BIG PROTECTION-PROTECTION

BIG PROTECTION PROTECTION

VI SKA PRATA OM BIG PROTECTION PROTECTION OCH GUD.

När jag mediterar ,då ser jag en vit boll fullt med vitt i ,ser ut som en massa knölar i ,SOM HÄNGER SOM EN VIT BOLL UNDER BIG HEAVEN. Men ser Kewan klättrar på en vit tråd, som är vit. Men fattar ingenting när jag såg det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-melkisedek-birgitta-andlig-inspiration2.png

MEN SÄGER GREAT MASTER MELKISEDEK TILL MIG: HAN KOMMER FRÅN HÖGRE STÄLLE, THE LIGHT FROM såg starkt ljus från hans håll. Han visar sanningen hur GUD jobbar med länder.

NU ÄR DET SVERIGE OCH KURDISTAN, som han satt igång med. Men han kan inte komma till alla människor. Men varit i många länder. Men nu hamnar han i Sverige och tog Kurdistan på samma gång. Men därför ser jag Kewan hänger på en vit tråd. Han kommer från BIG HEAVEN.

MEN VAD HÄNDER NÄR VI SER BOLLEN HÄNGER ÖVE TVÅ LÄNDER. GUD skickar ut ljus från bollen ,som ingen tänker på. Men oj vad händer nu i landet. Men han sätter igång länder, genom att skicka vitt ljus över länderna, nu var det Kurdistan med problem och Sverige med problem länder.

Men ser att vita bollen är tom, genom att den landar i Kurdistan och en i Sverige, genom par som han gick igenom då. Men Kewan gick igenom mig och andra paret. GUD GÖR SÅ.

MEN VI SER HUR GUD GÖR ,genom att rätta till lite grann ,som blev lite fel när han sänder ut från männen.

GUD HAN ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ OSS. MEN SEN SKICKAR HAN ÖVER LANDET VIT ENERGI. När han börjar med länder ,då skickar han från två män Kurdistan och Sverige. Det ligger energi runt dem, som är inblandad i det. Han har öppnat hjärtat på BIG PROTECTION OCH PROTECTION.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är heaven.jpg

VI SER VITT LJUS ÖVER SVERGIE, sen börjar paret gå efter landet problem. Men får problem med allt, som landet har problem med. 1 person var klar när Kewan dök upp. Men andra började gick efter problem landet har. Men det är inte kul att se sanningen, genom att människor blir indragen av det. Har sitt liv ,som jag hatar då. Men vet att det är så.

MEN VITT LJUS LIGGER KÄRLEK I ,SOM ÅKER ÖVER SVERIGE. HAN BÖRJAR MED SVERIGE. KURDISTAN FÅR KLARA MYCKET SJÄLV.

MEN SVERGIE FÅR STÖRRE HJÄLPEN, genom att landet har problem med mycket saker då.

KURDISTAN HAR PROBLEM MÅSTE VÄLJA SIN KÄRLEK SOM HAN ÄLSKAR, men han öppnar hjärtat på dem, genom att ändra om bort giften, som har problem med ,genom att folk blir sjuk när får inte välja själv sin stora kärlek.

Men måste välja själv, därför har han Kurdistan. Men även andra saker har problem med. MEN FÅR VITT LJUS ÖVER LANDET, SOM SKAPAR KONFLIKTER OCH KRIG. Men han måste börja med landet ,genom att folk är sjuk där. Kärlek går in i varje människa ,som stökar till för människor, som får den energi, SOM ÄR STARK ENERGI. Men måste ta tag i sitt eget land. Men måste välja sin fru och man.

MEN KOMMER BLI FÖRÄNDRINGAR KURDISTAN, genom att folk kommer gå emot allt lever i då. Men landet är sjuk när får leva liv efter liv utan hitta rätt kärlek. Genom att föräldrar har ett finger med i spelet och då blir det aldrig bra, och därför börjar han med Kurdistan.

Men folk tar tag i sitt eget land, GUD HAR ETT FINGER MED I SPELET. Han är där och ska hjälpa folk leva rätt. FOLK SKA HJÄLPA VARANDRA. Men behöver det ,genom att många länder runt om dem är dålig att hjälpa dem.

Men Sverige har enorma problem ,och då är flera i landet inblandad. Men sett Sverige kan få enorma problem om han inte sätter gång landet då. MEN SÅG FRAMTIDEN MED LANDET. Men såg inte vackert ut ,så han har börjat med Sverige. Men då kommer upp problem efter problem Sverige har.

Men även kan gå in i konflikter om landets problem då. MEN SÄNDER LJUS ÖVER SVERIGE. Men måste hjälpa varandra, men ser vitt över Sverige som han har börjat med.

KÄRLEKEN HAR STARK ENERGI ATT VÄNDA LANDET RÄTT. Sverige har problem att hjälpa varandra. Han vill vi hjälper varandra ,genom att underlätta för människor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-melkisedek-birgitta-andlig-inspiration2.png

MEN FICK SE GUD JOBBAR IHOP MED GREAT MASTER MELKISEDEK, såg ett ljus från han jobbar med.

HAN KALLAR DET FÖR ,THE LIGHT FROM. Han lever högt upp ,SOM GUD LEVER BIG HEAVEN.

HAN TILHÖR ARBETE GUD HÅLLER PÅ MED. Han lever på större ställe, som brukar hjälpa till med länder han jobbar med. Har en överblick över jorden, genom att folk ska leva där.

JAG HADE INGEN ANING OM GREAT MASTER MELKISEDEK VAR ENS. Jag hade en kurs ,då dök han upp. Men han kom till kursen ,och öppnade upp en del saker på kursen. Men han kom till en kursdeltagare först, genom att han satt fast. Men skulle gå kursen ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGI DEL 1.

Men han dök upp hos mig. Han följde mig ett tag, men var med ett tag när jag hade kurser och EN SEANS I LJUS OCH KURSER. Idag får se att Great master Melkisedek VEM HAN VAR. Men han har folk runt sig. Vi har inte koll på allt, som finns idag. Vad andra sidan kan berätta för oss. Vi föds till jorden, men vad finns bakom allt nu. Jag ser mer och mer ,som folk jobbar ,som vi ser inte när vi lever på jorden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-angel-angels-40699203-736-857.jpg

SER VITT LJUS RUNT FÖTTERNA går efter ljuset. Men gillar inte det ,när folk nära mig är inblandad i det. Men sett jag har blivit drabbad av landets problem. Men kvinnor får lida. MEN KALLAS FÖR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN PROTECTION.

MÄNNENS ENERGI ÄR VIT. Går även och visar upp problem länder har. Men går efter jordens stora problem. Ser vitt damm ser ut som socker. Men är inte socker kokain hittar de, som har inte sysslat med det. Men dras till jordens störta problem droger dricker. Men ser en vit väg följer den. Men provar själv såklart. Men visar problem länder har.

MEN EN DAG MÅSTE SLUTA MED DET. GENOM ATT VISA SOM ÄR RÄTT DÅ. Men vi måste få stopp på mycket. Ändring inom äldre vården. Måste stanna hemma ,så länge de vill, som är bäst för dem. Bäst för äldre bo hemma, så länge de kan. Men kan klara sig länge med rätt hjälp.

Folk blir sjuk att bo på äldre boende, även om bra personal och mat, så spelar ingen roll för dem HEMMA ÄR BÄST FÖR DEM.

MEN FAMILJEN KAN HA PROBLEM MED BARNEN UNGDOMAR. KAN HAMNA FEL I SAMHÄLLET. Som beror på mycket saker barn hamnar dåligt sällskap. Kan komma från familjen eller andra orsaker ,som gör att de hamnar utanför samhället.

Måste ta hand om familjen hjälpa varandra. Om barn har hamnat fel i samhället, då måste barn få hjälp från föräldrar. Barnen ska tas om hand av föräldrar. BARNEN BEHÖVER MYCKET STÖD I LIVET.

Barn som hamnar fel med droger och alkohol ,då ska föräldrar gå in ,och hjälpa dem ur problem. Men en del familjer kan ha problem att hjälpa barnen rätt i samhället ,som han vill ändra då. BARNEN MÅSTE FÅ TRYGGHET HEMIFRÅN. Barn kan hamna fel i samhället, men måste ändå få hjälp från föräldrar. Men har ansvar att skydda barnen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpg

MEN DET HANDLAR OM ATT HJÄLPA BARNEN RÄTT ,UTAN KONSTGJORDA MEDEL, LUGANDE MEDEL SÖMNTABLETTER ,GENOM ATT DET FINNS ANNAT FÖR DEM. Men finns en värld där kan leva, utan att ge dem medicin fortast har ett konstigt beteende, utan låt människor leva, utan konstgjorda medel. BARNEN MÅSTE LÄRA KÄNNA SIG SJÄLV.

Men låt folk leva ,som förr i världen när ingen kunde proppa i folk mediciner. Men folk går som zombie idag. Men hittar på mediciner, och kan till och med tvinga i folk det. MEN INGEN HAR RÄTT ATT TVINGA I FOLK MEDICINER. DET KÖR MED DROGER. Men måste bli ett slut på det. Men låt folk få vara i fred utan en massa påhitt om mediciner.

Folk måste få leva som de gjorde förr i tiden. Men fortast är inte som dem ,så hittar på en lösning till folk när folk är normal. Men för dem är konstig, men när ska folk fatta att folk är normal. Men kan uppleva konstiga saker under en tid ,PÅ GRUND AV SAKER SOM HÄNT DEM. Men hitta inte på ta den medicinen. LÅT FOLK FÅ VARA I FRED UTAN LÄKARENS PÅHITT.

Måste gå igenom händelsen, men måste lösa saker när folk får ,så knepiga saker framför sig. Det kan hända vem som helst, genom att vi har ett känslomässigt samhälle. MEN MÅSTE TITTA PÅ DET.

Det är som det ska vara, genom att dyker upp en del stunder under året, SOM KOMMER FRÅN LÅNGT TILLBAKA. Kan vara gamla händelser ,som kan inte rå för att folk mår dåligt eller sjuk under en viss tid. Men folk måste lära sig lev idag sluta jaga folk nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är flower-girls_daniel-ridgway-knight_daniel-ridgway-knight__67256__97456.1557459071.jpg

MEN ÄVEN ÄLDRE VÅRDEN SOM HAR ENORMA RROBLEM. Kastas in på äldreboende, som är inte bra för alla människor. Men Sverige har haft det så en längre tid.

Men blir sjuk att hamna där. MEN DÖR MYCKET TIDAGRE GENOM ATT DET ÄR INTE DERAS HEM ENS. Men en del dör tidigare, än normal ålder. Men landet har byggt upp med den vården. Men tror att det underlättar för folk ,som tar hand om dem. Kan vara släktingar, som vill dem väl. Men för dem blir det fel, att hamna där ,genom att det är ett annat boende än hemma.

Men folk vill leva hemma ,så länge de kan. Det är bäst för dem att göra så. MEN FINNS LÄNDER ,SOM LEVER HEMMA, SOM ÄR BÄST FÖR DEM, MÅR BRA AV DET. Som lever så, som mår bäst att vara med i gemenskapen. Sverige har gått för långt idag med allt. Men måste tänka människor såklart.

Men folk mår dåligt idag att kastas in på äldreboende genom att det är inte hem för dem ens. Men finns ingen likhet med hemmet ens. MEN DÖR SNABBARE ,MEN KAN UPPVISA KNEPIGA OCH KONSTIGA BETEENDE, NÄR HAMNAR DÄR. Måste ändra om det för människor.

MEN JORDEN HAR PROBLEM MED MYCKET SAKER. MEN GUD SER ALLT MED JORDEN PROBLEM. Folk går in i sekter, och blir sjuk efter den smällen, men en del tar sig ur som tur är.

GUD ÄR EN STOR ENERGI SOM FOLK BER TILL. Nu kommer GUD TILL SVERIGE OCH KURDISTAN, men han har svart hår och mörk hud som indianer USA. Men har blå vackra ögon, har så vackra ögon.

MEN FOLK BER TILL EN STOR ENERGI GUD ,som folk tar till när folk är orolig ,då ber folk till en energi. Men kan inte komma till alla människor. Men han ser länder lider ,men han kan inte ens komma dit. Men han kan se från Sverige när han jobbar med bloggen.

Men en del länder är farlig för kvinnor att födas i. Kurdistan kan inte kvinnor födas i ,men männen kan födas där. Men han tog sig till England, som var land han skulle till. Men haft flera liv där. Han får börja där. Men måste ha båda att jobba med, kvinnor och männen. Genom att kvinnor jobbar på ett annat sätt än männen. Han använder dem. Jag blir inte glad när man ser det. Men berättar sanningen om BIG PROTECTION FOLK KALLAR OSS FÖR TWIN SOUL TVILLINGSJÄL. Men vi kommer från högre plan ,som inte alla ser. När vi föds ingen kan upptäcka oss ens. Men nu har jag lämna ut sanningen genom att jag blir sur på allt. Men han jobbar så. Vi får lida och då blir jag sur såklart.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-tiden-har-gc3a5tt-birgitta-andlig-inspiration.png

JAG FÖRSTÅR INTE NÄR GUD SÄGER BIG PROTECTION TILL MIG. Men tror att männen har samma som jag har.

Men tji fick jag. JAG OCH LINN KALLAS FÖR BIG PROTECTION, MÄNNEN FÖR PROTECTION.

HAN JOBBAR MED KVINNOR.

Men såg inte det, tror männen, som kallas så. Men jag känner att jag ändras om hela tiden. MEN HÄNDER SAKER MED MIG. BLIR STARKARE.

Men har aldrig tänkt så. Men kvinnor har en starka energi och jobbar praktiskt därför använder han oss. Men är inte så glad när jag tror att männen var det. MEN MÄNNEN KALLAS FÖR PROTECTION. HAN SOM SITTER MED MIG HAN SA, PROTECTION. Men tror att han har som mig. Men kvinnor har en annan energi än männen har, därför kallas männen för PROTECTION.

HAN JAG LEVT MED TILLHÖR PROTECTION. Anders och jag fick enorma problem nu. Han kommer inte från BIG HEAVEN. Men vi bruka jobba så. Vi har länder efter länder ,som vi har synat av. Men Sverige hatar jag tro mig. Men förta landet, vi fick enorma problem med Sverige. Men han säger det. Har aldrig hänt. MEN SVERIGE ÄR ETT LAND SOM HAR PROBLEM ,och då går vi efter landet. Men första landet, som GUD fick problem med båda två.

Men landet höll på att gå i backen, som han vänder landet rätt. Jag ser från mig, och han jag levt med. Men är så sant. Men är så arg idag på allt skit man sitter i då. Han skulle börja med Sverige. MEN ALLA VET HUR LANDET SER UT. Men kan inte ljuga för svenska folket ,att vi har ett land i kaus.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-lady-nada-birgitta-andlig-inspiration.png

Men avskyr allt idag när vi fick så mycket problem landet. MEN MINNS ATT GREAT MASTER LADY NADA VARNAR GUD FÖR PROBLEM. Men han fick problem med mig när jag var klar.

Men bara en massa problem. Men såg landet skulle få problem. JAG MÅSTE PÅ EN GÅNG SÄTTA MIG ATT SKRIVA PÅ BLOGGEN. GUD visar hur den skulle vara då. Han ändrade om en del saker på bloggen. Men var han som styr bloggen, hur han vill ha den. Lady Nada sa, att jag kommer bli less på det. Han är precis med allt. Men han styr hela tiden ,så folk ska få hjälp.

Men vad händer vi föds där. Men sen har vi problem med allt, som landet inte kan sköta om sitt eget folk. Men är inte glad idag. JAG BLIR DRABBAD, MEN ÄVEN FOLK RUNT MIG BLIR DRABBAD AV DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-3.jpg

Ni som älskar Twin soul tvillingsjälar byt med mig och henne. Ingen vill ens födas så.

Men måste vakta allt idag. Men ha koll på det ena än det andra idag. Men fick gå tillbaka till Anders, som hade börjat med Kewan. MEN KUL LIV JAG FICK. Men måste skydda Anders, gör inte ett dyft.

Vi måste hjälpa varandra i krig och krig, MEN VI MÅSTE RENSA, SOM GUD SA. Men Kewan vad håller han hus??? Men sur på allt. Men måste ta hand om Anders föräldrar fast min mamma dog för längesen. Men hon valde själv, som alla hört.

Roland blev 93 år, han fick bo hemma tills han lämnade allt. Men kan inte sätta han på ett äldreboende ens. Han skulle rymma om folk satte han där. Han var rädd för det. Men vi vaktar allt han skulle ingenstans. Men han fick en stroke dog på sjukhet. HAN FICK ETT BRA LIV.

Men han bad till Anders, och drog han i kläderna. Han ville inte på ett hem ens. Men vill dö för att slippa allt. Men ingen hos personalen förstod hans bedjande, men vi såg det såklart. Han äldreboende, men skulle självdö. Han körde bil tills han var 93 år. Men älskar att åka ut. HAN BODDE KVAR I HUSET TILLS HAN DOG.

MEN VI HJÄPER ROLAND HELA TIDEN. Men vi har äldre människor jag och Anders. Men Anders tänker inte ta lägenheten efter sin mamma ens. Huset blev dyrt att renovera. Men bråkar med han om hans mammas lägenhet ,genom att han håller på att hamna utanför samhället, som folk gör idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e9871ff5e13c9322b4fbf3448dd88954.jpg

SVERIGE HAR SVÅRT ATT SKYDDA FOLK IDAG, GENOM ATT VI HAR EN FARLIG REGERING ,som kan bli utan bostad när vi blir äldre, men även yngre kan hamna i samma fack. Men måste skydda han.

Folk sover ute idag. Men vi gick den hemska vägen, som landet har problem med. SVERIGE TAR INTE HAND OM FOLK ENS. Men måste skydda oss såklart. Men Anders fick ta lägenheten hon hade köpt för längesen. Men han sa, JA tillslut efter allt tjat. Men då flyttar han in där ,genom att Anders hade ingenstans att ta vägen ,fast vi har gått med Sverige, men får en smäll i ansiktet.

JAG ÄR LESS PÅ ALLT IDAG GENOM ATT JAG HADE ETT BRA LIV NÄR JAG FÖDDES HÄR. Men flyttar hur enkelt som helst. Men vi gick med svenska folket.

MEN SVERIGE ÄR GALET LAND VI HAMNAR I. Med droger och folk dricker, och tar lugnade och är sjuk. Men sover ute. Men både jag och Ander vi hatar droger lugnande medel. Jag jagar folk ,som sysslar med det. Men sett från Astas tid, hur folk tar livet av sig. Men sett med säkerhet tog livet genom lugnande medel sömntabletter ,som läkarna delar ut idag.

Men har ingen koll på folk ens. Men kör sin egen bedömning. Men farligt land vi hamnar i ,men måste vara kall och hård. Men tar droger ,som är på tapeten nu. Men jag jagar folk som tar droger. Jag lägger ut om allt ,så ni ska fatta vad vi jobbar med droger och lugnad medel ,som innehåller så mycket skit för folk. VI VARNAR FOLK SLIPPA HAMNAR I PROBLEM.

Men lita inte på dem, genom att har inte jobbat med sig själv ens. Men vi tar reda på innehållet, som pumpar i folk. Men har inte skrivit om alla tabletter. Men vi varnar läs på allt ni tar då. MEN VI VARNAR ÄVEN FÖR ANDRA SAKER SOM FINNS I MAT. VI GILLAR EKOLOGISKA SIDAN. Men vi tar upp om problem landet har då.

Men Anders och jag är inte glad en enda dag ens. Men vi får leva med det. Men måste skydda varandra, genom att vi har ett land i kaus. Men skyddar andra som är inblandad. Men avskyr allt idag. Men Kewan ska visa hans Kurdistan. Men vilket kul liv jag fick. Men han visar, som vi tar upp om då. Men dras till problem när han sitter i England, som jag får lida av då. Men hatar allt då. MEN GUD SER FRÅN HAN HUR LANDET SER UT.

VI SER INVANDINGEN KAN HAMNA DÅLIGT IDAG, om möter på fel människor. Men ser från Kewan, vad som händer där. Men är sur på allt då. Han måste lägga ner allt när han ska till mig, har sagt det. Han ser England, men vi var där förut och jobbade med England. Men Kewan måste gå igenom en massa ,och städa gamla liven.

Men har även med England att göra. VI KAN SE HUR MÄNNISKOR GÖR. Nu har vi problem med coronavirus. Men vilket kul liv. Men vi kan inte ens möta nu när länder stökar till. Jag blir påverkad av han.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-love-birgitta-andlig-inspiration-big-protection.png

Men är så sur av allt, MEN SITTER MED TVÅ JOBB Kurdistan plus Sverige.

Men vi måste lägga ut sanningen. MEN TVÅ LÄNDER ,SOM STÖKAR TILL, SÅ JAG FICK ENROMA PROBLEM GENOM KEWAN.

Jag hade inte en aning när han dök upp den natten 2016-01-07, vilka problem jag fick då. Vem han var tills GREAT MASTER LADY NADA SA, Kewan är en tvillingsjäl Twin soul. Men tror inte ska få problem liv ens. MEN FICK PROBLELIV ,GENOM ATT HAN VISAR HUR DET ÄR. JORDEN OCH ALLT TOK.

MEN GUD VILL INTE VISA TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION PROTECTION TWIN SOUL, genom att folk kan se fel. Men Kurdistan kan visa fel för människor. Men jag skriver och är arg på allt. Men Lada Nada sa till om det. Men visa äkta Twin soul ,som hon kan. Hon lever själv med Twin soul tvillingsjäl.

KVINNOR KALLAS FÖR BIG PROTECTION MÄNNEN FÖR PROTECTION.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är big-protection.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.