LÄPPSTIFT -LIPSTICK

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vad-hc3a4nder-nu-bakom-lyckta-dc3b6rrar-nu-birgitta-andlig-inspiration.png

VI SER LÄPPSTIFT MEN MÅLAR MED LÄPPSTIFT. Men vi kollar upp allt såklart. Målar läppar med läppstift. Men ser rött läppstift. Målar läppnara med läppstift ,men har tappat färg läpparna, ser lite grå ut. Läpparna tappar naturlig färg efter en längre tid läppstift.

NÄR ALLA FÖDS DÅ HAR ALLA MÄNNISKOR NATURLIGA FÄRG PÅ LÄPPARNA, men börjar folk måla läpparna med läppstift. Men läpparna tappar färg efter ett tag, genom att alla läppstift har medel i som är inte bra för dem.

Kvinnor och tjejer målar läppar med läppstift ,genom att det är inne med det. Men känner sig vacker med läppstift. Men det finns en uppsjö av läppstift att köpa från olika ställen, MEN FLESTA INNEHÅLLER GIFT I LÄPPSTIFTET, genom att vi fick upp läppstift, men läpparna tappar färg. Men fortsätter ändå måla med läppstift, fast ser att läpparna blir mörk ,och förlora sin lyster vi född med.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 51fkqzq14ll._ac_us200_.jpg

Men kvinnor tjejer måste måla läpparna som har varit en längre tid. MEN VILL GÖRA SIG VACKER.

Men kommer nya som tillverkar läppstift, som även kan skada ytan på läpparna, som ingen tänker på är ett farligt gift blandar i läppstift. BLANDAR I FARLIGA KEMIKALIER. Men läppstift har tillverkat under många år. Men även långt tillbaka har tillverkat läppstift. Idag kan även blanda i farliga ämnen ,som ingen ska ta på läpparna ens, måste läsa igenom, vem som kan ge minst skada på läpparna, genom att välja rätt läppstift, som ingen tänker på när målar läpparna.

MEN DET FINNS EKOLOGISK LÄPPSTIFT, SOM FOLK TILLVERKAR IDAG. Men har hänt mycket i modevärlden, när läppstiften slipper skada läpparna på folk då.

Men barnen vill leka och måla med läppstift, men ska inte ta från affären, som blandar i farliga ämnen. KEMIKALIER I LÄPPSTIFTEN. Men ska ta från ställen, som inte blandar i farliga ämnen i läppstiftet. Men måste tänka på det. VAR NOGA MED DET NÄR DET FINNS ALTERNATIV EKOLOIKSKA STÄLLEN.

MEN SVERIGE HAR TAGIT IN BRA STÄLLEN, som kommer från bra ställen ,som vi ska välja från genom att behålla sin hälsa.

Men ungdomar ska hänga med. MEN ÄVEN VUXNA HÄNGER MED, MEN SKA VISA BÄTTRE VÄG FÖR BARNEN ,som ingen tänker på när håller i läppstiftet ,vad innehåller det.

MEN VI SKA LÄSA PÅ ALLT VI KÖPER, genom att slippa problem i framtiden. Men kan innehålla ,så mycket gift som tillverkar läppstift. Men måste gå igenom innehållet ,så vi slipper problem med läpparna. Men folk är mer upplyst när vi hittar läppstift från naturliga ämnen, som skadar oss så lite.

När ni går i affären som säljer smink ,så kolla på allt innehåll, genom att slippa problem med hälsan onödiga saker med hälsan, MEN KAN VISA SIG I FRAMTIDEN genom att du börjar få problem med läppar tappar färg. Men förstår inte varför du får konstiga läppar ,att det kommer från för mycket läppstift ,genom att vi täpper till huden, som ska andas ska behålla läppar vi är född med.

TA TILL VANA PÅ VARJE PRODUKT LÄS VAD DEN INNEHÅLLER GENOM ATT SKYDDA DIG SJÄLV.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.