CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

MEN INGEN VERKAR LYSSNA ENS FAST REGERINGEN HAR SAGT TILL. MEN PARTYN I ÅRE. Men igen har lyssnat ens utan får åka till Åre, fast vi måste låsa in oss och skydda oss ,genom att få stopp på coronavirus.

Men kör baklänges öppnar Åre, för nu måste folk fira när andra ska sköta sig ,men folk tar inte enshänsyn när vi måste hålla avstånd, men träffas så lite människor . Men även råda att stanna hemma och skydda oss. MÅSTE EN GÅNG FÖR ALLA FÅ SLUT PÅ CORONAVIRUS.

Men träffas i små grupper eller bara några kan träffas. Men vi har sagt att folk måste stanna upp och hjälpa till. Men åker till Åre. MEN VILKET SKÄMT. Men lyssnar inte ens, åker till Åre. Men barnen måste dit, men även andra ska till Åre.

Folk får sitta från varandra, men även lite partyn. Men lyssnar folk på det??? NEJ SÅKLART.

VI ÄR TRÖTT PÅ FOLK IDAG NÄR SKA VI FÅ STOPP PÅ CORONAVIRUS??? Men vi frågar har folk svårt att lyssna när vi har problem med coronavirus, men ingen lyssnar måste till Åre ,och stökar till när andra ska sköta sig, men följer regler. Folk vill få slut på det. Men så har vi folk som vägrar lyssna fast folk har hör det. MEN DET FINNS FOLK SOM BÄR PÅ ETT STORT EGO.

Men folk måste följa regler ,som vi följer regler. Men folk har svårt för det. Men även folk ,som har stugor har svårt att acceptera NU MÅSTE STANNA HEMMA GENOM ATT FÅ STOPP PÅ CORONAVIRUS. Men gör tvärt om. Men måste ha ett stort ego när folk gör som de vill, när vi har problem med coronavirus.

Men folk inom vården går på knäna, men orkar inte jobba kvar inom en del ställen. Men folk fortsätter och sprida coronavirus, men har inget att tänka med ens. STANNA HEMMA OCH HJÄLP TILL NU.

En reaktion till “CORONAVIRUS

  1. I believe this is among the most vital information for me.
    And i’m satisfied reading your article. But should statement on some common things,
    The site style is wonderful, the articles is in reality great :
    D. Good job, cheers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.