR, som gör hästen sjuk ,som måste kunna mycket om hästar. Men kan köpa hästar ,som tar inte ens hand om hästen, genom att det var flickan, som önskar sig hästen, men föräldrar köper en häst som är fel.

Premiumposter Häst med föl

Men barnen är för liten att hålla på med hästar ,men är stora djur, som inte barn ska hålla på med då. Men kan trampa på foten på flickan, genom att hästen kan ändra ställning. Men hinner inte undan när hästen vilar på nästa fot. Hästen var snäll, men hästar kan röra sig, så barn inte hinner med hästen. MEN ÄR FÖR STORA DJUR HÄSTAR ÄR INTE BRA FÖR BARNEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpg

Men barn ska var vuxen när barnen håller på med hästar. Men finns folk köper små hästar, men söta små hästar till sin flicka ,som är oftast flickor som vill äga en häst. PONNY KAN VARA EXTRA JOBBIG NÄR PONNY HAR BARN RUNT SIG DÅ. Kan vara olika till humöret. Men söt ponny, som barn vill gosa med. Men kan skada sig även fast är liten häst. Men ponny kan ha problem med humöret, men det finns bra och dåliga där.

Men läser böcker om hästar sagoböcker eller andra läser om hästar. Men ser teven finns hästar med söta små djur ,som flickor önskar ta hand om då. Men ta hand om en häst är mer jobb än de kan tro. Men barn kan träffa folk som äger hästar, genom att lära känna dem bättre, än att hitta på en häst som present ,även om det är en kul present ge en flicka en häst i födelsepresent eller julen ,som folk närmar sig. MEN VERKLIGENHETN SER ANNORLUNDA UT ÄN LÄSER OM HÄSTAR.

Men tänk på det hur mysigt det är med en häst, så är det så mycket jobb runt en häst, SOM MÅSTE VARA VAN SOM HÅLLER PÅ MED HÄSTAR, genom att ska krafsa hovarna, men vad händer om hästen börja röra på sig, men kan få ont om ni går för hårt till hästens hovar, då kan hästen sparka bakut ,och då blir barnen skadad av hästen föräldrar gav till barnen.

Genom att folk måste kunna mycket om hästar. Men folk känner vill ge en häst i present, men alla flickors dröm. Alla gillar inte hästar, men många önskar det. Men ser teven böcker tidningar ,som handlar om hästar ,som blir önskan bland många barn idag. HÄST VILL HON HA, MEN SER INTE ALLT JOBB SOM ÄR MED EN HÄST.

Men hästen är ingen leksak ,som en katt eller hund som är enklare val när ni vill ge barnen djur ,då finns det snälla katter och hundar. Men bra att umgås med djuren, genom att djuren har en annan energi, som gör att mycket folk skaffar sig djur idag. Men måste tänka på hur ni bor innan ni skaffar djuren. MEN BARNEN MÅR BRA AV DJUREN SÅKLART, genom att barnen får ta ansvar över ett liv. Men kan skaffa mindre djur till barnen då.

Men barn mår bra av att äga djur, men ta hand om dem på rätt sätt, som är extra viktigt att lära barnen om djurens värld. DJUR KAN GE KÄRLEK MEN KAN ÖVERÖSA MED KÄRLEK.

Men måste respektera djuren och ta hand om dem på fint sätt ,genom att vi fick upp hästen. MEN FINNS FOLK SOM HAR INGEN KUNSKAP OM HÄSTAR, men köper häst genom att glädja sin dotter ,men ska hänga med hela livet ,så länge hästen finns vid liv. Hästar kan leva länge eller kort tid på grund av sjukdomar.

MEN SKA TA ÖVER ETT FÖL, NÄR VÄXER OCH BLIR HÄST TILLSLUT. Men under tiden lita aldrig på fölet. FÖLET KAN LEKA SIN LEK när köper hästen, men har ett föl att växa då.

MEN FÖLET ÄR SOM ETT BARN SKUTTAR OCH LEKER SOM BARN GÖR. Men kan hoppa och springa, men flickan springer efter sin älskling fick i present. Men kan springa efter sin kära vän, men så hoppa fölet till ,genom leken kan bli för vild för flickan, som försöker fostra hästen till en rid vänlig häst.

Men tar långa tid tills kan rida och är lugn. Men måste träna hästen med allt ,men är ingen leksak ens. MEN BARN KAN BLI SKADAD AV FÖLET ,SOM HAR INTE ENS VUXET UPP, FULL MED LEK, barn kan bli skada av fölet, som har inte ens vuxet upp. Men köpte ett föl till sin flicka. Men hon är i hagen med fölet, som är lekfull första tiden bara leken hoppar och skuttar hela tiden.

Men försöker springa efter sin häst, men är bara föl. MEN HAR INTE ENS TANKEN ATT LEKA MED FLICKAN. VILL VARA FRI. Fölet har andra intressen än barn, som vill springa efter. Det händer barn bli skadad av fölen, genom att fölet har leken i sig.

Men barn vill springa efter fölet. Men är inte rädd ens måste följa efter fölet ,SOM HAR LEKEN I SIG OCH INGEN SKA LITA PÅ FÖLE ENS SOM ÄR SÅ SÖT. Men lita aldrig på fölen ens, men har leken i sig tills växer upp, som tar lång tid.

FÖL ÄR INGEN LEKSAK SOM HAR BARN I SIG, och kan skada din lilla flicka. Men föl är inget att leka med, genom att barn ska ha lugna djur runt sig ,som är snäll att klappa på. Men gammal häst kan känna sig lugn att rida på. Men även om hästen är snäll, men gör inget fel utan lugn häst.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 51i3pynbydl._ac_.jpg

Men barn ska inte ta hand om hästen, genom att hästar kan röra sig ,och står hon bredvid hästen, kan trampa till så barn blir skadad OCH FOTEN FÅR SIG EN SMÄLL. Det gör ont om hästen trampar på foten.

Kan överleva, men gör ont när hästar kliver på foten, genom att barn stod för nära hästen. Men hästen gör inte det med flit ens. MEN DET GÖR ONT NÄR HÄSTEN KLIVER PÅ FOTEN. MEN BARN HAR MINDRE FÖTTER ÄN VUXNA.

Men snäll gammal trogen häst ,men barn ska inte ens ta hand om hästen. Men kan stå och vila på foten ,men ändrar foten ,och barn hinner inte hoppa undan ,så kan barnet skada foten sin, så illa för flickan. MEN INGET BARN SKA VARA NÄRA HÄSTEN, till kan ta hand om hästen själv och tar ansvar. Men manen ska borstas och krafsa hoven borta hästens rygg och under magen. Men måste ha kunskap om hästar. Men barnen ska inte vara nära när ni håller på att sköta om hästen.

MEN VI FICK UPP OM HÄSTAR, men ger häst till barnen, som kan inte ta hand om det, utan föräldrar får ta hand om hästen som har häst vana.

MEN VI LÄGGER UT OM HÄSTAR, genom att hästar är populär. Men stora djur som flickor eller pojkar önskar sig. Men mest flickor, som har önskedröm att äga en häst rida på den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.