MENINGEN MED LIVET- MEANING OF LIFE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sverige-i-dag-birgitta-andlig-inspiration.png

VI HÖR MENINGEN MED LIVET kan vara så mörkt en del liv. Ser mörker runt folk lever. Kan hamna i trubbel, men måste ta sig ur problem, som är svårt för en del ,och för en del löser det på en gång. Men var det meningen med livet att vi hamna i trubbel ,eller var annat vi hamnar i trubbel, som gör att vi får problem på jorden?

VI TRÄFFAR MÄNNISKOR, som har en mening att mötas vid rätt tillfälle när vi möts ,som har en stor innebörd att vi var där ,genom att allt har en mening att mötas på ställen.

VI KAN MÖTA PÅ KAUS PÅ OLIKA SÄTT, men har det en mening ,att vi fick problem den gången fast vi kan inte förstå, varför vi hamnar i kaus???DET BLEV FEL FÖR OSS. Det är en mening vi reser runt platser, för att uppfylla meningen med livet. Men innebörden är att hålla oss på mattan utan att skada oss. Men vi kan möta på människor som älskar att skada oss.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 99c3ebed1cd28f8747dbd44d61a61853.jpg

Men är det meningen att de får göra det??? NEJ INGEN HAR RÄTT ATT DÖDA SKADA MÄNNISKOR. Men får reda upp det på jorden med människor, som skadat er. Men ser inte den som skadar dig, men har en mening att vi föds till föräldrar ,som ska ta hand om oss.

Men så finns det föräldrar ,som är dålig att ta hand om barnen, men hamnar i kläm med rättvisan. Men ska födas ändå till jorden, MEN FÖR ATT TA SIG UNDAN ALLA FÄLLOR, SOM JORDEN HAR FULLT MED. Det är inte lätt för en del familjer, genom att familjen kommer från en mörk bakgrund ,som gör att barnen får leva med mörk bakgrund, som kommer från våld i familjen.

FAMILJEN KAN DRICKA TAR DROGER, men är det miningen med livet, att folk blir skadad av droger och dricker misshandlar människor. NEJ SÅKLART ,MEN LIVET HAR EN MENING ATT REDA UPPP MYCKET NÄR FÖDS TILL JORDEN. Men reda upp genom att vi föds med en plan, som ska följa med er. Men planen kan se ut på olika sätt när ni föds till jorden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 92fe69102be725bf526e960cd457fed6.jpg

MEN VARJE BARN FÖDS MED ETT LJUS INOM SIG. Men kryper runt och har ljus energi. Men kan vara skadad efter födseln. Men kommer från mamman, som bär barnet genom att idag kan folk äta allt ,som skadar barnen enormt.

Men är inte meningen att bli skadad när barn föds utan ta hand om sitt barn på rätt sätt. Men så möter barn på en massa farliga saker i samhället, som är inte meningen att bli skadad av folk ,utan ute vid fel tillfälle. Men blir sjuk efter den tiden träffar på våld i samhället. Men är det meningen med livet? NEJ SÅKLART.

MEN JORDEN ÄR MÖRK IDAG. Men barn kan hamna i droger alkohol, så mörk är jorden. Men äter och knaprar medicin lugnande medel sömntabletter, som är inte meningen med livet att skada människor, genom att många föds ljus när vi föds till jorden.

Men under tiden kan vi möta på våld i samhället, folk kan bli knivskuren hotad med pistol misshandel, som jorden ser ut idag. Men är inte meningen med livet, att döda varandra när vi föds. NEJ SÅKLART.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0763ff28c2e0e63aa75aaaf1d3b74524.jpg

MEN DET FINNS ONDA MÄNNISKOR IDAG. Men det finns människor ,som är mer ond än andra människor, som kan döda oss enkelt idag.

Sverige fått känna på, SOM ÄR INTE MENINGEN MED LIVET, att vi blir dödad och till och med bränd. Men kortar av livet på oss. SOM BLIR FEL.

Genom att vi föds till jorden att göra en del saker när vi föds. Men så blir folk dödad och bränd idag, som landet fått problem i landet. MEN DET ÄR INTE MENINGEN MED LIVET ATT BLI DÖDAD. Det är inte mening att bli dödad ens ,utan folk ska leva livet utan att bli skadad.

IDAG ÄR JORDEN FARLIG ATT FÖDAS TILL. Men lever mycket människor, som är svart inom sig. Men har en mening att folk föds till jorden, GENOM ATT PLATSEN LEVA ETT NORMALT LIV. Men så möte vi på våld i samhället folk blir mördad idag. Men folk möter även på gruppvåldtäkt våldtäkter, genom att landet fått onda människor in i landet.

Men det är inte meningen med livet att möta det ens. Men så möter vi våld och våldtäkter, GENOM ATT REGERINGEN HAR DRAGIT IN VÅLD I SVERIGE. Men våldsam samhälle av människor ,som har en annan syn på våld.

Om folk blir arg kan bränna varandra, som är inte konstigt för dem. Men för oss tänker, men vilket galet folk som kom till Sverige. Men bränner folk ,som finns inte på kartan hos svenska folket. Fråga din granne om de gör så??? NEJ SÅKLART. Vi har haft mordbrand genom svartsjuka eller andra saker. Men har inte haft så mycket problem som nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cae5157dfd00fef449f6f1856b5f1a9b.jpg

NU HAR VI PROBLEM MED IS, MEN SVART INOMBORDS, SOM VI FÅR LIDA AV. IS har en svart väg att gå.

Men är det meningen med livet ,att IS har rätt att göra så???? NEJ SÅKLART ,IS FÅR SITT STRAFF EN DAG NÄR IS DÖR.

Men alla måste reda upp när man dödar folk. Men är inte okej. Men får reda upp allt när folk dör. Men föds igen till jorden, genom att göra rätt den gången. Men föds med en mamma, som ger kärlek ,genom att vända om onda människor. GER KÄRLEK NÄR LIGGER I MAGEN KÄRLEKSFULL MAMMA.

Men ingen får döda varandra, meningen med livet??? NEJ SÅKLART. Men ingen får skada varandra då. Men föds problem folk, som skadar människor, som är inte meningen med livet ens. Men ingen har rätt att skada människor när föds till jorden.

Men Sverige har fått mycket våld, men även runt polisen kör med våld idag. Men har det meningen med livet??? NEJ SÅKLART IGEN FÅR SKADA MÄNNISKOR. Måste få bort våldet i samhället föds med trygghet, som är svårt idag. När barn föds till jorden, som är så mörk av problem över hela jorden är mörk. Men vi måste få bort våld från poliser, som kör med våld i samhället. Men även oskyldiga människor kan hamna i problem med dem. Men har en mörk värld föds till ,som måste ändra om såklart.

Genom att människor gör inte som vi vill ens. Men meningen med livet, vi möter på tokar är inte meningen med livet ens. Men vi kan hamna i klammer med folk ,som är inte meningen med livet vi blir utsatt för idag. MEN FINNS HÄR OCH DÄR FOLK SOM KAN INTE SKÖTA SIG ENS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 42f9bedc47ae1ee4f1eb078374776603.jpg

MEN JORDEN ÄR FYLLD MED VÅLD flera länder står för det. Men länder har problem idag att kunna leva i lugn och ro.

MEN LÅNGT TILLBAKA KUNDE FOLK LEVA LUGN OCH RO. Vi tog en lite promenad eller en längre utan att det händer oss när vi går.

VI GICK OCH MEDITERA I LUGN OCH RO kunde vi gå vart vi ville. Men idag kan vi inte det. Vi kan bli skadad av människor, som gör inte sin rätt i samhället ens.

Men är det meningen med livet att vi ska hade det så??? NEJ SÅKLART VI FÖDS TILL EN SVART JORD MED VÅLD ÖVERALLT IDAG.

MEN INGEN HAR RÄTT ATT SKADA MÄNNISKOR. Som händer hela tiden. Folk blir dödad av människor, som inte ska komma hit, men har ett annat tänkande. Men har inte kommit så långt i sin utveckling, då får vi problem med dem.

FOLK KAN BRÄNNA FOLK HUR LÄTT SOM HELST. Men gör vi det?? Det finns så lite folk som gör det. Men så kommer våld in i samhället, som är inte meningen med livet ,skada barn kvinnor tjejer får sätta livet till idag. MEN ÄR INTE MENINGEN MED LIVE ENS.

MEN SVERGIE SER UT SÅ IDAG GENOM INVANDRINGEN TAR DÖD PÅ OSS. Men har en regering ,som är så tafatt och sätta ner gränsen, det är inte okej när vi hjälper folk överleva här.

VI FÅR SVÅRT ATT ÖVERLEVA, genom att ni tar in folk som dödar och kör med våldtäkter och gruppvåldtäkter får vi möta på. Meningen med livet, NEJ SÅKLART. Men gör rätt skicka hem killarna på en gång.

Men vi får sätta livet till när ni hjälper folk till ett fritt land. Flyr men hittar friheten hos oss. Men måste säkra landet, så ingen av kvinnor och tjejer blir skadad när ni hjälper folk hit. Men inget barn har rätt att möta våld i samhället ,som har dragit in galningar i Sverige. MENINGEN MED LIVET NEJ SÅKLART.

VÅLD I SVERIGE LIVET BLEV PROBLEM I SVERIGE ,MEN ANDRA LÄNDER MÖTER PÅ MYCKET VÅLD IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.