HJÄLP VI GER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ccf446ef50c07299b931e7f5ecae87d.gif

VI SER MÄNNISKOR OCH VATTEN RUNT DEM. MEN SER EN FJÄRIL KOMMER EMOT MIG. Men har ett konstigt beteende försöker klämma in sig hos henne. Fjärilen vill in i munnen på henne. Men känner sig ensam. Det finns folk runt henne. Hon står i naturen. Hon försöker ta sig undan fjärilen.

Men försöker ta sig undan fjärilen, men fjärilen försöker med alla medel tränga sig in i munnen på henne. Hon tar sig inte undan. Men ser en bit av fjärilen, som håller på att tränga sig in i munnen på henne. Hon försöker ta sig undan hela tiden. Men människor är dålig att hjälpa till, genom att det finns folk runt henne. HON HADE EN KAMP RUNT FJÄRILEN.

MEN FJÄRILEN FÖRSÖKER TA SIG IN I MUNNEN PÅ HENNE. Hon kommer inte från fjärilen.

MEN VAD HAR VI SETT???

 DET HÄR ÄR EN BERÄTTELSE OM EN MÄNNISKA. Men är en symbol hur människan mår då.

Att känna sig undanstoppat i livet, genom att ingen ser det. MÅSTE SE FRAMÅT. HAR EN PLAN MED SIG.

VI MÄNNISKOR HAR ALLTID ETT MÅL I LIVET ,genom att vi är född sån. Vi lär oss tidigt från föräldrar hur livet ska se ut.

Men alla ser inte det, genom att vi har olika familjer och lärdom från dem. Men familjen har en del i uppväxten SOM PRÄGLAR VÅRT LIV. Men under livet möter vi på problem, genom att vi har olika familjer ,som ser på olika sätt ,som gör att människor kan bli sårad och avstängd från livet. MEN VALDE FEL NÄR TOG IN DEM.

Genom att leva bland människor, som har inte samma syn på det eller vänner ,som har en annan uppväxt, som kan skada den som tror på livet. Men kan skada dem så illa, så kan knappt leva då, genom at ta hand om människor, SOM HAR INTE SAMMA KUNDAP ATT HJÄLPA TILL, som gör att vi föds från olika familjer.

MEN SÅ HITTAR MAN MÄNNISKOR ,SOM ÄR INTE SOM DEM ENS TÄNKER INTE SOM DEM, genom att folk är så präglad från barndomen. Men har ingen lust att hjälpa varandra, som kommer från en mörk grund, som även ska överleva på falska förhoppningar, genom att livet är här nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7f9c04ee3e80ec0686ce67343970e5cc.jpg

Men för dem är inte ens nära den de är, som tänker inte som dem ens, utan har en annan grund att stå på. SOM ÄR NATURLIGT ATT GÖRA SÅ HJÄLPER VARANDRA ÄR NATURLIGT FÖR DEM, SOM FÖDS SÅN. ÄR GIVAREN.

Men så finns folk som är född i familjer, som har inte den synen ens, men faller på den familjen, genom att lära om, och ändra om folk. MEN FÅR LIDA AV FOLK, SOM SER INTE DET.

Genom att slippa bli skadad av allt som händer nu. Lämna allt ,genom att se sanningen hur det ser ut. MEN FÖLJER SIN EGEN SANNING, men tänker ändå fortsätta vara den personen som är född till jorden.

Men människor är inte som dem, genom att den grunden kommer från barndomen, där allt var på sitt sätt. MEN FÖDS I EN MÖRK BARNDOM, SOM ENS LÄR UT VIKTIGA SAKER föds i en mörk barndom lär ens att hjälpa varandra, som kommer från en grund i samhället.

Men vi möter på dem hela tiden fast ingen kan se dem, än när folk får problem, då får de se sanningen som gör dem illa då. Men hur kan de knappt leva ,som tänker så. TÄNKER INTE SOM DEM.

MEN TÄNKER BAKLÄNGES, SOM TÄNKER SOM DEM, som ser en annan plan bär i livet. Men måste följa sin plan, som alla gör idag. Vi föds med en plan, att vi ska göra det vi har med oss i planen. Men så möter man på problem i samhället människor ,som tänker inte som dem utan har så konstiga saker för sig.

Men kan leva fast de har problem med alla saker ,som kommer från för dålig hjälp i samhället. Men så möter på personen, SOM HAR PROBLEM MED ALLT. Men ser det efter en längre tid fast möts ibland, utan att upptäcka den personen har enorma problem att hjälpa varandra.

Genom att allt kommer från tvång från barndomen, som får möta på en underliggande känsla ,som aldrig sett genom att leva normalt liv är normalt för henne, som ska skydda människor. MEN SÅ UPPTÄCKER INTE SAMMA SAK, SOM FÖR DEM GENOM ATT SKYDDA SIG SJÄLV, genom att samhället är hårt idag.

Men när ska samhället vända, som har börjat stöka till enorma problem, genom att blanda in fel person kan stöka till enorma problem, att välja människor som har ingen kunskap om, utan tror att folk är som dem. Men är inte ens det, genom under ytan på dem döljer sig ett mörker ,som tar sig inte igenom ens, fast jobbar med sig själv. LEVER I EN MÖRK VÄRLD, SOM INTE FOLK UPPTÄCKER I TID.

Men visar det för personen, men ser enorma brister hos den, som hjälper dem att lägga ner den hjälpen ,genom att kan inte nå fram när ser personen enorma problem, som ligger underliggande hos dem. MÅSTE INSE HUR DET SER UT.

Men ser det långt efteråt fast hjälper människor hela tiden. MEN TROR ATT TOG IN HJÄLPEN ,eller ändra om sitt liv. Men har inte ens kommit halvvägs. DET BLEV INGENTING FAST SKULLE FÅ SÅ STOR HJÄLP ATT RÄTTA TILL SITT LIV.

Men ska man fortsätta hjälpa människor, som talar osanning men ljuger??? Det är så svårt att lita igen på den som ljuger och hittar på ,som blir ett farligt liv att kliva in att bara hjälpa då. Men får släppa allt ,genom att sluta hjälpa människor, som kommer från den barndomen, som går inte knäcka nöten ens. IBLAND MÅSTE MAN INSE DET SLÄPPA ALLT JOBB. MEN GÅR VIDARE TILL FOLK SOM TAR EMOT HJÄLP. NÄR FOLK HITTAR PÅ ÄR DET VÄRSTA HON VET. Hon älskar ärlighet.

Men sitter fast i allt, men det är svårt att hjälpa dem ,när ser faran som kan drabbas av. Men vad gör man då???? Men får ge upp fast kan människor, men för att skydda sig själv ,måste ge upp den hjälpen, genom att stjälper sig själv som blir fel mot hennes liv. MÅSTE SKYDDA SIG SJÄLV NÄR SAMHÄLLET SER UT SÅ.

Men vad kan man göra med folk ,som är sån och har en knepig barndom att jobba med??? Men barndomen följer med dem, fast de vet vem som var boven i dramat, men i dramat kastar den personen problem på den, som har inte med hans barndom att göra ens ,utan kommer från ett lugnt liv. SOM HAR EN ANNAN BARNDOM.

Men tror att tänker som han hela tiden, fast ser inte varningen, att han är sjuk, som sökt hjälp i många år. Men sårar den, som tog in den hjälpen. Men föds med problem ,men får ännu mer problem efter vägen, som skadar andra människor som har inte med dem att göra ens ,fast de ska bara hjälpa till, så blir drabbat när hamnar i en stressig situation, då ser man vem han var. MEN FICK ENORMA PROBLEM NÄR MAN SÅG ALLT VEM HAN VAR.

Men ska man tillåtas bli sårad fast han behöver hjälp. MEN HAN FÅR TA IN ANNAN HJÄLP GENOM ATT SÄKRA SIG SJÄLV, då får ta in annan hjälp, genom att personen har så mycket tok för sig, som gör att det inte går lita på den som tror är normal, men så var det inte ens. Ibland kan vi falla på saker vi tänker inte på, när man möter människor. Men ser en annan person när man ser efter en tid, att har problem med så mycket saker.

Men tror att är som andra människor är. Mår lite dåligt som är vanligt att folk gör det. Men för den som ska hjälpa dem blir fel hela tiden, GENOM ATT HJÄLPEN FUNGERAR INTE ENS, när man ser på avstånd. Men tog inte ens emot hjälp ,genom att det ligger mycket från barndomen. Men sitta fast och kommer ingen vart ,när tar rätt hjälp i livet. Att följa med som ska visa hur allt ska vara då.

MEN KAN FALLA PÅ DET MÅSTE VARA VAKEN ,när vi ser hur människor är fast känd dem längre tid. Men måste vara vaken, genom att inte bli drabbad igen, genom att vi är så olika som bär ,som tänker inte som dem ens. Men då är det bättre att lämna allt ,och se att folk kan ta tag i sitt liv med annans hjälp, fast har svårt med det, genom att måste se hans värld ,då kan ta in hjälp då. Måste lära känna dem, så ni kan se allt hur det är då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.