NÄR MÄNNISKOR FÖRSVINNER FRÅN OSS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e2ce364d8af4a783b25f90878a880cca-1.jpg

DET TAR ETT TAG ATT SMÄLTA EFTER HON DOG. MAMMA TILL ANDERS MINA BARNS FARMOR. Hon var farmor till Linn men plastfarmor till mina andra barn Nathalie och Yasmine. Men känns konstigt att det blev så. Men hon fick ändå leva ett perfekt liv. Hon skulle fylla 94 år. Men lämnar sitt liv kände hon var klar.

Men kan skriva om henne, men tappar orden att skriva då genom att folk blir gammal och dör ,som jag avskyr vill ska leva för evigt. Men sån är jag svårt att ta in allt idag. Men hon dog för ett tag sedan. Men har svårt att skriva om det. Men hon fick bo hemma så länge hon kunde. SOM VAR BÄST FÖR HENNE ATT BO HEMMA.

Hon började åka mellan äldre vårdens hemma. Hon vill bo hemma så länge ,som hennes man dog hemma. Som var det bästa han fick, hon var där och hans barn. Men hon ville vara hemma som han. Men blev sjuk och fick så mycket sjukdomar. Men såg dåligt sista tiden. MEN ÖNSKAR SOM HAN LEVA HEMMA TILLS HON DÖR.

MEN HON VAR SÅ SLITEN FRÅN ÄLDRE VÅRDEN SOM TOG HENNE LIV. Hon jobbar med det en längre tid, men slet ut sig på folk. Men så behöver hon hjälp hemma så mycket hon ville. Men hon försökte in i det sista, att lämna sin lägenhet, genom att hon mådde bra att bo hemma, som hon sa. Men vi sa att hon får stanna hemma, så länge hon vill, genom att hon mår bäst av det. Men tog in mer och mer hjälp för att kunna stanna hemma ,som är det bästa för dem som blir äldre då. Men hemmet är tryggheten, som känner igen allt när hon bor hemma. Men håller sig längre vid livet hon blev 94 år.

HON HADE ETT FANTASTIGT LIV när hon träffade en ny man, som gav henne lyckligt liv. Hon fick ut och resa med han genom att hade samma intressen båda två. Men lämnade Roland pappa till Anders genom olika orsaker ,som gjorde att hon måste lämna han.

Men Anne-Marie fick ett bra liv när hon var så himla trött på sin familj. Men hon var sliten efter 3 barn killar ,som gjorde inte ett dugg. Men hon lämnade allt, och träffade kärlek igen. MEN VAR LYCKLIG MED HAN. Men känner i lägenheten när jag sitter här. Men är hennes hem, som hon hitta tillsammans med han.

Men håller i handtaget på fönstret ,men känner att hon väntar på att han kommer hem. HON VÄNTAR PÅ HAN.

MEN KÄNNER NÄR JAG HÅLLER I HANDTAGET på fönstret, att hon stod och väntar när han kommer hem. Men tittar ut genom fönstret, men ser han kommer hem från arbetet eller han åkte skidor.

Men lyckan jag kände var enorm, nu kommer Gunnar hem ,men hon lagde maten. Men hon var så lycklig med han. KÄNDE NÄR JAG HÖLL I FÖNSTRET. Jag regerar på det men hade en fin relation, som jag har misslyckas med. JAG UPPLEVDE SÅ FINT NÄR JAG SÅG DEM.

Men hon stod och väntade på han när han var ute. Men så glad när han kommer hem. MEN ÄR LYCKA VI KÄNNER. Hon var lycklig, men fick ett långt liv. Men han dog, som tog bort hennes glädje i livet.

Men kunde inte gå ut som förr ut och dansa, som gjorde tillsammans. HAN VAR INTE ENS DÄR NÄR GICK UT TILLSAMMANS när skulle ut tillsammans. Men hon gick inte en gång ensam, fast dansen var hennes liv.

Men var ute och dansar på olika ställen. Men lärde sig nya danser och reste iväg. Men hon fick ett annat liv med Gunnar, som blev henne allt. Men nu är båda borta, men hon fick resa mycket när han kom in i hennes liv. Men han gillar dela allt med henne. MEN ÅKTE IVÄG PÅ MYCKET KUL SAKER.

När Gunnar dog, då fick vi äga farmor genom att hon skulle bara vara med han. Men Anders kunde bli lite sur ,men var bara han för henne. Gunnar gick före allt kärleken hon kände för han, men det var bara han. Men åkte iväg på sommaren och var borta halva året. Men kommer hem när snön kommer då. TOG SIN HUSVAGN ÅKTE IVÄG OCH KUNDE BADA OCH SOLA. När närmar sig vintern, då dök de upp.

FARMOR VAR MED OCH FIRAR JULEN MED OSS ,som barnen älskar när hon kom. Hon gjorde aldrig skillnad på mina barn, genom att Linn var hennes riktiga barnbarn. Hon gjorde ingen skillnad mellan Nathalie och Yasmine. Men hälsar alltid på när åkte hem, genom att träffa farmor.

FARMOR FIRAR JUL MED OSS. Men farmor var med hela tiden när Gunnar dog ,då fick vi äga henne. Men känner sorg efter allt svårt att förstå allt fast man träffar henne på en gång när farmor dog. Men hon levde ett tråkigt liv när hon flyttade från lägenheten.

Men sitta ensam på ett hem var inte hennes glädje ens ,även om personalen gjorde bra ifrån sig, så var det hon som ville hem till sin lägenhet. Men hon ramlade och slår sig några gånger. HON VILLE HEM TILL SIN LÄGENHET.

Men hade pumpat i henne en massa skit. Hon hade ont men gav henne morfin som är hemskt, genom att hon hade värk blev så borta då. MORFIN ÄR FRUKTANSVÄRT. Men sände på henne, men såg hon var svart med morfin och annat då. Hon ville ta tabletter mot det ena än det andra ,fast vi sa till att du kan bli medicin förgiftad. Läkarna har ingen koll på det. Läkarna skrev ut så mycket tabletter var över 20 tabletter. Men proppade i henne så mycket tabletter mot det ena än det andra.

Men en dag blev för mycket morfin hon blev för lullig farmor. Men måste dra ner på det. Men det finns annat istället för morfin. MEN GER DET VÄRSTA GENOM ATT SVEIRGE HAR SVÅRT ATT SE RÄTT. Men vi hade mer kontakt med farmor än farfar han dök upp ibland. Men hon blev en del i vårt liv.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpg

FARMOR KOMMER EFTER HON DOG. Men känner två armar runt min midja. Men benen var så sliten efter hennes liv. Men lyser upp när hon pussar mig i naken.

FARMOR TÄNKER PÅ OSS. Hon visar att hon tänker på oss. Men ser först svart hår, som hon hade när hon levde. Hon kunde även färga sitt hår ,och tar bort sitt trista grå färg. Men sen såg henens grå hår bakom mig.

Men håller om mig och bara pussar mig på naken. Men visar så mycket kärlek. Men pratar med henne länge. Hon följde med mig hela tiden när vi var i hennes lägenhet. Men sa, att vi måste hålla sams jag och Anders, genom att vi har bara den här lägenheten. Farmor skrev på till Anders lägenheten. VI FÅR DELA SÅ LÄNGE PÅ LÄGENHETEN.

Hon har köpt lägenheten och då måste vi ta den. Jag var ute i tid, genom att skydda mig när vi har ett knäppt sjukt land Sverige. Hon sa till oss att vi får dela på den. Men Anders skrev på lägenheten, genom att jag var ute i tid, att säga till Anders om mamma hans lägenhet. Han sätter inte upp sig ens ,utan det är jag som ska skydda han. Nu fick jag se hur han fungerar. Jag måste vara med och skydda honom. JAG ÄR INTE GLAD ÅT DET.

MEN MÅSTE SITTA OCH SKRIVA OCH LÄGGER UT TILL ER ,genom att jag måste sitta och skriva som ni sett. Men inget smart folk tänker längre än näsan räcker, att skydda min lägenhet, genom att den här måste renoveras. Men vi i hop, men får se nu. Men farmor sa, att ni måste hålla vänner, genom att Sverige är som de är att hjälp människor i nöd. Men ni måste hålla sams ,tills det ordar sig. Men ni får dela på lägenheten.

Men kändes så varm och härlig när hon dök upp. Men farmor pratade även med Linn om en del viktiga saker så hon ska tänkta på det. FARMOR VILL NÅ FRAM TILL VARJE PRIS GENOM ATT JAG SITTER ILLA DÅ.

MEN ANNE-MARIE FICK LEVA ETT BRA LIV. Men blir så tomt efter henne nu. Men kände att hon skyddar mig hela tiden. Hon säger ,du ska ingenstans får sitta här som landet ser ut nu. Men landet är hemsk att se, hur jag fick det ,men ingen smart räddar min lägenhet.

Men får sitta och skriva i hennes hem. Men har mina saker på annat ställe ,men blir så himla sur skithjälp jag fick. Men jag och Anders går med äldre har de sagt, genom att skydda dem, och visa hur det ska vara ,GENOM ATT GUD VILL ATT DE BOR HEMMA SÅ LÄNGE DE KAN , genom att flytta folk ,då blir sjuk av det.

Men sett så mycket galet med folk, som ska stanna hemma men åker in på hem, som är inte bra lösning för folk då. Hon har velat varit hemma tills hon dog, genom att Gunnar fick vara hemma då. MEN HON HAR VELAT HAFT DET SÅ ,men jag sa till länge om det ,att hon ska vara hemma, och ska inte flyttas ens, genom att hon mår bäst av det.

Men landet är inte bra när folk blir gammal ,som han vill ändra om. Men hemmet för dem är det bästa, även om blev ensamt för henne. Men hon sa, att när hon kommer till äldre boendet, DÅ BLEV HON SJUK, hon vill hem till sin lägenhet. Men sitta där är ingen hälsa för dem.

Men såg hennes man fick somna in hemma, som var så hon vill ha det. Men landet är inte kul när man ser allt nu. MÅSTE BLI ÄNDRING FÖR FOLK STANNA HEMMA.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jag-c3b6nskar-tystnaden-nu-birgitta-andlig-inspiration.png

VI SÅG ROLAND FICK LEVA ETT BRA LIV. Han var livrädd att hamna på äldre boendet. Men han såg folk där, men då vill han dö, istället för att hamna där. Men minns han drog i Anders jacka ,när han var sista han sa då. Men var så rädd att hamna på hem. Han kan den biten. Han var 93 år när han dog. Men han fick ett bra liv, tills han ramlade den Påsken och slår sig så illa.

Han hade följde med Anders och mig till Linn. Men hade kul med oss fast vi är yngre. Men han gillar att vara med oss. Men ramlar slår så illa ,så han fick åka upp till Umeå. Men har skrivit om det ,att de gjorde inte rätt. Men han har levt än om han har inte ramlar så illa, genom att han körde bil. HAN VILLE VARA HEMMA SOM HAN VISAR OSS.

Men båda fick vara frisk länge som är kul att se ,genom att en del kan bli sjuk när är bara 60 – 70 år. Men även yngre kan drabba av hemska sjukdomar. DET FINNS INGEN RISK IDAG.

Men nu har båda Anders föräldrar gått bort efter varandra, så han mår inte bra av det. Pappa och huset ,men så får han vara här. Han fick ta sin mammas lägenhet. Men det är inte hemma för han. Men han har så svårt att ta tag i saker och ting. MEN FÅR HJÄLPA ANDERS. Han hade inte gjort ett dyft när jag kommer hit. Men hade satt upp lite grann genom att det är hans lägenhet nu. Men samma när jag kom till hans pappa gjorde ingenting ,tills jag satte igång allt för dem ,genom att pappa hans måste få hjälp när han är så gammal.

Men sa till Anders ,att det kan vara kul att fixa själv, genom att han har inte gjort det. Han flyttar med mig och andra kvinnor ,som han flyttar in hos. Men såg inte det att jag måste komma hit och hjälpa han. Men sa som är hos mig ,att han gör inte det fixar det, står allt tills jag kommer dit. Men såg att de hade rätt. Men lever med en man i flera år ,men ser inte den biten. Han flyttar till mig, då hade jag gjort allt.

Men fixar lägenhet, som han tittar inte efter ens.

Men han höll på att hamna som andra människor i landet. Men måste skydda han från det. Kan hamna utanför samhället, genom att landet är dålig att hjälpa folk ,som är normal människor, vi dricker inte ens. Han röker. Men landet har kris att hjälpa människor ,som är normala människor. VI ÄR NORMAL.

Men landet är hemskt idag. Men fick problem med två män Kewan och Jonas som stökar till för mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-tiden-har-gc3a5tt-birgitta-andlig-inspiration.png

NU SITTER JAG HÄR. Men vad glad hon är nu? Men tacksam mot Anne-Marie och även Roland, sa du ska ingenstans, du ska bo hos mig.

MEN DET FINNS MÄNNISKOR SOM HAR ETT HJÄRTA AV GULD ,som inte alla är. Men ett hjärta av guld har båda två.

Men jag hjälper gärna till när folk behöver det. Men blir äldre, då sa Roland, var rädd att jag flyttar ,genom att jag kan se allt. Men hjälper han såklart. Men såg till dem båda två. Men det finns fina människor i Sverige. Men såg att jag har hamnat fel i samhället ,genom att leva med en son till dem, som skapar problem för mig. ÄNDRA OM DET TILL DET BÄTTRE.

Men jag ska ha allt sa det ,som har Sverige att jobba med. Men är snäll och skötsam, men har hamnat i kläm när man träffade deras son såklart. Men de såg, så mycket mitt problem jag fick med Anders. Men är inte så kul ,när det är deras son. Men är inte så lätt att rätta till då. JAG MÅSTE SITTA TRYGGT OCH TYST NÄR JAG SKRIVER HELA TIDEN. MEN ENSAM UTAN ATT BLI STÖRD.

MEN SÅG LÄGENHETEN, varför ingen smart såg till den. Men hade konstiga människor runt mig. Men känns jobbig att se det, men han sa sanningen till mig. Men var snäll och skötsam med allt ,men har en son som gör inte rätt ens. Men får problem att skriva i rätt tid, genom att jag blir störd igen. Men måste passa på när Anders är ute. Eller natten.

Men ville att jag får tillbaka mitt liv, genom att leva med en som kan skada min ekonomi. Men kan han. Jag är för snäll. Men fortsätter ta hand om Anders. MEN HAR INGET VAL NU NÄR INGEN RÄDDAR MIN LÄGENHET.

Men svårt att skriva, genom att jag känner bara kärlek i lägenheten ,hon hade ett bra liv med han. Men kunde även de tycka olika ,men gillar inte konflikter, som jag sitter i. Men får hålla mig lugn. Men lägenheten var början på ett vackert liv. Köpte lägenheten ihop. HON SÅG MIG OCH ANDERS.

Men känner sorg att han försvann för henne, genom att hon hittar sin stora kärlek. Men kul att hon kom på en gång till mig ,och lade armarna runt min midja. Men pussar mig på naken, men höll om mig. Men grät när jag kommer hit minnen henne kläder. Men skönt att få den kontakten med henne. Hon får läka ,som alla får göra när har problem liv. HON FÅR LÄKA OCH GÅ IGENOM MYCKET AV SITT LIV.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.