KLÄTTRA I REP- CLIMB THE ROPE

VI SER FOLK KLÄTTRAR PÅ REP OCH DRAR SIG UPP. Men håller fast med två händer. Drar sig upp på så sätt.

VARFÖR FICK VI UPP DET???

Vi ser drar sig upp med rep håller med båda händerna. Men drar kroppen uppåt, men håller sig i repet hela tiden. Men folk gillar att hålla på med det, genom att vi fick upp folk drar sig upp med två händer. Men vi får upp som är problem och då skriver vi om det.

Ser drar med händerna håller i repet och kroppen hänger efter genom att håller med båda händerna och drar sig upp. Men svingar med kroppen när drar sig upp.

VARFÖR FÅR VI SE DET???? Genom att kroppen inte är gjort för den träningen ens, genom att vi fick upp det. Men svingar kroppen, men hänger med två händer. Men även håller sig fast i rep, och drar sig upp efter repet med hela kroppens tyngd bär sin egen kropp, och den tyngden är inte bra när vi fick upp den träningen med tjocka rep. Folk drar sig upp med kroppen och håller fast med repet.

VAD HÄNDER OM FOLK FORTSÄTTER DEN TRÄNINGEN ÅR EFTER ÅR??? Vi ser armarna tar stryk. Vi är inte gjort för att bära kroppen med två armar.

Det blir för hård tyngd när bär kroppen sin. Ser håller fast fötterna med repet, genom att dra sig upp med fötterna som ligger runt repet. Ibland tar stortån ,och försöker hålla sig fast som blir en extra tyngd på kroppen. MEN TÅN KAN FÅ PROBLEM, TÅN ÄR INTE GJORT FÖR ATT ANVÄDA SÅ.

Men håller i tån som stöd att dra sig upp, men tån är gjort för annat såklart. Men folk håller på med den träningen annars får vi inte upp det ens. VARNAR FÖR TRÄNINGEN.

Men är vanligt att testa tjocka rep att hålla sig i. Men kallas för stam klättrar. Folk klättrar efter repet håller sig fast. Men är inte bra att dra upp kroppen så. Men folk håller på med den träning ,eller tävlar som blir fel att utsätta kroppen som folk gör. Men vi fick upp det, men folk håller på med den sporten ,GENOM ATT VI KÄNNER AV LANDET. Men ser folk sysslar med det.

Men kroppen kan ta stryk, och skadad efter år av den sporten, GENOM ATT VI ÄR INTE GJORT FÖR DEN SPORTEN. Men ser folk har det som en sport, som ska tänka om att sluta i tid, genom att armarna tar stryk som ni är född med, och sliter ut skelettet.

Men en del har stark skelett ,men en del sämre, SOM SKA TÄNK EFTER efter att gå inte på allt folk hittar på som kommer som vanligt i framtiden. När folk håller på i flera år då kommer allt i framtiden som ett brev på posten som har skadad kroppen en längre tid.

Men vi får upp varningar att sluta i tid även om sporten är kul att hålla på med hänga i armar och fötter så ska ni sluta i tid. Men kan hålla till utomhus som tar träd till hjälp stam klättrar efter träden är inte bra för länge syssla med den sporten som folk håller på med idag. Men har blivit en modefluga genom att vi fick upp set stam klättrar men även rep svingar sig i men skadar kroppen om ni är inte vaken i tid. Folk bär en hel kropp som ska hålla hela livet. Men har börjat att skada kropp som vi fick upp nu.

Vi ser skelettet armar tar slut kan bli röd sväller i muskler blir röd. Tån som håller fast med tån tar stryk att utsätta foten så. Tån ska vi använda att gå med alla tår men kan skada tån som ska hålla hela livet. Men sysslar med en sport som håller inte i längden. Men efter en tid kan tån få problem när ni ska gå. Tån ingår i viktiga saker under livet.

Vi ser mellan stortån och andra tån blir en grop. Kan slitas ut genom att hålla ihop fötterna när ni går som även tillhör kroppen.

MEN FOLK SKA TÄNKA PÅ DET ÄVEN OM FRÄSTAR ER ATT KÖRA DEN SPORTEN, SÅ KOMMER EN FRAMTID. Vi tar upp om det ,och då är det en sport vi varnar för. Men testa inte sporten. Men folk som sysslar med sporten ,så kan ni dra ner på den sporten ,genom att tänka på framtiden, hur den kommer se ut för dig. Men kul från början testa saker och ting ,och se hur långt kroppen håller. Men leken kan bli problem när framtiden dyker upp.

NI FÅR PROBLEM MED KROPPEN en dag får problem med kroppen.  Vi tar upp om det genom att vi fick upp om den sporten ni sysslar med, som inte se åt ens ni som kikar mot den sporten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.