JULEN – CHRISTMAS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7b1b81b028051136d61c5a59009d39ca.jpg

JULEN NALKAS NU ,SOM VARJE ÅR MED MAT OCH ALKOHOL. Men har vi kunna vänt Sverige från firande med alkohol, eller minskar folk på alkohol??? Men barnen slipper se föräldrar full, som många jular har sett ,eller har ändra om inför julen, så föräldrar visar vägen till en jul utan alkohol.

Men föräldrar ska gå med gott exempel ,som visar vägen för barnen. Men många jular har barnet fått fest med mat och alkohol, men så finns det folk som har inte alkohol utan julmust på bordet. Men spelar ett spel med barnen. MEN FÖRR I TIDEN VAR DET SÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fashion-illustration-drawings.jpeg

INETERENET HAR KOMMIT OCH SKADAR DEN GAMLA TIDEN.

VI LÄSTE SAGOR FÖR BARNEN SPELAR SPEL.VI HAD LEKAR FÖRR I TIDEN.

Men lägger ni bort mobilen när ni firar julen? Eller sitter ni med mobilen, istället för julfirandet. BARNEN KAN BLI DRABBAD AV FÖRÄLDRA SITTER MED MOBILEN. Men då ska föräldrar lägga bort mobilen, och ta inte upp den ens +genom att förr i tiden, då firar vi med barnen utan en massa hinder för barnen.

VI HADE KONTAKT MED BARNEN UNDER JULEN. Vi satt utan mobilen, som blir ett störande moment för barnen ,så tänk på det ,fira med barnen utan sitta med mobilen, genom att ta hand om barnen.

MEN NI GER BARNEN EN KUL JUL ATT MINNAS. Men finns föräldrar, som kan inte lägga bort mobilen ens. Men vi skriver till dem, fira med barnen och inte med mobilen nu. Men det finns föräldrar, som kan knappt vara utan mobilen ,utan måste kolla på det ena än det andra när barnen sitter bredvid dem. MEN TÄNK PÅ BAREN UNDER JULEN NU. GE BARNEN EN KUL JUL MED GLÄDJE OCH KÄRLEK.

NÄR FÖRÄLDRA FIRAR JULEN KAN SE UT SÅ när barnen sitter med mobilen eller surfplattan. Istället för att fira med alla utan mobilen eller surfplattan. Men tiden är internet idag, men hur många lägger bort mobilen och surfplattan och umgås, och har kul ihop???

Men vi lever i en tid, som är inte kul ens när man ser hur det har blivit idag. Men folk hälsar på folk, men sitter och kollar i mobilen, istället för att träffas och umgås som förr i tiden. Men det har gått för långt med allt. Men det verkar som ingen regerar på det. Men Facebook kan vara utan 1 dag. Eller andra sociala medier klara sig galant utan dig. FIRA JULEN. Fira julen utan sociala medier ,som har blivit för mycket av. Men folk måste kunna leva utan Facebook sociala medier. Men jag kan leva utan det när jag umgås med folk. Men folk är viktig för mig, fast jag älskar internet men lägger åt sidan då.

MEN BARNEN MÅR INTE BRA OM NI INTE SÄTTER STOPP FÖR DET. Vi har bråkat om alkohol, men nu bråkar vi om mobilen och umgås med varandra. Fira en fin jul med barnen.

MEN VI KAN INTE FIRA SOM FÖRUT ,GENOM ATT VI HAR CORONAVIRUS, SOM BEGRÄNSAR FOLK ATT UMGÅS MED VARANDRA. Men får göra till det bästa av det ,fast det känns jobbig för många människor idag. MEN MÅSTE ÄNDÅ HA HOPPET UPPE.

VI VET ATT JORDEN ÄR MÖRK IDAG. Men vi måste ändå ha tillit till allt idag.

2 reaktioner till “JULEN – CHRISTMAS

 1. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just extremely magnificent.
  I really like what you’ve acquired here, really like what you are stating and
  the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible.
  I can’t wait to read much more from you. This is actually a wonderful web site.

  My webpage :: relion pulse oximeter

  1. Thanks for liking the blog. But gets to write all the time, gets up from GOD AND BIG PROTECTION, which comes from BIG HEAVEN. But GOD will help people now. But I get to write all the time, which he wants to teach to people today. People do not have the same knowledge that he has.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.